Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Strand_van_Manuel_Antonio_Costa-Rica

Groepsreis: Tour langs de Stille Oceaan

Beleef Costa Rica langs de Stille Oceaan naar San José. Tourlane creëert uw reis op maat.

 • Vanaf 8 dagen

 • Groepsreis

 • Het hele jaar door

 • Circa 12 uur

 1. Bestemmingen
 2. Midden-Amerika
 3. Costa Rica
 4. Groepsreis: Tour langs de Stille Oceaan

Groepsreis reisroute Pacific tour

Weelderige natuur, schilderachtige stranden, dicht regenwoud - welkom in Costa Rica. Voor alle avonturiers is dit tropische paradijs een absolute must. U kunt er talrijke nationale parken, nevelwouden en zelfs actieve vulkanen ontdekken. De reisroute van deze 8-daagse groepsreis stopt onder meer in:

 1. San Jose

 2. Manuel Antonio

 3. Monteverde nevelwoud reservaat

 4. Rincon de la Vieja Nationaal Park

 5.  Minder
Nationaal_theater_in_San_Jose_Costa_Rica

San Jose

Uw Costa Rica Pacific rondreis begint in San José, de hoofdstad van Costa Rica. Omgeven door berglandschappen, maakt het de stad tot een perfecte uitvalsbasis voor verschillende excursies in het hele land. San José heeft echter ook een aantal argumenten om hier een tijdje door te brengen - het is bijvoorbeeld een bruisende hotspot als het gaat om cultuur en winkelen! Breng zeker een bezoek aan de ambachtelijke markten voor originele kunstwerken, bewonder de goud- en jademusea of bezoek het theater en ga salsa dansen.

Prachtig wit zandstrand in Costa Rica

Manuel Antonio

Direct aan de kust van de Stille Oceaan ligt het idyllische dorpje Manuel Antonio, niet ver van het gelijknamige nationale park, dat ongetwijfeld ook het hoogtepunt van de streek is. Niet alleen biedt het een verbazingwekkende verscheidenheid aan landschappen - regenwouden, lagunes, koraalriffen en fijne zandstranden - het is ook het thuis van vele wilde dieren. Zwemmen, snorkelen, wandelen of gewoon ontspannen - Manuel Antonio is moeilijk te verslaan voor variatie. Verken het nationale park dat een regenwoudgebied van 1.634 hectare en schilderachtige stranden beschermt. Op de paden in het park kunt u kleine aapjes en veel andere wilde dieren zien.

Costa Rica Monteverde Santa Elena

Monteverde nevelwoud reservaat

Niet zonder reden wordt het Monteverde Cloud Forest Reserve ook wel "de groene planeet" genoemd. Weelderig groen, bombastische flora, wilde en exotische dieren. Het reservaat is zo uniek dat u deze ervaring nooit van uw leven zult vergeten. U moet ook zeker een nachtwandeling maken. Op 1.400 meter boven zeeniveau kunt u het prachtige nevelwoudgebied van Monteverde ontdekken en frisse berglucht inademen. Meer dan 250 vogelsoorten zijn in dit gebied thuis en bieden prachtige fotomotieven. Tijdens een nachtelijke rondleiding kunt u dieren ontdekken die zich overdag schuilhouden: slangen, toekans of zelfs schorpioenen.

Rincon de la Vieja Nationaal Park in Costa Rica

Rincon de la Vieja Nationaal Park

Hete bronnen, modderreservoirs en een nog actieve vulkaan wachten op u in Rincon de la Vieja National Park. Het nationale park, dat meer dan 34.000 hectare beslaat, heeft twee vulkanen, 32 rivieren en beken, en een ongelooflijke verscheidenheid aan flora en fauna. Hier kunt u genieten van fantastische wandelingen langs prachtige landschappen. Het hoogtepunt van uw reis is een wandeling in het gebied van de nog actieve vulkaan, waar u veel verschillende dieren zult tegenkomen.

Spreek met een reisexpert

Gecombineerd hebben onze reisexperts:

 • Meer dan 10.000 reizen samengesteld

 • Meer dan 150 landen bezocht

 • Meer dan 35 nationaliteiten in het team

 • Meer dan 40.000 ton CO2 gecompenseerd

Personaliseer uw reis met deze extra's

Eten & drinken

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Activiteiten

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Accommodaties

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Vervoer

Transfers naar hotel of vliegveld.

Bekijk ook deze Costa Rica reisroutes

 1. Cascade, Nationaal park Arenal Vulkaan, Costa Rica

  vanaf

  € 2.040

  excl. vlucht (p.p.)

 2. Rivier_en_jungle_in_Tortuguero_National_Park_Costa_Rica

  vanaf

  € 1.205

  excl. vlucht (p.p.)

 3. Uitzicht op de skyline van Panama City vanuit een park

  vanaf

  € 1.495

  excl. vlucht (p.p.)