Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Blick über Montreal bei Sonnenuntergang

Montréal reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  Plan uw reis
  1. Bestemmingen
  2. Noord-Amerika
  3. Canada
  4. Montréal

  Wat te doen in Montréal tijdens uw reis?

  Een rondreis door Canada is niet compleet zonder een bezoek aan Montréal. Een stad vol vermaak, een opwindend nachtleven en indrukwekkende architectuur. De op één na grootste stad van Canada straalt veel culturele charme uit en kent meer dan honderd muziek-, dans-, eet- en kunstfestivals per kalenderjaar, waaronder een van 's werelds beste jazz-evenementen. Na een dag te hebben gewandeld door de wijk Old-Montreal of Mount Royal kunt u zich klaarmaken voor een avond vol culturele hoogstandjes en een voortreffelijke lokale keuken. Plan uw Montréal reis met Tourlane en laat onze reisexperts uw individuele rondreis door Canada werkelijkheid worden - het enige wat u vervolgens hoeft te doen is te ontspannen en genieten.

  1. Notre-Dame de Montréal

   1. Notre-Dame de Montréal

  2. Uitzicht over Montreal vanaf Mount Royal

   2. Mount Royal

  3. Haven van Oud-Montreal

   3. Old Montréal

  De beste bezienswaardigheden in Montréal

  1. Notre-Dame de Montréal

  De Notre-Dame van Montréal is met zijn gouden pracht en praal een onmisbare bezienswaardigheid tijdens uw Montréal reis. Het enorme orgel, het uitgebreide houtsnijwerk en het glas-in-loodwerk van de ramen gaan gepaard met een indrukwekkende schoonheid. In een bouwperiode van vijf jaar ontstond een opulent gebouw dat door de latere bouw van de klokkentorens op harmonieuze wijze werd gecompleteerd. Boek de sightseeing tour "Beyond the Basilica" en bespaar de extra toegangsprijs voor de prachtige Notre-Dame.

  2. Mount Royal

  Wandel over Mount Royal en geniet van een prachtig uitzicht over de havenstad Montréal gelegen midden van de natuur. Mount Royal is een bescheiden berg in de stad en heeft drie pieken die variëren van 200 tot 235 meter. Bekijk vele vogels terwijl u zich een weg naar boven baant en las een pauze in voor een picknick midden in het bos dat door de lokale bevolking wordt beschouwd als de "achtertuin van Montréal".

  3. Old Montréal

  Uw Montréal reis is niet compleet zonder een bezoek aan deze betoverende en chique wijk. De geplaveide straten van het oude Montréal weerspiegelen de charme van de zeventiende-eeuwse nederzetting. Loop naar de waterkant van Saint Lawrence en geniet in Europese sferen van een glas chardonnay of bezoek een van de vele kunstgalerieën die variëren van klassieke tot postmoderne kunst.

  4. Olympisch stadion

  Het Olympisch Stadion, dat vanwege zijn vorm de bijnaam "The Big O" heeft gekregen, is een multifunctionele locatie voor openluchtconcerten, sport- en winteractiviteiten. Gedurende het hele jaar kunt u op vrijwel elk moment genieten van unieke evenementen die het stadion waardig zijn om te worden georganiseerd. De nabijgelegen Montréal Tower biedt tevens een panoramisch uitzicht over de stad en het stadion. Minder

  Montréal bezoeken tijdens deze reizen

  1. Skyline van Toronto in Canada

   vanaf

   € 1.675

   excl. vlucht (p.p.)

  Voeg ook deze plaatsen toe aan uw Montréal reis

  1. Skyline van Toronto in Canada

   Toronto

  2. Vancouver gezien vanaf het water. Ontdek deze schitterende stad tijdens een rondreis door West-Canada.

   Vancouver

  3. Canada Edmonton Skyline met Noord Saskatchewan Rivier

   Edmonton

  4. Canada Calgary Skyline Reizen Alberta

   Calgary

  Plan uw reis