Reisadvies:

Colofon

Tourlane GmbH

Köpenicker Str. 126

10179 Berlijn

Tel: 030 – 555 708 92

E-mail: hello@tourlane.com

Web: www.tourlane.nl

Algemeen directeur:

Julian Stiefel & Julian Weselek

Registerrechtbank: Amtsgericht Berlin-Charlottenburg

Registernummer: HRB 170081B

USt.-ID: DE 302188049

Disclaimer

Disclaimer:

De informatie die op deze website kan worden opgevraagd, claimt niet volledig of juist te zijn. Het gebruik is op eigen risico.

Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat wij niet verantwoordelijk zijn voor producten en diensten die worden aangeboden door derden op het World Wide Web (zogenaamde “deep links”). Voor zover de links verwijzen naar aanbiedingen van derden, bevatten deze geen criminele of anderszins verboden inhoud. Voor deze inhoud wordt geen aansprakelijkheid geaccepteerd.

Vermelding omtrent auteursrecht:

De inhoud en structuur van de website tourlane.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Elke vermenigvuldiging van informatie of gegevens, in het bijzonder het gebruik van teksten, tekstdelen, beeldmateriaal of andere inhoud vereist de voorafgaande toestemming van de aanbieder en/of rechthebbende.

Vermelding omtrent beeldmateriaal:

De royalty free-beelden en -video's op de homepage van tourlane.nl zijn afkomstig van de volgende platformen: iStock, Fotolia, Shutterstock

Informatie over de online geschillenbeslechting overeenkomstig artikel 14, lid 1, ODR-VO:

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat te vinden is onder Online Dispute Resolution. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken om hun geschillen te beslechten. In principe zijn wij bereid deel te nemen aan buitengerechtelijke arbitrageprocedures.

Snelle & eenvoudige reisplanning

Op maat gemaakte droomreizen

Persoonlijk advies van Tourlane-experts

Vluchten, reisprogramma's, gidsen - alles uit één hand

Gratis en vrijblijvende aanbiedingen