Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!

Canada

Montréal reizen

De mooiste bezienswaardigheden, highlights en reistips van reisexperts voor uw Montréal reis.

Uw reisexpert voor Noord-Amerika

Kosteloos en vrijblijvend reisadvies

Wat te doen in Montréal tijdens uw reis?

Een rondreis door Canada is niet compleet zonder een bezoek aan Montréal. Een stad vol vermaak, een opwindend nachtleven en indrukwekkende architectuur. De op één na grootste stad van Canada straalt veel culturele charme uit en kent meer dan honderd muziek-, dans-, eet- en kunstfestivals per kalenderjaar, waaronder een van 's werelds beste jazz-evenementen. Na een dag te hebben gewandeld door de wijk Old-Montreal of Mount Royal kunt u zich klaarmaken voor een avond vol culturele hoogstandjes en een voortreffelijke lokale keuken. Plan uw Montréal reis met Tourlane en laat onze reisexperts uw droomreis door Canada werkelijkheid worden - het enige wat u vervolgens hoeft te doen is te ontspannen en genieten.

  1. De Notre-Dame de Montréal

  2. De Mount Royal

  3. Het Olympisch stadion

  4. Old-Montréal

  5.  Minder

De beste bezienswaardigheden in Montréal

1. Notre-Dame de Montréal

De Notre-Dame van Montréal is met zijn gouden pracht en praal een onmisbare bezienswaardigheid tijdens uw Montréal reis. Het enorme orgel, het uitgebreide houtsnijwerk en het glas-in-loodwerk van de ramen gaan gepaard met een indrukwekkende schoonheid. In een bouwperiode van vijf jaar ontstond een opulent gebouw dat door de latere bouw van de klokkentorens op harmonieuze wijze werd gecompleteerd. Boek de sightseeing tour "Beyond the Basilica" en bespaar de extra toegangsprijs voor de prachtige Notre-Dame.

2. Mount Royal

Wandel over Mount Royal en geniet van een prachtig uitzicht over de havenstad Montréal gelegen midden van de natuur. Mount Royal is een bescheiden berg in de stad en heeft drie pieken die variëren van 200 tot 235 meter. Bekijk vele vogels terwijl u zich een weg naar boven baant en las een pauze in voor een picknick midden in het bos dat door de lokale bevolking wordt beschouwd als de "achtertuin van Montréal".

3. Olympisch stadion

Het Olympisch Stadion, dat vanwege zijn vorm de bijnaam "The Big O" heeft gekregen, is een multifunctionele locatie voor openluchtconcerten, sport- en winteractiviteiten. Gedurende het hele jaar kunt u op vrijwel elk moment genieten van unieke evenementen die het stadion waardig zijn om te worden georganiseerd. De nabijgelegen Montréal Tower biedt tevens een panoramisch uitzicht over de stad en het stadion.

4. Old Montréal

Uw Montréal reis is niet compleet zonder een bezoek aan deze betoverende en chique wijk. De geplaveide straten van het oude Montréal weerspiegelen de charme van de zeventiende-eeuwse nederzetting. Loop naar de waterkant van Saint Lawrence en geniet in Europese sferen van een glas chardonnay of bezoek een van de vele kunstgalerieën die variëren van klassieke tot postmoderne kunst.  Minder

Montréal bezoeken tijdens deze reizen

Voeg ook deze plaatsen toe aan uw Montréal reisPersoonlijk advies van Tourlane-experts

Vluchten, reisprogramma's, gidsen - alles uit één hand

Op maat gemaakte droomreizen

Gratis en vrijblijvende aanbiedingen

Snelle & eenvoudige reisplanningMet Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie