Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Ontdek het prachtige Gwenvor Beach, hier te zien onder een blauwe hemel, op een vakantie in Cornwall

Rondreizen door Cornwall

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  1. Bestemmingen
  2. Europa
  3. Engeland
  4. Cornwall

  Individuele reizen met Tourlane

  Bezoek Cornwall op een prachtige reis op maat gepland met Tourlane. Gelegen op het zuidwestelijke puntje van Engeland, Cornwall betovert bezoekers met zijn prachtige stranden, ruige heidevelden, en onafhankelijke geest. Omringd door de oceaan aan drie kanten en met 400 mijl van de kustlijn, is er iets unieks over het afgelegen schiereiland dat is Cornwall-het zwelgt in zijn eigen afgelegenheid, en de lokale bevolking ziet Cornwall als een land binnen een land!

  Plan een multi-stop tour van dit charmante deel van Engeland met de hulp van de lokale reisexpert van Tourlane. Zij zullen uw reis samenstellen op basis van hun expertise, en uw reissmaak en voorkeuren. Minder

  1. Eden Project Cornwall

   1. Het Eden Project

  2. Newquay, Cornwall

   2. Newquay en Bude

  3. Lands End Cornwall

   3. Land's End

  4. Falmouth, Cornwall

   4. Falmouth

  Wat te doen tijdens uw Cornwall reis?

  1. Bezoek het Eden Project

  Geopend in 2001, is het Eden Project uitgegroeid tot de belangrijkste toeristische attractie van Cornwall. Deze spectaculaire botanische tuin heeft twee kenmerkende koepels, die een indrukwekkende reeks planten uit verschillende klimaten en milieus huisvesten. Het is het grootste regenwoud in gevangenschap en biedt onderdak aan een reeks fascinerende tentoonstellingen. In de zomermaanden kunt u de kalender van het Eden Project raadplegen voor openluchtconcerten, die een echt hoogtepunt vormen.

  2. Ga surfen in Newquay en Bude

  Als u houdt van surfen, Cornwall is een geweldige bestemming voor u, zoals het land beschikt over een maar liefst 400 mijl van de kustlijn, en geen binnenland gebied in Cornwall is meer dan 20 mijl van de oceaan. Een van de beste plaatsen om te bezoeken voor surfen is Newquay, die is gelegen aan de noordelijke kust van Cornwall. Fistral Beach verrukt bezoekers met zijn uitstekende Atlantische golven. Er zijn hier ook surfscholen voor beginners. Een andere zeer aan te bevelen surfbestemming is Bude, dat fantastische stranden heeft om te surfen, evenals surfscholen.

  3. Trek naar Land's End, de punt van Groot-Brittannië

  De toepasselijke naam Land's End is gelegen op het uiterste zuidwestelijke puntje van Groot-Brittannië, op dezelfde breedtegraad als Frankfurt! Geniet van een Cornish cream tea terwijl u uitkijkt over de uitgestrekte oceaan, of als u een buitenmens bent, trek dan uw wandelschoenen aan en ga de vele wandelpaden in dit gebied op. Er zijn ook verschillende stranden die een bezoek waard zijn in dit deel van Cornwall; vraag uw Tourlane Travel Expert voor insider tips en off-the-beaten-path aanbevelingen.

  4. Verken Falmouth

  Falmouth is beroemd om zijn diepe haven (de derde diepste natuurlijke haven in de wereld) en is trots op zijn rijke maritieme cultuur, die wordt gepresenteerd in het National Maritime Museum van de stad. Als u geïnteresseerd bent in geschiedenis, leer over Cornwall's verbinding met de zee, en hoe het de identiteit van het graafschap heeft gevormd. Degenen die geïnteresseerd zijn in de middeleeuwse geschiedenis moeten een bezoek brengen aan Falmouth's Pendennis Castle. Dit kasteel werd gebouwd door Henry VIII en is een van de indrukwekkendste kustkastelen van Europa. Minder

  Praktische informatie voor de reis

  Bekijk ook deze regio's in Engeland

  1. Naturbelassene Flusstäler bei einer Yorkshire Dales Rundreise mit Tourlane erleben.

   Yorkshire Dales

  2. Broadway-Turm in Cotswolds umgeben von Wälder, die in herbstlichen Farben erstrahlen, England, Großbritannien.

   Cotswolds

  3. Erleben Sie die englische Grafschaft bei einer Yorkshire Rundreise mit Tourlane.

   Yorkshire

  4. Geniet van een prachtig uitzicht tijdens een Lake District tourtocht met tourlane

   Lake District