Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Mis de Grote Moskee in Muscat niet op een reis naar de Oriënt.

Midden-Oosten reizen

Eindeloos fascinerend

  1. Bestemmingen
  2. Midden-Oosten

Uw individuele rondreis door het Midden-Oosten

Beleef uw persoonlijke droom van de Arabian Nights tijdens een oriëntatieloop. Ontdek veelzijdige landschappen van schijnbaar eindeloze woestijn, droomachtige kusten en indrukwekkende bergketens, maar ook futuristische metropolen vol architectonische hoogtepunten en paleizen met een rijke geschiedenis. Wandel over kleurrijke markten, luister naar de roep van de muezzin, ga op spannende woestijntours, per jeep of op de rug van een kameel, en ontspan dan op het strand.

Tourlane's reisbestemmingen in het Midden-Oosten

Laat u inspireren door onze reisbestemmingen in het Oosten. Onze reisexperts helpen u graag bij het kiezen van de perfecte bestemming en het plannen van uw eigen sprookje in het Oosten.

Van eeuwenoude tradities tot moderne metropolen

Oman

Oman staat bekend om zijn hoge bergen, fijne zandduinen, grandioze forten en adembenemende fjorden . Het land op het Arabisch Schiereiland biedt een verfrissende herinnering aan een schijnbaar vervlogen tijdperk. De culturele tradities zijn hier bewaard gebleven, waardoor het een van de beste plekken in de Golf is om het traditionele Arabië te ervaren tijdens een oriëntatieloop.

Verenigde Arabische Emiraten

Verheug u op een fascinerende mix van islamitische cultuur en tradities en moderne metropolen - welkom in de Verenigde Arabische Emiraten. Een uitstapje naar de zeven sjeikdommen is een feest voor alle zintuigen: indrukwekkende moskeeën zijn hier te vinden, evenals iconische wolkenkrabbers, zandduinen en ruige bergketens. Ook lijkt hier altijd de betoverende geur van oosterse kruiden in de lucht te hangen.

Iran

De Republiek Iran verwelkomt u op uw reis naar het Oosten met architectonische wonderen, gevarieerde landschappen en een echt sprookjesachtige sfeer. De inwoners van het oude Perzië zullen u met open armen ontvangen in hun fascinerende thuisland. Word een ontdekkingsreiziger in woestijnsteden metropolen en laat u betoveren. Minder

Waar begint uw volgende rondreis?

Uw reisdeskundige voor Midden-Oosten

Ontvang kosteloos & vrijblijvend advies