Reisadvies:
Man met hondenkanoën bij Sea Maligne in de Rocky Mountains in Canada
Wilde Grizzlybeer in Canada in de provincie Alberta, Banff National Park, in Canada
Spectaculaire berglandschappen in het Kluane National Park in Canada
Gouden Poortbrug bij zonsondergang in de baai van San Francisco

Ontdek Noord-Amerika

Wonderen van de Nieuwe Wereld

Waar zou u naartoe willen?

Welkom in Noord-Amerika

Het uitgestrekte continent Noord-Amerika bevat wonderen die verder gaan dan de eeuwenoude geschiedenis van het continent. Noord-Amerika met zijn reusachtige steden, bossen en woestijnen, verspreid over 24,7 miljoen vierkante kilometer en gelegen tussen twee oceanen, is de thuisbasis van meer dan 579 miljoen mensen. Hiervan woont 80 procent in een van de grotere steden van het continent. Het maakt niet uit of u nu in de Verenigde Staten door de bruisende straten van New York of Los Angeles dwaalt, of de wonderen van Yukon in Canada bewondert; Noord-Amerika neemt u mee op ontdekkingsreis.

Van bergen tot metropolen

Canada

Canada is het op een na grootste land ter wereld naar totale oppervlakte, na de Russische Federatie. Deze enorme omvang is het geheime wapen van het land. Van de Canadese Rockies tot het Banff National Park, de diepe bossen van Yukon tot de uitgestrekte kust van Nova Scotia; Canada is gezegend door zijn geografische uniekheid. Het prachtige land in Noord-Amerika is een genot voor het oog met zijn grenzeloze landschappen en natuurwonderen.

VS

Van oost naar west, van New York naar Californië, de 50 staten van de Verenigde Staten bieden veel diversiteit. Bekijk de woestijnen van de Grand Canyon vanaf Route 66, rijd door naar de heuvelachtige wonderen van San Francisco, of breng een bezoek aan het indrukwekkende Empire State Building in New York. De uitgestrektheid en diversiteit van de VS biedt veel mogelijkheden waardoor reizigers steeds weer terugkeren voor meer.

Vind uw volgende bestemming!

Snelle & eenvoudige reisplanning

Op maat gemaakte droomreizen

Persoonlijk advies van Tourlane-experts

Vluchten, reisprogramma's, gidsen - alles uit één hand

Gratis en vrijblijvende aanbiedingen