Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Vietnam Golfbaan Hanoi Saigon

Golfreis Vietnam: van Hanoi naar Saigon

Ervaar de mooiste golfplekken van Vietnam tijdens een individuele rondreis

 • Vanaf 11 dagen

 • Privé gids

 • September - December

 • Circa 11 uur

 1. Bestemmingen
 2. Azië
 3. Vietnam
 4. Golfreis Vietnam: van Hanoi naar Saigon

Reisroute van de golfreis in Vietnam

Vietnam is uw hole-in-one: Ontdek een land tussen traditie en opleving tijdens uw Vietnam golfreis. U reist naar de cultureel diverse hoofdstad Hanoi, vaart op jonken langs Halong Bay en ontdekt de droomstranden in Hoi An. Ho Chi Minh Stad laat u Zuid-Vietnam van zijn moderne en opkomende kant zien. Uw games zullen extra speciaal zijn op een aantal van Vietnam's beste golfbanen in een spectaculaire omgeving - Tourlane's reisexperts zullen een golfreis op maat maken die perfect bij u past.

Hoogtepunten van de reis:

 1. Hanoi

 2. Hoi An

 3. Ho Chi Minh Stad

 4.  Minder
Vietnam Golfbaan Hanoi Saigon

1. Hanoi

Laat u onderdompelen in de levendige straten van de Vietnamese hoofdstad Hanoi, waar uw Vietnam golfreis begint. U wordt persoonlijk opgewacht op de luchthaven en naar uw accommodatie gebracht. Nu al betovert Hanoi u met een mix van moderne Frans-koloniale gebouwen en traditionele historische pagodes. Aangezien Hanoi aan de monding van de Rode Rivier ligt, vormen de talrijke meren van de stad, zoals het Hoan Kiem Meer, een prachtig decor. Een wandeling door de 36 steegjes van de oude wijk van Hanoi is een must: maak van de gelegenheid gebruik om alle specialiteiten van de Vietnamese keuken in de dampende straatkeukens te proeven. Ook spannend is een stadsrondrit op een driewielige cyclo en een bezoek aan een waterpoppentheater.

Hoi Een Fujian Montagehal

2. Hoi An

Hoi An is een kuststad aan de Zuid-Chinese Zee. Het stadsbeeld is in 200 jaar nauwelijks veranderd. De sporen van Chinese, Japanse en Europese invloeden zijn nog steeds zichtbaar en merkbaar. Japanse bruggen, Chinese tempels en pagodes en koloniale gebouwen met pracht en praal nemen u mee naar een bewogen tijd. Het is indrukwekkend hoe de oude stad, die in 1999 tot werelderfgoed van de UNESCO werd uitgeroepen, samensmelt met de kleurrijke bamboejunks en het traditionele handwerk in de straten. Maak een boottocht over de Thu Bon rivier om het handwerkdorp Kim Bong te bereiken. Meubels, visnetten en boten worden hier op traditionele wijze gemaakt. Maak een uitstapje naar de historische Cham ruïnes van My Son.

Notre_Dame_in_Ho-Chi-Minh-City_Vietnam

3. Ho Chi Minh (Saigon)

U zult snel merken hoe anders Ho Chi Minh Stad is dan Hanoi. De stad, die vroeger Saigon heette, is een moderne metropool in Zuid-Vietnam. Glazen wolkenkrabbers worden afgewisseld met Franse sacrale gebouwen en levendige markten. Op de Ben Thanh Markt is gewoon alles te vinden - specerijen, kleding, souvenirs en eten. Plotseling verschijnt de neo-romaanse Notre Dame kathedraal naast je. Wat een prachtig contrast! Roei door de smalle straatjes van Ho Chi Minh City met een goed geïnformeerde chauffeur op een Vespa, geniet van specialiteiten in verborgen straatkeukens en proef de wereldberoemde koffie.

Spreek met een reisexpert

Gecombineerd hebben onze reisexperts:

 • Meer dan 10.000 reizen samengesteld

 • Meer dan 150 landen bezocht

 • Meer dan 35 nationaliteiten in het team

 • Meer dan 40.000 ton CO2 gecompenseerd

Personaliseer uw reis met deze extra's

Eten & drinken

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Activiteiten

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Accommodaties

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Vervoer

Transfers naar hotel of vliegveld.

Bekijk ook deze reisroutes in Vietnam

 1. Vrouw_kijkt_naar_Angkor_Wat_in_Cambodja

  vanaf

  € 1.839

  excl. vlucht (p.p.)

 2. Uitzicht op bergen in de Ninh Binh regio van Vietnam in Azië.

  vanaf

  € 1.525

  excl. vlucht (p.p.)

 3. Leuke reis! Op de boot in het regenwoud op de Mekong, Vietnam

  vanaf

  € 1.547

  excl. vlucht (p.p.)

 4. Uitzicht_over_de_zee_bij_opkomst_in_Nha_Trang_Vietnam

  vanaf

  € 1.659

  excl. vlucht (p.p.)

 5. Baai_met_palmen_op_Phu_Quoc_Island_Vietnam_gezien_vanaf_het_water

  vanaf

  € 1.699

  excl. vlucht (p.p.)