Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Vrouw_kijkt_naar_Angkor_Wat_in_Cambodja

14 dagen Vietnam & Cambodja met gids

Van Hanoi via de Mekong Delta naar Siem Reap

 • Vanaf 14 dagen

 • Privé gids

 • Het hele jaar

 • Circa 11 uur

 1. Bestemmingen
 2. Azië
 3. Vietnam
 4. 14 dagen Vietnam & Cambodja met gids

Reisroute door Vietnam en Cambodja

Liefhebbers van bijzondere culturen zullen in Vietnam en Cambodja een opwindende mix van traditioneel, invloeden uit de Chinese regio en elementen van de Europese cultuur ontdekken. Enkele hoogtepunten van deze reis door zowel Vietnam als Cambodja:

 1. Hanoi

 2. Hoi An

 3. Ho Chi Minh Stad

 4. Mekong Rivier Delta

 5. Siem Reap

 6.  Minder
Hanoi Tempel van Literatuur

1. Hanoi

Hanoi is de prachtige hoofdstad van Vietnam, een combinatie van een fascinerende mix van traditionele Chinees-Vietnamese motieven met Franse flair. Hanoi, dat grotendeels gespaard is gebleven van decennia van oorlogen, is des te rijker aan geschiedenis. Bij aankomst zult u de onvergelijkbare sfeer van de stad voelen. Vooral de steegjes van de oude wijk nodigen uit tot een lange wandeling. Geniet van traditionele straatgerechten, drink een Vietnamese koffie en snuif de sfeer van de hoofdstad op. Als u nog meer geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Hanoi en Vietnam, zijn er vele musea te ontdekken.

A_woman_on_a_traditional_boat_on_a_river_in_Hoi-An_Vietnam

2. Hoi An

De prachtige stad Hoi An is de tweede bestemming op uw reis door Vietnam. De oude stad van Hoi An staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Hoi An wordt ook vaak gebruikt als vertrekpunt voor uitstapjes naar een groep verlaten en gedeeltelijk verwoeste tempelstadjes ,,My Son", een van de andere UNESCO-werelderfgoedlocaties in het westen van de Centrale Hooglanden.

 Ho Chi Minh Stadhuis

3. Ho Chi Minh Stad

Ho Chi Minh Stad, ook wel Saigon genoemd, is een bloeiend centrum van handel en commercie en bruist altijd van het leven. De stad is vooral populair door de handel. Ho Chi Minh bruist altijd van het leven. De stad is vooral bekend om zijn Frans koloniale architectuur. Met zoveel beroemde monumenten in de stad is een wandeling door Ho Chi Minh als een ontwaken in het verleden. Als de grootste stedelijke en zakelijke hoofdstad van Vietnam veranderen de tijden natuurlijk en beginnen moderne wolkenkrabbers de hemel te bedekken, waarbij het nieuwe en het oude op een unieke Vietnamese manier worden gecombineerd. Het is uw keuze welk deel u wilt verkennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Vespa tour door de stad?

Leuke reis! Op de boot in het regenwoud op de Mekong, Vietnam

4. Mekong River Delta

De Mekong Delta is de levensader van Vietnam. Hier stoeien buffels in de rijstvelden en dobberen kokosnoot- en fruitboten langzaam door het troebele water. Het verkennen van de smalle straatjes wordt beloond met eerlijke landelijke gastvrijheid. De kustplaats Bến Tre en de beroemde, prachtige drijvende markt van Cái Rang en in Cái Bè liggen ook in de Mekong Delta. Verken de prachtige landschappen rond de Mekong Delta. Tijdens uw tocht per trekschuit of fiets zult u vele velden ontdekken waar rijst en exotische vruchten worden verbouwd. Of verken de grachten per boot en geniet van de unieke natuur.

Siem Reap in Cambodja, Azië

5. Siem Reap

De levensader en toegangspoort tot de tempels van Angkor Wat - Siem Reap - is altijd voorbestemd geweest voor grootse dingen. Bezoekers komen hier natuurlijk om de tempels te zien, zoals de beroemde Wat Po. Maar er staat u ook een creatieve culturele scène te wachten, met het toonaangevende hedendaagse circus in Cambodja. Er is genoeg te beleven en te ontdekken in Siem Reap. Breng maar eens een bezoek aan de Silk Farm in Puok, 16 kilometer ten westen van Siem Reap. Siem Reap heeft zichzelf opnieuw uitgevonden als het epicentrum van chique Cambodja, met hippe hotels, eten en drinken van wereldklasse in een reeks exquise keukens, overdadige spa's en fantastische winkelmogelijkheden.

Spreek met een reisexpert

Gecombineerd hebben onze reisexperts:

 • Meer dan 10.000 reizen samengesteld

 • Meer dan 150 landen bezocht

 • Meer dan 35 nationaliteiten in het team

 • Meer dan 40.000 ton CO2 gecompenseerd

Personaliseer uw reis met deze extra's

Eten & drinken

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Activiteiten

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Accommodaties

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Vervoer

Transfers naar hotel of vliegveld.

Bekijk ook deze reisroutes in Vietnam

 1. Uitzicht op bergen in de Ninh Binh regio van Vietnam in Azië.

  vanaf

  € 1.525

  excl. vlucht (p.p.)

 2. Leuke reis! Op de boot in het regenwoud op de Mekong, Vietnam

  vanaf

  € 1.547

  excl. vlucht (p.p.)

 3. Uitzicht_over_de_zee_bij_opkomst_in_Nha_Trang_Vietnam

  vanaf

  € 1.659

  excl. vlucht (p.p.)

 4. Vietnam Golfbaan Hanoi Saigon

  vanaf

  € 1.499

  excl. vlucht (p.p.)

 5. Baai_met_palmen_op_Phu_Quoc_Island_Vietnam_gezien_vanaf_het_water

  vanaf

  € 1.699

  excl. vlucht (p.p.)