Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Namib-Naukluft National Park in Namibië

Rondreizen in Namibië

Ontdek het land van de Himba's

Wat een reis naar Namibië uniek maakt?

Namibië is een paradijs gevuld met natuurschatten. Het land beschikt over uitgestrekte savannes die u te land, ter zee of in de lucht kunt verkennen. Tijdens uw rondreis in Namibië rijdt u door een gevarieerd landschap en kunt u bijvoorbeeld de oudste woestijn ter wereld, de hoogste zandduinen ter wereld, de op-een-na-langste canyon ter wereld of het grootste National Park van Afrika bezoeken.

De wilde dieren en veelzijdige natuur zorgen voor veel fotomomenten. Na een dag vol nieuwe indrukken en avonturen kunt u in uw lodge onbezorgd genieten met een glas Afrikaanse wijn. De gastvrije bevolking ontvangt u tijdens uw reis met open armen.... Minder

Populaire rondreizen en reisroutes

 • Sossuvlei is een must op elke Namibië reis

  vanaf

  € 1.770

  excl. vlucht (p.p.)

 • Giraffen in het Etosha Nationaal Park van Namibië

  vanaf

  € 3.199

  excl. vlucht (p.p.)

 • 2 kinderen zitten op een bankje te kijken naar olifanten in Etosha National Park, Namibië

  vanaf

  € 1.852

  excl. vlucht (p.p.)

 • Waterval_Berlijn_watervallen_in_Zuid-Afrika

  vanaf

  € 4.199

  excl. vlucht (p.p.)

 • Olifanten, giraffen en zebra's spotten in het Etosha National Park tijdens een Namibië safari

  vanaf

  € 3.199

  excl. vlucht (p.p.)

 • Toerist die uit zijn voertuig leunt om een enorme olifant te fotograferen die over de weg loopt; Etosha

  vanaf

  € 2.010

  excl. vlucht (p.p.)

Ontdek deze bestemmingen in Namibië

Lokale evenementen om niet te missen

  • Het populaire volksfeest "Oktoberfest" wordt ook in Windhoek gevierd!

  Oktoberfest in Windhoek

  Bent u een liefhebber van het Oktoberfest? Dit volksfeest wordt niet alleen in Duitsland gevierd - het wordt dus ook in Windhoek gevierd met veel bier, pretzels en typisch Duits eten.

Vijf unieke bezienswaardigheden in Namibië

1. Etosha National Park

In het noordwesten van Namibië ligt één van de mooiste natuurreservaten van Afrika. Etosha National Park is half zo groot als Nederland en bestaat uit prachtige savannes met afwisselende vegetatie en vooral veel wilde dieren. Op safari kunt u leeuwen, zebra’s, neushoorns en olifanten spotten. Na afloop kunt u in uw lodge wegdromen bij de Afrikaanse zonsondergang.

2. Walvis Bay

De stad Walvis Bay ligt ingesloten tussen de Atlantische Oceaan en de Namib-woestijn. Een groter contrast in landschap is niet mogelijk - maar hierdoor is de belangrijkste havenstad van Namibië voor u de perfecte uitvalsbasis. Vanuit de haven van Walvis Bay vertrekken dagelijks sightseeing-tours op zoek naar dolfijnen en zeerobben. Aan de andere kant van de stad nodigt de Namib nodigt u uit voor een spannende woestijnsafari of een rondje sandboarden.

3. Fish River Canyon

Een ander mogelijk hoogtepunt van uw rondreis bevindt zich in het zuiden van Namibië - Fish River Canyon. Na de Grand Canyon in Arizona is dit de grootste canyon ter wereld. Het gebied is groter dan de provincie Gelderland en is een prachtige locatie voor trekking- of hikingtours. Maak een wandeling door de uitgesleten rivierbedding en overnacht op een van de campings onder de heldere Namibische sterrenhemel.

4. Sossusvlei

Een rondreis door Namibië biedt u de kans om unieke natuurfenomenen te bewonderen. De Sossusvlei hoort zeker op uw lijst met highlights thuis. Hier vindt u de hoogste zandduinen ter wereld, ter hoogte van bijna 400 meter. Dit vormt het ideale decor voor een woestijnsafari of om te genieten van een zonsop- of ondergang. Pure romantiek in Namibië.

5. Zambezi Region / Caprivi-strook

Een bijzonder stuk van een mogelijke reis in Namibië is de Zambezi Region (voorheen de Caprivi-strook genoemd). Deze 30 kilometer brede landstrook bevindt zich in het uiterste noordoosten en grenst aan Angola, Botswana, Zambia en Zimbabwe. Kronkelende rivieren doorkruisen het landschap, waardoor National Parks en ongerepte natuur het hele jaar door vruchtbaar zijn.Wat te doen in Namibië tijdens uw rondreis? Minder

Praktische informatie voor de reis

Bezoek ook deze bestemmingen in Afrika


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie