Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Zonsopgang met heteluchtballonnen - een onvergetelijke ervaring op een Bagan-vakantie

Myanmar

Reizen naar Bagan

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

Wat te doen tijdens uw verblijf in Bagan?

Beleef de tempelstad Bagan in Myanmar met zijn rijke historische erfgoed en prachtige pagodes. De voormalige koningsstad maakt indruk met zijn meer dan tweeduizend sacrale gebouwen van rode baksteen. Beleef de magische plek tijdens een tocht per heteluchtballon en dompel u onder in de geschiedenis van Bagan. Met Tourlane kunt u uw vluchten, transfers, accommodatie en gidsen boeken - alles op één plek! Onze reisdeskundigen zullen uw perfecte tour pakket samen te stellen op basis van uw reis smaak en voorkeuren.

De beste bezienswaardigheden van Bagan

Liefhebbers van cultuur en architectuur komen tijdens een reis in Bagan ruimschoots aan hun trekken. De historische koninklijke stad ligt op het uitgestrekte plateau van Zental Myanmar en strekt zich uit langs de oevers van de Irrawaddy-rivier. Bagan beleefde zijn bloeitijd van de 11e tot de 13e eeuw. In die tijd werd Bagan beschouwd als een boeddhistisch centrum en rezen meer dan 10.000 tempels de hemel in. Vandaag de dag zijn er nog meer dan 2.000 pagodes in Bagan en ze vormen nog steeds een indrukwekkend totaalkunstwerk dat u vooral bij zonsopgang en zonsondergang zal betoveren. Tot de mooiste tempels behoren de Shwesandaw Pagode, de Bulethi Pagode en de Ta Wet Hpaya Pagode.

Praktische informatie voor de reis

Bekijk ook deze reisbestemmingen in Myanmar


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie