Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
 Man bekijkt zonsondergang boven op berg

Tourlane's Studies & Campagnes

  De meest recente publicaties van Tourlane

  Tourlane deelt regelmatig interessante onderzoeksresultaten over trends binnen de reisindustrie evenals inspirerende campagnes over diverse reisbestemmingen.

  De veiligste Corona reisbestemmingen

  Voor reizigers die ondanks de Corona-crisis weer de wereld in willen, is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Om reizigers daarmee te helpen heeft Tourlane samen met ervaren reis- en veiligheidsdeskundigen een ranglijst opgesteld van de veiligste reislanden ondanks Covid-19.

  Overstekende groep zebra's door de Serengeti in Tanzania

  De 50 beste steden voor duurzaam reizen

  Om reizigers te helpen bij het identificeren van de beste bestemmingen voor een milieuvriendelijke stedentrip hebben we honderden steden over de hele wereld geanalyseerd om de top 50 van meest milieuvriendelijke bestemmingen te selecteren.

  Berlijn is de beste stad voor een duurzame stedentrip.

  Onderzoek: Ontwikkeling reistrends na de coronacrisis

  Hoe hebben wereldwijde reistrends zich ontwikkeld in het licht van Covid-19? Tourlane, de online reisorganisatie voor op maat gemaakte rondreizen, heeft een enquête gehouden onder zijn gemeenschap om te kijken naar de wensen en voorkeuren van reizigers na het opheffen van alle (reis)beperkingen.

  Man en vrouw in landschap met heteluchtballonnen over bergen

  De 50 meest fotogenieke eilanden ter wereld

  Om reisliefhebbers te blijven inspireren heeft Tourlane, de online reisorganisatie voor op maat gemaakte droomreizen, de mooiste vakantie-eilanden ter wereld onderzocht om vast te stellen welke tot nu toe het meest zijn vastgelegd.

  Luchtfoto op een strand met turquoise water van de plaats Nusa Dua die u tijdens uw reis naar Bali kunt bezoeken.

  Tourlane’s onderzoek naar vrouwelijke soloreizigers

  Tourlane en onderzoeksbureau YouGov hebben, in het kader van Internationale Vrouwendag, samengewerkt om meer te weten te komen over de grootste trend binnen de reisindustrie: vrouwelijke soloreizigers. 

  Vrouwelijke soloreis studie van Tourlane

  Vakantiesouvenirs: Dit is wél en níet toegestaan

  De reisexperts van Tourlane willen vakantiegangers graag motiveren om op een duurzame manier over souvenirs na te denken. Zij verzamelden daarom informatie over verschillende soorten producten en souvenirs die vakantiegangers wél en vooral níet mee naar huis mogen nemen.

  Souvenirs van uw Azië reis zijn te vinden op het Durbar plein in Kathmandu, Nepal.