Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
 Man bekijkt zonsondergang boven op berg

Tourlane's Studies & Campagnes

Tourlane deelt regelmatig interessante onderzoeksresultaten over trends binnen de reisindustrie evenals inspirerende campagnes over diverse reisbestemmingen.

Overstekende groep zebra's door de Serengeti in Tanzania

De veiligste Corona reisbestemmingen

Voor reizigers die ondanks de Corona-crisis weer de wereld in willen, is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Om reizigers daarmee te helpen heeft Tourlane samen met ervaren reis- en veiligheidsdeskundigen een ranglijst opgesteld van de veiligste reislanden ondanks Covid-19.

Berlijn is de beste stad voor een duurzame stedentrip.

De 50 beste steden voor duurzaam reizen

Om reizigers te helpen bij het identificeren van de beste bestemmingen voor een milieuvriendelijke stedentrip hebben we honderden steden over de hele wereld geanalyseerd om de top 50 van meest milieuvriendelijke bestemmingen te selecteren.

Man en vrouw in landschap met heteluchtballonnen over bergen

Onderzoek: Ontwikkeling reistrends na de coronacrisis

Hoe hebben wereldwijde reistrends zich ontwikkeld in het licht van Covid-19? Tourlane, de online reisorganisatie voor op maat gemaakte rondreizen, heeft een enquête gehouden onder zijn gemeenschap om te kijken naar de wensen en voorkeuren van reizigers na het opheffen van alle (reis)beperkingen.

Luchtfoto op een strand met turquoise water van de plaats Nusa Dua die u tijdens uw reis naar Bali kunt bezoeken.

De 50 meest fotogenieke eilanden ter wereld

Om reisliefhebbers te blijven inspireren heeft Tourlane, de online reisorganisatie voor op maat gemaakte droomreizen, de mooiste vakantie-eilanden ter wereld onderzocht om vast te stellen welke tot nu toe het meest zijn vastgelegd.

Vrouwelijke soloreis studie van Tourlane

Tourlane’s onderzoek naar vrouwelijke soloreizigers

Tourlane en onderzoeksbureau YouGov hebben, in het kader van Internationale Vrouwendag, samengewerkt om meer te weten te komen over de grootste trend binnen de reisindustrie: vrouwelijke soloreizigers. 

Souvenirs van uw Azië reis zijn te vinden op het Durbar plein in Kathmandu, Nepal.

Vakantiesouvenirs: Dit is wél en níet toegestaan

De reisexperts van Tourlane willen vakantiegangers graag motiveren om op een duurzame manier over souvenirs na te denken. Zij verzamelden daarom informatie over verschillende soorten producten en souvenirs die vakantiegangers wél en vooral níet mee naar huis mogen nemen.

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie