Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Het Koh Tapu Rock of James Bond Island in Phang Nga National Park in Thailand

Onze reisbestemmingen

Onvergetelijke rondreizen in de mooiste landen, aangepast aan uw wensen

Rondreizen zoals u dat wilt

Uw tijd is kostbaar. Daarom is het ons doel om reizen te revolutioneren. Wij willen voor u unieke en onvergetelijke reismomenten creëren die u zich uw hele leven zult herinneren. Bij Tourlane vindt iedereen een passend op maat gemaakt avontuur, zonder veel tijd te moeten investeren. U bepaalt het belangrijkste: waar gaat de reis naartoe? Op safari naar Afrika, cultuur in Azië, een roadtrip door Noord- of Zuid-Amerika, of toch een avontuur in de natuur van Australië – niets is te gek! Onze reisexperts staan met hun jarenlange ervaring klaar om u te helpen en deze dromen waar te maken. Zij plannen uw grote avontuur, perfect afgestemd op uw behoeften en wensen.

Tourlane's wereldwijde reisbestemmingen

Waar gaat uw volgende reis heen?

Afrika

Een reis naar Afrika is voor veel mensen een levenslange droom. In het op-één-na grootste continent op aarde staan veel hoogtepunten op u te wachten: van ‘s werelds hoogste zandduinen en grote canyons tot uitgestrekte savannes en de impossante Victoria watervallen. De National Parks nodigen u uit om tijdens een safari leeuwen, olifanten, neushoorns en giraffen te spotten. Langs de kustlijn van de oceaan kunt u walvissen, dolfijnen en pinguïns in hun natuurlijke habitat ontdekken. Daartegenover brengen bruisende metropolen boordevol cultuur een verfrissend contrast. Leer meer over de bewogen geschiedenis en geniet op de wijngaarden van de wereldberoemde Afrikaanse wijnen. Afrika ontvangt u met open armen en laat uw reisdromen uitkomen.

Oceanië

Geen avontuur is te groot voor Oceanië. Een mooie roadtrip, snorkelen boven de koralen van het Great Barrier Reef of hiken door de bergen – alle dromen worden hier werkelijkheid! Naast de twee grote staten Australië en Nieuw-Zeeland behoren ook veel kleine eilandjes in de Stille Oceaan tot dit continent. Hierdoor zorgen witte zandstranden, diepe regenwouden, verlaten woestijnen, groene berglandschappen en wereldsteden als Sydney en Melbourne allemaal voor een unieke reiservaring. Een reis door Oceanië zal u zeker niet teleurstellen. Ontdek de eindeloze vlaktes van The Outback, verken het adembenemende decor van The Lord of the Rings in Nieuw-Zeeland en leer onderweg meer over de cultuur van de Aboriginals en Maori. Bij thuiskomst loopt u over van mooie verhalen.

 Minder


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie