Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Ontdek de prachtige rollende landerijen van het Lake District bij zonsondergang tijdens een Lake District tour.

Rondreizen in Engeland

Ruige kustlijnen, uitgestrekte velden & culturele steden

  Plan uw reis
  1. Bestemmingen
  2. Europa
  3. Engeland

  Wat een reis door Engeland uniek maakt?

  Tijdens uw reis door Engeland vindt u meer dan 900 kilometer kustlijn, de groene heuvels van Cotswolds, charmante dorpjes in Cornwall en wereldsteden. Bezoek onder meer Bristol, Liverpool of de studentensteden Cambridge of Oxford en bewandel paden met een rijke geschiedenis. Wandel verder door de typisch Engelse theetuinen, verken de middeleeuwse kathedralen van Canterbury, Durham en York en bewonder de Victoriaanse architectuur, Stonehenge of Romeinse overblijfselen.

  Of u nu de schoonheid van de kusten wilt bewonderen, levendige steden wilt verkennen of majestueuze kastelen wilt bezoeken, onze ervaren reisexperts adviseren u graag bij het plannen van uw individuele reis door Engeland. Minder

  Ontdek deze bestemmingen in Engeland

  1. Uitzicht op de kust van Brighton - te beleven tijdens een vakantie in Brighton

   Brighton

  2. Gezicht op Cambridge in Engeland

   Cambridge

  3. Uitzicht op de skyline van Liverpool en de waterkant

   Liverpool

  4. De Big Ben is een must tijdens uw reis naar Londen

   Londen

  5. Radcliffe - een must op uw Oxford reis

   Oxford

  1. Ontdek het prachtige Gwenvor Beach, hier te zien onder een blauwe hemel, op een vakantie in Cornwall

   Cornwall

  2. Broadway-Turm in Cotswolds umgeben von Wälder, die in herbstlichen Farben erstrahlen, England, Großbritannien.

   Cotswolds

  3. Geniet van een prachtig uitzicht tijdens een Lake District tourtocht met tourlane

   Lake District

  4. Erleben Sie die englische Grafschaft bei einer Yorkshire Rundreise mit Tourlane.

   Yorkshire

  5. Naturbelassene Flusstäler bei einer Yorkshire Dales Rundreise mit Tourlane erleben.

   Yorkshire Dales

  Lokale gastronomie, activiteiten & cultuur

  • Buckingham Palace in Londen, Engeland

   Cultuur in Engeland

   Engeland wordt gekenmerkt door een gevoel voor traditie, wat bijvoorbeeld blijkt uit de verering van de koninklijke familie. Engelsen worden beschouwd als punctueel, respectvol en beleefd. Veel gewoontes zoals Tea Time worden uitgebreid gevierd. Engeland heeft een grote band met sport en wordt beschouwd als het "moederland van het voetbal".

  • Het Engelse nationale gerecht is Full English Breakfast.

   Gerechten in Engeland

   Het Engelse ontbijt is vrij uitgebreid en daarom eten we elke dag minder thuis, maar worden we in pensions of pubs opgediend. Traditioneel bestaat het Full English Breakfast uit gebakken worstjes, spek, eieren, gebakken bonen, gegrilde tomaten, gebakken champignons en toast.

  • Een golfer slaat af op de fairway van de Bridport Golf Club, Bridport, in Dorset.

   Golfen in Engeland

   Engeland wordt beschouwd als een van de beste bestemmingen voor golf. In Engeland vindt u een grote verscheidenheid aan golfbanen voor beginners tot professionals. Of het nu gaat om uitdagende banen van de Royal Birkdale Golf Club of het weelderige Queen's at Gleneagles, de keuze is aan u.

  Enkele populaire bestemmingen in Engeland

  1. Krijtrotsen van Dover

  De "White Cliffs" van Dover liggen in de buurt van de stad Dover in Engeland. Ze behoren tot de kust van Kent County en de North Downs Formation. Bezoek de Poort naar Engeland, die werd gebruikt voor de bescherming tijdens de oorlog en die nu de ferry-passagiers in de haven van Dover verwelkomt. Maak een wandeling om te genieten van het prachtige en historische landschap in al zijn glorie.

  2. Stonehenge

  Stonehenge is omgeven door talrijke mysteries en mythen. Het mysterie waarom mensen dit monument zo'n 4500 jaar geleden bouwden is tot op de dag van vandaag niet opgelost. Geen wonder dat de steencirkel uit het Neolithicum een van de meest populaire toeristische bestemmingen van het land is. De UNESCO heeft Stonehenge, Avebury en Associated Sites in 1986 tot werelderfgoed verklaard. Bekijk het zelf en bezoek deze legendarische plek tijdens uw reis naar Engeland.

  3. Cornwall

  Gelegen in het zuidwesten van Engeland heeft het een lange geschiedenis. Kelten en Romeinen lieten hun sporen achter. Wandel in de voetsporen van de geschiedenis bij het bezoeken van de grafheuvels, steencirkels en Romeinse artefacten en middeleeuwse kastelen. Een hoogtepunt is Tintagel Castle, waar koning Arthur zou zijn geboren. De rest doen de toeristische attracties: zandstranden, tuinen en vissersdorpen nodigen uit om te verkennen.

  4. Cotswolds

  Niet alleen sinds Downton Abbey zijn de Cotswolds wat men als typisch Engeland beschouwt: weelderig groene heuvels, schapen, kastelen, imposante landhuizen en prentenboekdorpen met pittoreske pubs. Men zou kunnen zeggen dat de Cotswolds het hart van Engeland zijn. Verken de Cotswolds tijdens wandelingen en ontdek hoogtepunten zoals het graf van de Belas Knap-heuvel en de mooiste tuinen in de omgeving.

  5. Londen

  Londen is zonder twijfel de meest populaire bestemming in Engeland. Tijdens een stedentrip naar de hoofdstad kunt u de beroemde plaatsen met eigen ogen zien. Of het nu gaat om Buckingham Palace, Big Ben, Tower of London of de groene longen van Londen - Hyde Park, u kunt zich verheugen op een moderne metropool met een rijke geschiedenis en een unieke cultuur. Minder

  Praktische informatie voor de reis

  Bezoek ook deze bestemmingen in Europa

  1. Tijdens uw IJsland rondreis kunt u het betoverende Noorderlicht aanschouwen

   IJsland

  2. Uitzicht op de kustplaats Sorrento in Italië

   Italië

  3. Het eiland Santorini, Griekenland. Oia stad traditionele witte huizen en kerken met blauwe koepels over de caldera, Egeïsche Zee.

   Griekenland

  4. De Cliffs of Moher zijn een hoogtepunt op elke Ierse tournee.

   Ierland

  Plan uw reis