Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Bekijk de gnoe migratie in het Masai Mara National Park tijdens een Keniaanse safari

Ultieme Keniaanse Safari: Groepsreis

Safari over de prachtige vlaktes van Kenia

 • Vanaf 5 dagen

 • Groepsreis

 • Het hele jaar

 • 9,5 uur

 1. Bestemmingen
 2. Afrika
 3. Kenia
 4. Ultieme Keniaanse Safari: Groepsreis

Enkele bestemmingen op de reisroute

Plan een Keniaanse droomsafari met Tourlane. De tijd die u doorbrengt op uw reis door een land van veranderende landschappen, ultieme wildlife waarnemingen en bergachtige vergezichten zoals Mount Kenya en Mount Kilimanjarowil u een betoverd gevoel geven over Afrika. Maak u klaar om uzelf te verliezen in enkele van 's werelds meest benijdenswaardige nationale parken, zoals Masai Mara en Amboseli, waar de Grote Migratie en de "Big Five" u in vervoering brengen. Boek alle onderdelen van deze multi-stop groepsreis - transfers, gidsen, game drives, en accommodaties - op één plek dankzij uw persoonlijke reisexpert van Tourlane. Op de reisroute bezoekt u onder meer deze bestemmingen:

 1. Nairobi

 2. Amboseli National Park

 3. Lake Nakuru National Park

 4. Masai Mara National Reserve

 5.  Minder
Afrika, Kenia, Zebra's grazen in Nairobi nationaal park met de skyline van Nairobi op de achtergrond.

1. Nairobi

Eerst bezoekt u de kosmopolitische Keniaanse hoofdstad Nairobi, de ideale plek om u te laten onderdompelen in de Keniaanse cultuur. Geniet van een vlezig hapje op een klassieke Keniaanse barbecueplaats alvorens de Masai-markt, het gerestaureerde parlementsgebouw en het ontluikende zakendistrict te bezoeken, en dat alles op één dag. Een stop bij het lommerrijke terrein van het nationale museum om de collecties kleurrijke Afrikaanse kunst te bewonderen is een echte aanrader, net als het Snake Park waar papegaaiachtigen leven. U zult zeker de sfeer voelen in de uitbundige hoofdstad van Kenia.

Olifantenkudde voor de Kilimanjaro in Kenia

2. Amboseli National Park

Vandaag begint uw Keniaanse safariavontuur: u begeeft zich naar de zuidelijke grens van Tanzania, aan de voet van de gigantische Kilimanjaro (19.340 voet) in het Amboseli National Park. Bereid u voor op een ontmoeting met de Afrikaanse olifant, cheeta's en boeiende vogelsoorten in dit natuurwonderland. Het park heeft een habitat van vijf diersoorten - vlaktes, bossen, bush, moeras, moeras - vol met de broek en roepende gezangen van de wildste bewoners van de natuur. Geniet van de aanblik van kolossale vrij rondlopende beesten als u deze uitgestrekte korte gras savannes verkent.

Wandelende olifanten in Kenia

3. Lake Nakuru National Park

Lake Nakuru National Park betovert met kijkersvriendelijke plekjes zoals de Mau escarpment. Laat u overweldigen door de mogelijkheden om wilde dieren te bekijken, met troepen leeuwen, zwarte en witte neushoorns, en roze flamingo's hier voor jouw kijkplezier. Kijk vol ontzag naar majestueuze vogels zoals de grote witte pelikaan als hij op de vlucht slaat. Adem de frisse lucht in van de inheemse acaciabomen terwijl de middagzon over u heen zakt.

Safarifahrzeuge folgen einem großen afrikanischen Elefanten in den Ebenen der Masai Mara.

4. Masai Mara National Reserve

U zult overweldigd zijn door het spektakel van de grote migratie, wanneer gnoes met miljoenen tegelijk door de uitgestrekte Masai Mara trekken. Er is hier een overvloed aan wilde dieren, waaronder nijlpaarden en zwarte neushoorns, die u ontmoet in de ongerepte wildernis van de Masai Mara. De safari gamedrives hier zullen een hoogtepunt vormen van uw Kenia reis maar dat geldt ook voor de mensen die hier wonen, een tribale gemeenschap die al eeuwenlang op en van deze gronden leeft.

Spreek met een reisexpert

Gecombineerd hebben onze reisexperts:

 • Meer dan 10.000 reizen samengesteld

 • Meer dan 150 landen bezocht

 • Meer dan 35 nationaliteiten in het team

 • Meer dan 40.000 ton CO2 gecompenseerd

Personaliseer uw reis met deze extra's

Eten & drinken

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Activiteiten

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Accommodaties

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Vervoer

Transfers naar hotel of vliegveld.

Nuttige informatie voor uw ultieme Keniaanse safari

Bekijk ook deze reisroutes door Kenia

 1. Overstekende groep zebra's door de Serengeti in Tanzania

  vanaf

  € 3.988

  excl. vlucht (p.p.)

 2. Close up van een luipaard in een boom

  vanaf

  € 1.360

  excl. vlucht (p.p.)

 3. Zie olifanten lopen in de groene vlaktes van Kenia met een berg op de achtergrond tijdens een Masai Mara safari

  vanaf

  € 3.176

  excl. vlucht (p.p.)