Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Bekijk de gnoe migratie in het Masai Mara National Park tijdens een Keniaanse safari

Masai Mara safari

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  1. Bestemmingen
  2. Afrika
  3. Kenia
  4. Masai Mara

  Wat te doen tijdens uw bezoek aan de Masai Mara?

  Ontdek de eindeloze ruimte en fascinerende wilde dieren tijdens een Masai Mara safari. De adembenemende natuur die in het natuurreservaat in het zuidwesten van Kenia kan worden ervaren, wekt de geest van avontuur en ontdekking. De Masai Mara maakt deel uit van het Serengeti National Park en trekt een unieke verscheidenheid aan diersoorten aan. Naast olifanten, leeuwen, luipaarden, neushoorns en Kaapse buffels, kunt u er giraffen en zebra's van dichtbij observeren. De Masai Mara wordt terecht beschouwd als een natuurparadijs voor outdoorfans en amateurfotografen. Laat u betoveren door de overweldigende schoonheid van de Keniaanse savanne.

  Bezoek ook deze vier hoogtepunten in Kenia

  Ontdek Masai Mara op deze reisroutes

  Droomt u ook van een onvergetelijke Masai Mara Safari met onvergetelijke natuurervaringen en wilde dieren? Laat u dan inspireren door onze reizen. Onze reisexperts plannen uw individuele reis naar de Masai Mara.

  1. Overstekende groep zebra's door de Serengeti in Tanzania

   vanaf

   € 3.988

   excl. vlucht (p.p.)

  2. Zie olifanten lopen in de groene vlaktes van Kenia met een berg op de achtergrond tijdens een Masai Mara safari

   vanaf

   € 3.176

   excl. vlucht (p.p.)

  3. Bekijk de gnoe migratie in het Masai Mara National Park tijdens een Keniaanse safari

   vanaf

   € 2.052

   excl. vlucht (p.p.)

  Bezoek ook deze vier hoogtepunten in Kenia

  1. Lake Nakuru

  Lake Nakuru ligt in de Rift Valley en is een van de belangrijkste attracties in Kenia. Het landschap rond het meer biedt een uniek natuurspektakel. Het algenrijke water is de thuisbasis van meer dan 90 soorten watervogels, waaronder flamingo's, pelikanen en aalscholvers. In 2011 werd Lake Nakuru toegevoegd aan de UNESCO-lijst van werelderfgoederen.

  2. Nairobi

  Nairobi is de hoofdstad van Kenia en een van de spannendste metropolen van Afrika. Een stad tussen traditie en moderniteit waarvan het stadsbeeld wordt gekenmerkt door zowel sloppenwijken als glazen wolkenkrabbers. Bezoek de kleurrijke markten van Nairobi en het Nationaal Museum. Dompel u onder in de geschiedenis van het land en leer meer over het rijke culturele erfgoed.

  3. Diani strand

  Het met palmen omzoomde en oogverblindende Diani Beach nodigt uit tot ontspannen. Het paradijselijke strand is ongeveer 25 kilometer lang en strekt zich uit langs de Indische Oceaan. Het ligt niet ver van de bruisende havenstad Mombasa.

  4. Amboseli Nationaal Park

  In het Amboseli National Park, dicht bij de grens met Tanzania, vindt u een unieke vegetatie waar u grote kuddes olifanten kunt observeren. Het park staat ook bekend om zijn fenomenale uitzicht op de majestueuze Kilimanjaro. Minder

  Nuttige informatie voor uw Masai Mara reis

  Bekijk ook deze reisbestemmingen in Kenia

  1. Afrika, Kenia, Zebra's grazen in Nairobi nationaal park met de skyline van Nairobi op de achtergrond.

   Nairobi

  2. Ontdek de prachtige stranden tijdens een vakantie op Zanzibar

   Mombasa