Reisadvies:
Vader draagt kinderen voor een waterval
Backpackerop hangbrug in regenwoud in Thailand
Reiziger springt in de helderblauwe zee
Reisgids laat aan een groep de weg naar het avontuur zien

Een wereld vol reizen

Onvergetelijke avonturen in de mooiste landen, altijd op maat gemaakt

Waar wilt u heen?

Bereid u voor op uw volgende avontuur

Deze landen wachten op u

Uw tijd is kostbaar. Daarom is het ons doel om reizen te revolutioneren. Wij willen voor u unieke en onvergetelijke reismomenten creëren die u zich uw hele leven zult herinneren. Bij Tourlane vindt iedereen een passend op maat gemaakt avontuur, zonder veel tijd te moeten investeren. U bepaalt het belangrijkste: waar gaat de reis naartoe? Op safari naar Afrika, cultuur in Azië, een roadtrip door Noord- of Zuid-Amerika, of toch een avontuur in de natuur van Australië – niets is te gek! Onze reisexperts staan met hun jarenlange ervaring klaar om u te helpen en deze dromen waar te maken. Zij plannen uw grote avontuur, perfect afgestemd op uw behoeften en wensen.

Waar gaat uw volgende avontuur heen?

Vind hier uw volgende avontuur!

Afrika

Een reis naar Afrika is voor veel mensen een levenslange droom. In het op-één-na grootste continent op aarde staan veel hoogtepunten op u te wachten: van ‘s werelds hoogste zandduinen en grote canyons tot uitgestrekte savannes en de impossante Victoria watervallen. De National Parks nodigen u uit om tijdens een safari leeuwen, olifanten, neushoorns en giraffen te spotten. Langs de kustlijn van de oceaan kunt u walvissen, dolfijnen en pinguïns in hun natuurlijke habitat ontdekken. Daartegenover brengen bruisende metropolen boordevol cultuur een verfrissend contrast. Leer meer over de bewogen geschiedenis en geniet op de wijngaarden van de wereldberoemde Afrikaanse wijnen. Afrika ontvangt u met open armen en laat uw reisdromen uitkomen.

Oceanië

Geen avontuur is te groot voor Oceanië. Een mooie roadtrip, snorkelen boven de koralen van het Great Barrier Reef of hiken door de bergen – alle dromen worden hier werkelijkheid! Naast de twee grote staten Australië en Nieuw-Zeeland behoren ook veel kleine eilandjes in de Stille Oceaan tot dit continent. Hierdoor zorgen witte zandstranden, diepe regenwouden, verlaten woestijnen, groene berglandschappen en wereldsteden als Sydney en Melbourne allemaal voor een unieke reiservaring. Een reis door Oceanië zal u zeker niet teleurstellen. Ontdek de eindeloze vlaktes van The Outback, verken het adembenemende decor van The Lord of the Rings in Nieuw-Zeeland en leer onderweg meer over de cultuur van de Aboriginals en Maori. Bij thuiskomst loopt u over van mooie verhalen.

Snelle & eenvoudige reisplanning

Op maat gemaakte droomreizen

Persoonlijk advies van Tourlane-experts

Vluchten, reisprogramma's, gidsen - alles uit één hand

Gratis en vrijblijvende aanbiedingen