Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!

Colofon

Tourlane GmbH

Prinzessinnenstraße 20

10969 Berlijn

Tel: 030 – 555 708 92

E-mail: hello@tourlane.com

Web: www.tourlane.nl

Algemeen directeur:

Julian Weselek & Franck Pascault

Registerrechtbank: Amtsgericht Berlin-Charlottenburg

Registernummer: HRB 170081B

USt.-ID: DE 302188049

Disclaimer:

De informatie die op deze website kan worden opgevraagd, claimt niet volledig of juist te zijn. Het gebruik is op eigen risico.

Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat wij niet verantwoordelijk zijn voor producten en diensten die worden aangeboden door derden op het World Wide Web (zogenaamde “deep links”). Voor zover de links verwijzen naar aanbiedingen van derden, bevatten deze geen criminele of anderszins verboden inhoud. Voor deze inhoud wordt geen aansprakelijkheid geaccepteerd.

Vermelding omtrent auteursrecht:

De inhoud en structuur van de website tourlane.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Elke vermenigvuldiging van informatie of gegevens, in het bijzonder het gebruik van teksten, tekstdelen, beeldmateriaal of andere inhoud vereist de voorafgaande toestemming van de aanbieder en/of rechthebbende.

Vermelding omtrent beeldmateriaal:

De royalty free-beelden en -video's op de homepage van tourlane.nl zijn afkomstig van de volgende platformen: iStock, Fotolia, Shutterstock.

Informatie over de online geschillenbeslechting overeenkomstig artikel 14, lid 1, ODR-VO:

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat te vinden is onder Online Dispute Resolution. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken om hun geschillen te beslechten. In principe zijn wij bereid deel te nemen aan buitengerechtelijke arbitrageprocedures.

Populairste reisbestemmingen van Tourlane

Meer info