Reisadvies:
Leeuw in Serengeti National Park, Tanzania
Olifantenkudde Kenia
Reiziger maakt een foto van een Giraffe
Beleef Afrika in Kenia
Pier in Swakopmund, Namibië

Ontdek Afrika

Beleef de veelzijdige schoonheid van Afrika

Waar zou u naartoe willen?

Uw op maat gemaakte reis naar Afrika

Een bron van inspiratie!

Tijdens een reis door Afrika voelt u zich een échte ontdekkingsreiziger. Met meer dan 30 miljoen vierkante kilometer vol hoogtepunten is er op dit continent voor iedereen een droombestemming te vinden. Droomt u over savannes met baobabbomen, impossante berglandschappen met watervallen of immense woestijnen met hoge zandduinen? U bepaalt zelf welk avontuur u wilt beleven. Vergeet vooral uw fotocamera niet, want Afrika is bijzonder fotogeniek. Vooral de Afrikaanse landen in het zuiden, zoals Namibië en Zuid-Afrika, spreken tot de verbeelding. De 50 National Parks nodigen u uit om tijdens een safari de unieke wilde dieren te spotten- dit is uw kans om de Big 5 te zien. Bruisende metropolen dompelen u onder in de warme Afrikaanse cultuur en de rijke geschiedenis. Er zijn veel manieren om door Afrika te reizen: een groepsreis, een individuele reis met privégids, of op eigen houtje met een huurauto. Daarbij is één ding is zeker: u komt met ongelooflijk veel verhalen en mooie herinneringen thuis.

Droom weg tijdens uw avontuur in Afrika

Namibië

U zoekt de perfecte bestemming voor een Afrikaanse safari? Namibië is een paradijs gevuld met exotische dieren en natuurwonderen! Van de hoogste zandduinen ter wereld in 's werelds oudste woestijn tot groene National Parks met neushoorns, giraffen, olifanten en leeuwen - hier worden uw Afrikaanse dromen werkelijkheid. Verken de savannes per jeep, luchtballon of vliegtuig en ontspan 's avonds in uw Namibische lodge. In Namibië wordt uw reizigershart gestolen.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika biedt zo veel avontuur, dat één reis eigenlijk niet genoeg is. Raakt u niet verliefd tijdens een bezoek aan Kaapstad, Kaap de Goede Hoop of de Tafelberg, dan gebeurt het wel tijdens een safari in één van de National Parks. Een roadtrip of groepsreis is de ideale manier om de schoonheid van Zuid-Afrika te ontdekken. Maak onderweg een tussenstop bij de wijngaarden van Stellenbosch en uw droomreis is compleet.

Vind uw volgende bestemming!

Snelle & eenvoudige reisplanning

Op maat gemaakte droomreizen

Persoonlijk advies van Tourlane-experts

Vluchten, reisprogramma's, gidsen - alles uit één hand

Gratis en vrijblijvende aanbiedingen