Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Giraffen in het Arusha Nationaal park tijdens reis door Tanzania

Avontuurlijke safari Tanzania: Reis langs alle hoogtepunten

Bezoek verschillende indrukwekkende nationaal parken

 • Vanaf 13 nachten
 • Kleine groep
 • Hele jaar door
 • Circa 12 uur

Enkele bestemmingen op de reisroute

Ansichtkaarten van de Afrikaanse steppe komen in Tanzania tot leven. Het is het land van de gigantische dierenmigratie en de spectaculaire natuur. Deze voordelen kunt u natuurlijk het beste ervaren tijdens de ultieme safari door Tanzania langs verschillende nationale parken en hoogtepunten. Tussen de Oost-Afrikaanse Riftvallei en het Victoriameer liggen onder meer savannes en lavawoestijnen, regenwouden en tropische stranden - de diversiteit aan flora en fauna hier is overweldigend. Een reis door Tanzania is buitengewoon divers en u zult ook gefascineerd zijn door de historische rijkdom van het land. De reisroute voert onder andere langs deze bestemmingen:

 1. Dar es Salaam

 2. Mikumi National Park

 3. Ruaha National Park

 4. Iringa

 5. Udzungwa Mountains National Park

 6. Selous Game Reserve

 7.  Minder


Kaart

Lijst

 • 1. Dar es Salaam

  Uw safari door Tanzania begint in de Tanzaniaanse stad Dar es Salaam. Met zijn unieke sfeer, de mix van Afrikaanse, islamitische en Zuid-Aziatische invloeden, de pittoreske haven en de uitgestrekte stranden is een reis naar Dar es Salaam zeker de moeite waard. Vanuit deze stad begint uw ultieme safaritocht door Tanzania. 

  Lees verder
 • 2. Mikumi National Park

  De volgende bestemming op uw safari door Tanzania is het Mikumi National Park. Hier wacht een grote verscheidenheid aan wilde dieren op u: Buffels, giraffen, zebra's, honderden vogelsoorten en een prachtige flora en fauna. Tijdens een spannende safari door het Mikumi National Park liggen er onvergetelijke kiekjes voor u klaar!

  Lees verder
 • 3. Ruaha National Park

  Het Ruaha National Park beslaat 20.000 vierkante kilometer en is de thuisbasis van een overvloed aan wilde dieren. Het park is de thuisbasis van zeer grote en indrukwekkende trots van leeuwen, maar ook van giraffen, kuddes olifanten en vele andere bewoners. Het wegennet volgt de Ruaha-rivier, waar de dieren zich in het droge seizoen verzamelen.

  Lees verder
 • 4. Iringa

  Iringa is de poort naar Ruaha National Park. Het is gelegen in de zuidelijke hooglanden van Tanzania, op een hoogte van meer dan 1.000 meter op een klif met uitzicht op de vallei van de Little Ruaha River. Iringa is een prachtig klein stadje, rustig en vredig. Bijzonder bezienswaardig is de markt, die een inzicht biedt in de kleurrijke scène van de traditionele Afrikaanse cultuur.

  Lees verder
 • 5. Udzungwa Mountains National Park

  Het Udzungwa National Park, dat meer dan 2.000 vierkante kilometer beslaat, heeft een van de hoogste aantallen wilde diersoorten ter wereld: olifant, buffel, leeuw, luipaard, Afrikaanse wilde hond, eland, waterbok en sabeldier zijn slechts enkele van hen. Maak een wandeltocht door het dichte regenwoud of tot aan het plateau en verzamel onderweg wat kiekjes.

  Lees verder
 • 6. Selous Game Reserve

  De laatste stop op uw reis is het Selous Game Reserve. Hier stoeit de grootste olifantenpopulatie van Tanzania onderling met elkaar. Het gebied wordt gedomineerd door droge bossen, gras en moerassen, waar u een grote verscheidenheid aan wilde dieren kunt bewonderen.

  Lees verder

Spreek met een reisexpert

Gecombineerd hebben onze reisexperts:

Meer dan 10.000 reizen samengesteld

Meer dan 150 landen bezocht

Meer dan 35 nationaliteiten in het team

Meer dan 40.000 ton CO2 gecompenseerd

Personaliseer uw reis met deze extra's

Eten & drinken

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Activiteiten

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Accommodaties

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Vervoer

Transfers naar hotel of vliegveld.

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Transfers naar hotel of vliegveld.

Bekijk ook deze andere rondreizen

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie