Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Zie olifanten lopen in de groene vlaktes van Kenia met een berg op de achtergrond tijdens een Masai Mara safari

Samburu en Masai Mara Safari: Reis met privé gids

Wonderbaarlijke wilde dieren en enorme nationale parken

 • Vanaf 7 dagen
 • Privé gids
 • Het hele jaar
 • Circa 9,5 uur

Enkele bestemmingen op de safari reisroute

Ga mee op een begeleide privé-safari door Samburu en Masai Mara met Tourlane. Deze reis door twee van 's werelds meest gerenommeerde nationale parken begint in de hoofdstad Nairobi, een pulserende metropool met een kosmopolitische vibe. Na wat tijd in de stad trekt u de natuur in voor een safaririt door de gebieden van het Samburu National Reserve die u versteld zal doen staan. De laatste stop op de tour is een Masai Mara safari, waar u de Big Five kunt spotten. Met Tourlane, maken we het gemakkelijk voor u om alles te boeken - vluchten, transfers, safari's en accommodaties - op één plaats.


Kaart

Lijst

 • 1. Nairobi

  U begint uw tour op lokaal niveau terwijl Nairobi u culturele verrassingen biedt. Bezoek een Masai-markt of doe u tegoed aan een rokende barbecue terwijl u de Afrikaanse smaken van de lokale bevolking ontdekt in de bruisende hoofdstad. Een kleurrijk nationaal museum, een gerestaureerd parlementsgebouw en een nationaal park weerspiegelen een herinvestering die Nairobi meer dan herrezen heeft als een bloeiende Afrikaanse bestemming.

  Lees verder
 • 2. Samburu National Reserve

  Klaar om verliefd te worden op het duizelingwekkende land van Samburu National Reserve? In dit park vormen bossen, palmbossen en de kronkelende Uaso Nyiro rivier een decor waar stampende neushoorns stof doen opwaaien en leeuwen rondzwerven. Bereid u voor op een ultieme safaribelevenis in dit schitterende nationale park. De paden van Samburu brengen u dichter bij ongrijpbare diersoorten als luipaarden, nijlpaarden en honderden zeldzame vogels.

  Lees verder
 • 3. Masai Mara Safari

  Het Masai Mara National Reserve is een bruisend ecosysteem waar de Grote Migratie en de Big Five voorkomen. Kijk omhoog en verbaas u over een lucht die overspoeld wordt door maar liefst 470 vogelsoorten. De graslanden bieden u uitstekende mogelijkheden om grote roofdieren te zien. Het uitgestrekte park is perfect voor een safari - de beste manier om te garanderen dat u enkele van de ongetemde bewoners van de Masai Mara te zien krijgt.

  Lees verder

Spreek met een reisexpert

Gecombineerd hebben onze reisexperts:

Meer dan 10.000 reizen samengesteld

Meer dan 150 landen bezocht

Meer dan 35 nationaliteiten in het team

Meer dan 40.000 ton CO2 gecompenseerd

Personaliseer uw reis met deze extra's

Eten & drinken

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Activiteiten

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Accommodaties

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Vervoer

Transfers naar hotel of vliegveld.

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Transfers naar hotel of vliegveld.

Nuttige informatie voor uw Samburu en Masai Mara Safari

Bekijk ook deze reisroutes door Kenia

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie