Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Overstekende groep zebra's door de Serengeti in Tanzania

Kenia en Tanzania safari: Groepsreis

Een reis vol wilde dieren en avontuur

 • Vanaf 11 dagen
 • Groepsreis
 • Het hele jaar
 • Circa 9,5 uur

Reisroute door Kenia en Tanzania

Plan uw eigen droom Kenia en Tanzania Safari met Tourlane. Geniet van het spectaculaire wildleven en de surrealistische landschappen van deze twee prachtige Oost-Afrikaanse landen. Ontmoet de "Big Five" als u op gamedrives gaat door de uitgestrekte Serengeti en Ngorongoro krater. U kunt zich verheugen op sterrennachten, het geluid van de natuur en onvergetelijke waarnemingen van wilde dieren. Het plannen van een multi-stop Kenia en Tanzania is complex - bij Tourlane, maken we het gemakkelijk door het organiseren van alles namens u, van accommodatie en transfers naar game drives en gidsen.

 1. Nairobi

 2. De Rift Vallei

 3. Masai Mara

 4. Serengeti

 5. Ngorongoro Conservation Area

 6. Tarangire National Park

 7. Amboseli National Park

 8.  Minder


Kaart

Lijst

 • 1. Nairobi

  Uw Kenia en Tanzania safari begint in de Keniaanse hoofdstad Nairobi, een stad die bruist van cultuur en de ontluikende energie van een frisse metropool. Een bezoek aan het nationale museum toont Afrikaanse kleuren in volle bloei. Mis ook een bezoek aan het parlement niet. Ervaar de bedrijvigheid van een stadsmarkt, huiver bij het zien van glibberige slangen in Snake Park, of smul in een van de plaatselijke restaurants.

  Lees verder
 • 2. De Rift Vallei

  Vandaag gaat u de grenzeloze Rift Valley in, en zult u versteld staan van wat u tegenkomt. Als de grond daalt, komt u vulkanische formaties, dampende sodameren en golvende savannes vol met wilde dieren tegen. Hoogtepunten zijn onder andere een wandeling naar de top van een hellende rotswand die bekend staat als Hell's Gate.

  Lees verder
 • 3. Masai Mara

  Met zijn 1.500 vierkante kilometer herbergt het Masai Mara wildreservaat alle wilde dieren, inclusief de "Big Five", waarvan u ooit zou kunnen dromen ze te zien. Treed binnen in een ecosysteem van overvloedige migratie terwijl u krokodillen, nijlpaarden en het ongrijpbare jachtluipaard van dichtbij meemaakt in dit heerlijk ongetemde wildreservaat.

  Lees verder
 • 4. Centrale Serengeti

  Als het op nationale parken aankomt, wordt de Serengeti terecht beschouwd als een A-lister. Als u in oktober komt, zult u gefascineerd zijn door de migratie van gnoes die met miljoenen vanuit de Masai Mara arriveren, en de roofdieren die op hun komst wachten. Golvende landerijen van epische proporties contrasteren met een uitgestrekte hemel waar vogels - meer dan 270 - rondvliegen. De vegetatie hier is opvallend, zoals de acaciabomen, door hun onaardse uiterlijk.

  Lees verder
 • 5. Ngorongoro Conservation Area

  De grootste ononderbroken caldera ter wereld, met een oppervlakte van 115 vierkante mijl, vormt het middelpunt van uw rondreis. Wat u aan de oppervlakte aantreft zal u doen schrikken: 25.000 dieren, waaronder de bedreigde zwarte neushoorn, voeden zich aan de oppervlakte van dit beboste land. Als katten uw ding zijn, dan is de dichtste populatie leeuwen te vinden onder de oppervlakte van de aarde, net als een who's who van Tanzania's meest gewilde dieren.

  Lees verder
 • 6. Tarangire National Park

  Tarangire National Park is maar liefst 1100 vierkante kilometer groot en bestaat uit granieten bergkammen, rivieren, valleien en moerasland. U wordt ondergedompeld in een omgeving die wildsafari's biedt vol unieke waarnemingen. Maak hier een gamedrive en verken de magie van dit park waar het avontuur eindeloos zal lijken, terwijl u herinneringen aan Afrika verzamelt die u zeker nooit zult vergeten.

  Lees verder
 • 7. Amboseli National Park

  Twee nachten in Amboseli National Park zullen u doen verbazen door de sterrenhemel die rood kleurt als de zon ondergaat. Maar vergeet niet een stapje terug te doen en je ogen te laten vallen op de opvallende besneeuwde Kilimanjaro voordat de avond valt. U kunt hier de hele dag wandelen of een safari game drive maken voor een avondfeest op de korte grasvlakten van een van Afrika's mooiste landen.

  Lees verder

Spreek met een reisexpert

Gecombineerd hebben onze reisexperts:

Meer dan 10.000 reizen samengesteld

Meer dan 150 landen bezocht

Meer dan 35 nationaliteiten in het team

Meer dan 40.000 ton CO2 gecompenseerd

Personaliseer uw reis met deze extra's

Eten & drinken

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Activiteiten

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Accommodaties

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Vervoer

Transfers naar hotel of vliegveld.

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Transfers naar hotel of vliegveld.

Praktische informatie voor uw Kenia en Tanzania safari

Bekijk ter inspiratie ook deze reisroutes

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie