Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!

Tourlane's Studies & Campagnes

Tourlane deelt regelmatig interessante onderzoeksresultaten over trends binnen de reisindustrie evenals inspirerende campagnes over diverse reisbestemmingen.

De meest recente publicaties van Tourlane

De 50 meest fotogenieke eilanden ter wereld

Om reisliefhebbers te blijven inspireren heeft Tourlane, de online reisorganisatie voor op maat gemaakte droomreizen, de mooiste vakantie-eilanden ter wereld onderzocht om vast te stellen welke tot nu toe het meest zijn vastgelegd.

Tourlane’s onderzoek naar vrouwelijke soloreizigers

Tourlane en onderzoeksbureau YouGov hebben, in het kader van Internationale Vrouwendag, samengewerkt om meer te weten te komen over de grootste trend binnen de reisindustrie: vrouwelijke soloreizigers. 

Vakantiesouvenirs: Dit is wél en níet toegestaan

De reisexperts van Tourlane willen vakantiegangers graag motiveren om op een duurzame manier over souvenirs na te denken. Zij verzamelden daarom informatie over verschillende soorten producten en souvenirs die vakantiegangers wél en vooral níet mee naar huis mogen nemen.Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie