Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Tijdens uw IJsland rondreis kunt u het betoverende Noorderlicht aanschouwen

Reizen in Europa

Onvergetelijke natuurwonderen en charmante steden

De diversiteit van reizen in Europa

Het sterk verstedelijkte Europa staat bekend om zijn veelheid aan metropolen met miljoenen inwoners: Parijs, Moskou of Berlijn zijn slechts enkele van de pulserende steden waar alles mogelijk lijkt. Hier ontmoet de moderniteit de geschiedenis. Maar een reis door Europa kan ook veel spanning en natuur met zich meebrengen. Pittoreske stranden en een kristalheldere zee, mediterrane landschappen, indrukwekkende bergen, gletsjers en zelfs vulkanen zijn niet ver van huis te vinden. Een rondreis door IJsland belooft een uniek natuurschouwspel dat nauwelijks onder woorden te brengen is. Van prachtige geisers en warmwaterbronnen, vulkanen en indrukwekkende watervallen: Natuurliefhebbers komen ook in Europa aan hun trekken. Maar IJsland is het meest bekend om het noorderlicht. Dit fenomeen is een unieke en onvergelijkbare ervaring die u een leven lang niet zult vergeten. Onze reisexperts stellen uw volledig op maat gemaakte reis door Europa samen.

Unieke rondreis door IJsland

De Noordse eilandstaat fascineert met spectaculaire landschappen van vulkanen, geisers, thermale bronnen en lavavelden. Een El Dorado voor natuurliefhebbers is het Nationaal Park Snæfellsjökull, genoemd naar de gelijknamige vulkaan, die niet meer actief is. Het park staat bekend om zijn vele vogelsoorten, zijn historische betekenis en zijn fascinerende landschappen. De vulkaankrater en de zwarte zandstranden trekken jaarlijks miljoenen ontdekkingsreizigers aan.

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie