Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
De woestijn vanuit de lucht

Rondreis Namibië

Ontdek het land van de Himba's

Een reis vol natuurschatten en uitgestrekte savannes

Namibië is een paradijs gevuld met natuurschatten. Het land beschikt over uitgestrekte savannes die u te land, ter zee of in de lucht kunt verkennen. Tijdens uw rondreis in Namibië rijdt u door een gevarieerd landschap en kunt u bijvoorbeeld de oudste woestijn ter wereld, de hoogste zandduinen ter wereld, de op-een-na-langste canyon ter wereld of het grootste National Park van Afrika bezoeken. De wilde dieren en veelzijdige natuur zorgen voor veel fotomomenten. Na een dag vol nieuwe indrukken en avonturen kunt u in uw lodge onbezorgd genieten met een glas Afrikaanse wijn. De gastvrije bevolking ontvangt u tijdens uw reis met open armen....

Tourlane's populairste Namibië reizen & trips

Namibië is een reisbestemming voor iedereen. Natuurliefhebbers kunnen tijdens de rondreis hun hart ophalen tijdens een safari, want Namibische natuurreservaten zoals Etosha National Park behoren tot de mooisten van Afrika en zijn het thuis van veel wilde dieren. U maakt uw reisbeleving nog specialer door als alternatief op een jeepsafari het uitgestrekte landschap per boot of luchtballon te verkennen. Zo krijgt u een uniek perspectief op de traditionele dorpen, dieren en prachtige vegetatie die zich op de savannes bevinden.

Bezoek onder meer deze plaatsen in Namibië

Cultuurliefhebbers komen tot hun recht in de steden en dorpen. Ontdek de Namibische cuisine en leer over de belangrijke geschiedenis van het land in Windhoek, Swakopmund of Lüderitz. Bent u op zoek naar avontuur, dan kunt u terecht bij de indrukwekkende natuurfenomenen Fish River Canyon, de Sossusvlei of de Namib-woestijn. De Namib is de oudste woestijn ter wereld en is een zandvlakte die het ontdekken meer dan waard is: van een woestijnsafari tot sandboarden - hier u verveelt zich absoluut geen moment. Namibië is een reisbestemming zoals u zich een avontuur in Afrika voorstelt.

Wat te doen in Namibië tijdens uw rondreis?

Namibië is een reisbestemming voor iedereen. Natuurliefhebbers kunnen tijdens de rondreis hun hart ophalen tijdens een safari, want Namibische natuurreservaten zoals Etosha National Park behoren tot de mooisten van Afrika en zijn het thuis van veel wilde dieren. U maakt uw reisbeleving nog specialer door als alternatief op een jeepsafari het uitgestrekte landschap per boot of luchtballon te verkennen. Zo krijgt u een uniek perspectief op de traditionele dorpen, dieren en prachtige vegetatie die zich op de savannes bevinden. Cultuurliefhebbers komen tot hun recht in de steden en dorpen. Ontdek de Namibische cuisine en leer over de belangrijke geschiedenis van het land in Windhoek, Swakopmund of Lüderitz. Bent u op zoek naar avontuur, dan kunt u terecht bij de indrukwekkende natuurfenomenen Fish River Canyon, de Sossusvlei of de Namib-woestijn. De Namib is de oudste woestijn ter wereld en is een zandvlakte die het ontdekken meer dan waard is: van een woestijnsafari tot sandboarden - hier u verveelt zich absoluut geen moment. Namibië is een reisbestemming zoals u zich een avontuur in Afrika voorstelt.

Vijf unieke bezienswaardigheden in Namibië

1. Etosha National Park

In het noordwesten van Namibië ligt één van de mooiste natuurreservaten van Afrika. Etosha National Park is half zo groot als Nederland en bestaat uit prachtige savannes met afwisselende vegetatie en vooral veel wilde dieren. Op safari kunt u leeuwen, zebra’s, neushoorns en olifanten spotten. Na afloop kunt u in uw lodge wegdromen bij de Afrikaanse zonsondergang.

2. Walvis Bay

De stad Walvis Bay ligt ingesloten tussen de Atlantische Oceaan en de Namib-woestijn. Een groter contrast in landschap is niet mogelijk - maar hierdoor is de belangrijkste havenstad van Namibië voor u de perfecte uitvalsbasis. Vanuit de haven van Walvis Bay vertrekken dagelijks sightseeing-tours op zoek naar dolfijnen en zeerobben. Aan de andere kant van de stad nodigt de Namib nodigt u uit voor een spannende woestijnsafari of een rondje sandboarden.

3. Fish River Canyon

Een ander mogelijk hoogtepunt van uw rondreis bevindt zich in het zuiden van Namibië - Fish River Canyon. Na de Grand Canyon in Arizona is dit de grootste canyon ter wereld. Het gebied is groter dan de provincie Gelderland en is een prachtige locatie voor trekking- of hikingtours. Maak een wandeling door de uitgesleten rivierbedding en overnacht op een van de campings onder de heldere Namibische sterrenhemel.

4. Sossusvlei

Een rondreis door Namibië biedt u de kans om unieke natuurfenomenen te bewonderen. De Sossusvlei hoort zeker op uw lijst met highlights thuis. Hier vindt u de hoogste zandduinen ter wereld, ter hoogte van bijna 400 meter. Dit vormt het ideale decor voor een woestijnsafari of om te genieten van een zonsop- of ondergang. Pure romantiek in Namibië.

5. Zambezi Region / Caprivi-strook

Een bijzonder stuk van een mogelijke reis in Namibië is de Zambezi Region (voorheen de Caprivi-strook genoemd). Deze 30 kilometer brede landstrook bevindt zich in het uiterste noordoosten en grenst aan Angola, Botswana, Zambia en Zimbabwe. Kronkelende rivieren doorkruisen het landschap, waardoor National Parks en ongerepte natuur het hele jaar door vruchtbaar zijn.Wat te doen in Namibië tijdens uw rondreis?

Namibië is een reisbestemming voor iedereen. Natuurliefhebbers kunnen tijdens de rondreis hun hart ophalen tijdens een safari, want Namibische natuurreservaten zoals Etosha National Park behoren tot de mooisten van Afrika en zijn het thuis van veel wilde dieren. U maakt uw reisbeleving nog specialer door als alternatief op een jeepsafari het uitgestrekte landschap per boot of luchtballon te verkennen. Zo krijgt u een uniek perspectief op de traditionele dorpen, dieren en prachtige vegetatie die zich op de savannes bevinden. Cultuurliefhebbers komen tot hun recht in de steden en dorpen. Ontdek de Namibische cuisine en leer over de belangrijke geschiedenis van het land in Windhoek, Swakopmund of Lüderitz. Bent u op zoek naar avontuur, dan kunt u terecht bij de indrukwekkende natuurfenomenen Fish River Canyon, de Sossusvlei of de Namib-woestijn. De Namib is de oudste woestijn ter wereld en is een zandvlakte die het ontdekken meer dan waard is: van een woestijnsafari tot sandboarden - hier u verveelt zich absoluut geen moment. Namibië is een reisbestemming zoals u zich een avontuur in Afrika voorstelt. Minder

Veelgestelde vragen over reizen in Namibië

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie