Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Ontdek de mooiste tempels tijdens een rondleiding door Azië.

Reizen in Azië

Het grootste continent op aarde

  1. Bestemmingen
  2. Azië

De bakermat van de beschaving

Met een oppervlakte van bijna 45 miljoen vierkante kilometer is Azië het grootste continent ter wereld. Azië is de bakermat van de eerste grote rijken, beschavingen en geavanceerde beschavingen. Al 5.000 jaar geleden bloeide de Xia-dynastie in China op. Een reis door de landen van Azië - zoals China, India of Vietnam - is als een reis door de ontwikkeling van de menselijke cultuurgeschiedenis.

Tourlane's reisbestemmingen in Azië

Als u van plan bent een reis naar Azië te maken, bent u verwend met een keuze, want er zijn in totaal 47 erkende staten op een gebied dat een derde van het totale landoppervlak van de aarde beslaat. Kies de meest aantrekkelijke bestemming voor u persoonlijk en geniet van een onvergetelijke vakantie die is afgestemd op uw individuele wensen door middel van het advies en de planning van onze reisdeskundigen.

Waar naartoe tijdens uw rondreis door Azië?

China

Unieke bezienswaardigheden zoals de Grote Muur, de Oosterse Pareltoren in Shanghai, de Verboden Stad in Peking, de machtige Yangtze-rivier en de prachtige Chinese Nationale Parken wachten op u.

India

India is een kleurrijke bestemming vol exotisme en veelzijdigheid. Het maakt indruk met een ongerepte natuur, een lange geschiedenis rijk aan tradities en kleurrijke metropolen. Dankzij de verscheidenheid aan landschappen heeft India een zeer diverse dierenwereld.

Vietnam

Of het nu gaat om cultuurliefhebbers, zonaanbidders of avonturiers - een reis naar Vietnam belooft een onvergetelijke ervaring voor alle reizigers. De rijke flora en fauna van Vietnam is ook te bewonderen tijdens een reis door de junglegebieden. Minder

Vind uw volgende reisbestemming

Uw reisexpert voor Azië

Kosteloos & vrijblijvend reisadvies