Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Ontdek kleurrijke koloniale steden en vulkanen tijdens een tournee door Midden-Amerika.

Reizen door Midden-Amerika

Jungles, stranden en cultuur

  1. Bestemmingen
  2. Midden-Amerika

Plan uw reis naar Midden-Amerika met Tourlane

Een tournee door Midden-Amerika is een eenmalige ervaring. Dit uitgestrekte continent, versierd met oude ruïnes, zwoele stranden en wonderlijke vegetatie, is echt een lust voor het oog. Het continent verbindt de continenten van Noord- en Zuid-Amerika en met een bevolking van bijna 50 miljoen mensen, verspreid over zeven landen, Guatemala, Belize, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica en Panama, is een bezoek meer dan waard. De mix van cultuur, voedsel, geschiedenis en landschap is als een stap in een andere wereld. Of het nu gaat om tropische regenwouden, een wandeling naar de Maya-ruïnes of een bezoek aan een koloniale stad die bruist van de cultuur, Centraal-Amerika zal uw hart verwarmen op het moment dat u aankomt.

Landen om op te nemen in uw Centraal-Amerika Tour

De beste bestemmingen voor een rondreis in Midden-Amerika

1. Costa Rica

Met twee prachtige kusten is Costa Rica een land dat rijk is aan tropische vegetatie, foodie lekkernijen en een prachtig landschap. Een gevarieerde mix van inheemse en Spaanse invloeden betekent dat de lokale bevolking die bekend staat als Ticos een dynamisch multiculturalisme bezit dat de Costa Ricaanse cultuur heeft gedefinieerd. Met stranden die de Caribische Zee en de Stille Oceaan raken, eindeloze jungles en vegetatie, en culinaire hoogstandjes, zal het land u betoveren met zijn lokale warmte en levendige land. Boek vandaag nog uw op maat gemaakte vakantie in Costa Rica en onze Travel Experts zullen elk aspect van uw reis plannen en boeken - u hoeft dus alleen maar te gaan genieten.

2. Dominicaanse Republiek

Geen enkel ander land in het Caribisch gebied is zo divers als de Dominicaanse Republiek op het eiland Hispaniola. In de pittoreske oude stad Santo Domingo is het koloniale verleden nog steeds alomtegenwoordig. Langs de bijna 1.600 kilometer lange kustlijn liggen talloze paradijselijke stranden en idyllische baaien. Het bergachtige binnenland heeft een kleurrijke, tropische flora en fauna. Deze Caribische droom wordt afgerond door de vrolijke en hartelijke bewoners.

3. Bahama's

Idyllische baaien, levendige steden, tropische landschappen, prachtige stranden - en dat alles omgeven door kristalhelder, turkooisblauw water. Welkom op de Bahama's! Meer dan 700 eilanden en meer dan 2.500 kreken vormen deze unieke eilandnatie in de Atlantische Oceaan. Verheugt u zich op een roerige Caribische flair op het land en een even kleurrijke als fascinerende wereld onder water. Maak boottochten naar de beroemde zwemmende varkens, dompel uzelf onder in het bruisende nachtleven of ontspan op een van de honderd afgelegen stranden.

4. Panama

Oh wat is Panama mooi! Op de landtong tussen Midden- en Zuid-Amerika, tussen de Stille Oceaan en het Caribisch gebied, heet het diverse Panama u welkom. Wandel hier door de soortenrijke jungle, ontspan op de witte zandstranden, beleef het moderne Panama in Panama City en het rijke verleden in de ruïnes van de Spaanse kuststeden. Bent u klaar voor een onvergetelijke reis naar Midden-Amerika? Minder

Nuttige informatie voor uw Centraal-Amerika Tour

Er zijn zeven landen in Midden-Amerika: Costa Rica, El Salvador, Belize, Guatemala, Honduras, Nicaragua en Panama.

Midden-Amerika ligt direct tussen Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Het ligt onder Mexico in Noord-Amerika en boven Colombia in Zuid-Amerika.

Belize is het enige land in Midden-Amerika dat Engels als officiële taal heeft.

Andere fascinerende continenten voor een rondreis

Uw reisexpert voor Midden-Amerika

Kosteloos en vrijblijvend reisadvies