Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Man met hond in kano op Lake Maligne in de Rocky Mountains, Canada

Reizen in Noord-Amerika

Wonderen van de Nieuwe Wereld

De diversiteit van rondreizen in Noord-Amerika

Het uitgestrekte continent Noord-Amerika bevat wonderen die verder gaan dan de eeuwenoude geschiedenis van het continent. Noord-Amerika met zijn reusachtige steden, bossen en woestijnen, verspreid over 24,7 miljoen vierkante kilometer en gelegen tussen twee oceanen, is het perfecte continent voor een unieke rondreis. Het maakt niet uit of u nu in de Verenigde Staten door de bruisende straten van New York of Los Angeles dwaalt, of de wonderen van Yukon in Canada bewondert; Dit continent neemt u mee op ontdekkingsreis. Op zoek naar de perfecte roadtrip in Noord-Amerika of een langer verblijf in een van de grote steden? Onze reisexperts staan klaar om u te adviseren en te helpen om de rondreis van uw dromen te maken!

Reisbestemmingen in Noord-Amerika

Ontdek de natuur en metropolen van Noord-Amerika

Rondreizen in Canada

Canada is het op een na grootste land ter wereld naar totale oppervlakte, na de Russische Federatie. Deze enorme omvang is het geheime wapen van het land. Van de Canadese Rockies tot het Banff National Park, de diepe bossen van Yukon tot de uitgestrekte kust van Nova Scotia; Canada is gezegend door zijn geografische uniekheid. Het prachtige land in Noord-Amerika is een genot voor het oog met zijn grenzeloze landschappen en natuurwonderen.

Rondreizen in de Verenigde Staten

Van oost naar west, van New York naar Californië, de 50 staten van de Verenigde Staten bieden veel diversiteit en een unieke mogelijkheid voor een rondreis. Bekijk de woestijnen van de Grand Canyon vanaf Route 66, rijd door naar de heuvelachtige wonderen van San Francisco, of breng een bezoek aan het indrukwekkende Empire State Building in New York. De uitgestrektheid en diversiteit van de VS biedt veel mogelijkheden waardoor reizigers steeds weer terugkeren voor meer.

 Minder

Waar begint uw volgende rondreis?

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie