Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Ontdek de prachtige rollende landerijen van het Lake District bij zonsondergang tijdens een Lake District tour.

Reis naar Engeland

Ruige kust, brede weiden & culturele steden

Waarom zou u een reis naar Engeland maken?

Als u naar Engeland reist, vindt u 900 kilometer kustlijn, de groene heuvels van de Cotswolds, charmante dorpjes in Cornwall en steden met een rijke geschiedenis. Bezoek Bristol, Liverpool, de studentensteden Cambridge of Oxford en wandel over paden met een rijke geschiedenis. Wandel door typisch Engelse tuinen, bezoek middeleeuwse kathedralen in Canterbury, Durham of York en bewonder de Victoriaanse architectuur. Verken de Romeinse overblijfselen en bezoek het adembenemende Stonehenge. Maak het uzelf gemakkelijk met live muziek in traditionele pubs en neem een pauze van het sightseeing in Londen.

Ontdek indrukwekkende plaatsen op uw tournee door Engeland

Tijdens uw rondreis door Engeland ervaart u de diversiteit van het land, van de kust met zijn kleine vissersdorpjes en romantische huisjes tot mystieke heidelandschappen en uitgestrekte weilanden. Ontdek de Engelse steden, de culturele bezienswaardigheden en de sporen van het verleden. Laat u door onze reisexperts adviseren en krijg tips over wat u niet mag missen.

Hoe is het eten en de cultuur in Engeland?

  • Cultuur in Engeland

    Engeland wordt gekenmerkt door een gevoel voor traditie, wat bijvoorbeeld blijkt uit de verering van de koninklijke familie. Engelsen worden beschouwd als punctueel, respectvol en beleefd. Veel gewoontes zoals Tea Time worden uitgebreid gevierd. Engeland heeft een grote band met sport en wordt beschouwd als het "moederland van het voetbal".

  • Voedsel in Engeland

    Het Engelse ontbijt is vrij uitgebreid en daarom eten we elke dag minder thuis, maar worden we in pensions of pubs opgediend. Traditioneel bestaat het Full English Breakfast uit gebakken worstjes, spek, eieren, gebakken bonen, gegrilde tomaten, gebakken champignons en toast.

Populaire bestemmingen

Londen

Londen is zonder twijfel de meest populaire bestemming in Engeland. Tijdens een stedentrip naar de hoofdstad kunt u de beroemde plaatsen met eigen ogen zien. Of het nu gaat om Buckingham Palace, Big Ben, Tower of London of de groene longen van Londen - Hyde Park, u kunt zich verheugen op een moderne metropool met een rijke geschiedenis en een unieke cultuur.

Krijtrotsen van Dover

De "White Cliffs" van Dover liggen in de buurt van de stad Dover in Engeland. Ze behoren tot de kust van Kent County en de North Downs Formation. Bezoek de Poort naar Engeland, die werd gebruikt voor de bescherming tijdens de oorlog en die nu de ferry-passagiers in de haven van Dover verwelkomt. Maak een wandeling om te genieten van het prachtige en historische landschap in al zijn glorie.

Stonehenge

Stonehenge is omgeven door talrijke mysteries en mythen. Het mysterie waarom mensen dit monument zo'n 4500 jaar geleden bouwden is tot op de dag van vandaag niet opgelost. Geen wonder dat de steencirkel uit het Neolithicum een van de meest populaire toeristische bestemmingen van het land is. De UNESCO heeft Stonehenge, Avebury en Associated Sites in 1986 tot werelderfgoed verklaard. Bekijk het zelf en bezoek deze legendarische plek tijdens uw reis naar Engeland.

Cornwall

Gelegen in het zuidwesten van Engeland heeft het een lange geschiedenis. Kelten en Romeinen lieten hun sporen achter. Wandel in de voetsporen van de geschiedenis bij het bezoeken van de grafheuvels, steencirkels en Romeinse artefacten en middeleeuwse kastelen. Een hoogtepunt is Tintagel Castle, waar koning Arthur zou zijn geboren. De rest doen de toeristische attracties: zandstranden, tuinen en vissersdorpen nodigen uit om te verkennen.

Cotswolds

Niet alleen sinds Downton Abbey zijn de Cotswolds wat men als typisch Engeland beschouwt: weelderig groene heuvels, schapen, kastelen, imposante landhuizen en prentenboekdorpen met pittoreske pubs. Men zou kunnen zeggen dat de Cotswolds het hart van Engeland zijn. Verken de Cotswolds tijdens wandelingen en ontdek hoogtepunten zoals het graf van de Belas Knap-heuvel en de mooiste tuinen in de omgeving. Minder

Praktische informatie over Engeland

Andere bestemmingen in Europa

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie