Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Luipaard aan het slapen in de Serengeti in Tanzania

Serengeti safari

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  1. Bestemmingen
  2. Afrika
  3. Tanzania
  4. Serengeti

  Een individueel geplande rondreis met Tourlane

  Het Serengeti National Park kan bogen op een van de meest indrukwekkende natuurspektakels ter wereld - de jaarlijkse migratie van de gnoes. Als u zich geïnspireerd en ontroerd wilt voelen door de schoonheid van de natuur, is de Serengeti de perfecte plek voor u. Begin met het plannen van uw droomsafari in dit iconische nationale park behulp van uw persoonlijke reisexpert. U kunt uw individuele droomreis samenstellen. Organiseer uw vluchten naar Tanzania, transfers, safari lodge, en Engels sprekende gidsen, allemaal op één plek met Tourlane.

  Wat kunt u allemaal doen in de Serengeti?

  1. Ga op een begeleide gamedrive

  De Serengeti is een geweldige plek om een scala aan exotische dieren te zien, waaronder neushoorns, luipaarden, leeuwen, olifanten en buffels. Een van de beste manieren om te garanderen dat u ze vindt is door mee te gaan op een game drive met gids. Deze worden meestal georganiseerd door accommodatieverschaffers en vinden plaats bij zonsopgang en in de vroege namiddag. De dageraad is een bijzonder goed tijdstip om leeuwen en luipaarden te spotten, en uw chauffeur zal ze weten te vinden op basis van zijn ervaring en tips van andere tours via walkie talkies.

  2. Wees getuige van de Grote Serengeti Migratie

  Een van de redenen waarom de Serengeti op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en een beschermd gebied is, is de spectaculaire jaarlijkse wildebeest migratie. Voortgestuwd door de trekkende regenval en de behoefte aan water, trekken meer dan anderhalf miljoen dieren vanuit de Serengeti noordwaarts richting Kenia, met een aantal obstakels en roofdieren in hun weg. Het is de grootste enkele verplaatsing van dieren op de planeet, en opgenomen als een van 's werelds acht natuurlijke wonderen.

  3. Verblijf in een echte Serengeti safari lodge

  De Serengeti biedt een keur aan accommodatiemogelijkheden, variërend van luxe hotels in het nationale park, tot reizigerslodges en safarikampen. Sommige accommodaties hebben zelfs zwembaden en spa's. De meeste accommodaties hebben een soort van restaurant, en zullen begeleide game drives aanbieden aan de gasten. Uw Tourlane Travel Expert zal gebruik maken van hun lokale expertise en insider tips om u te helpen iets te vinden dat past bij uw wensen en budget. Minder

  Ontdek de Serengeti gedurende deze rondreizen

  1. Overstekende groep zebra's door de Serengeti in Tanzania

   vanaf

   € 3.988

   excl. vlucht (p.p.)

  2. Uitzicht op de indrukwekkende Ngorongoro Krater tijdens reis in Tanzania

   vanaf

   € 2.449

   excl. vlucht (p.p.)

  Praktische reisinformatie voor uw Serengeti safari

  Bezoek ook deze bestemmingen in Tanzania

  1. Sommerurlaub im Indischen Ozean, Sansibar, Afrika.

   Zanzibar