Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Ontdek de wildernis van de regio tijdens uw New Brunswick reis.

Rondreizen door New Brunswick

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  Plan uw reis
  1. Bestemmingen
  2. Noord-Amerika
  3. Canada
  4. New Brunswick

  Wat te doen tijdens uw New Brunswick reis?

  Met een fascinerende cultuur, prachtige nationale parken, charmante stadjes en vele andere activiteiten om van te genieten, zal een reis naar New Brunswick zeker voldoen aan de wensen van elke reiziger. Hier is een glimp van de vele verrassingen die u te wachten staan tijdens uw verblijf in New Brunswick.

  Laat onze reisexperts u begeleiden naar een fantastisch verblijf in New Brunswick. Deze Canadese regio zit vol activiteiten en attracties, allemaal in een unieke omgeving. Wacht niet langer om een road trip naar New Brunswick te maken. Minder

  De 5 beste bezienswaardigheden van New Brunswick

  1. Caraquet

  Dompel uzelf onder in de sfeer en de ongelooflijke geschiedenis van Acadia tijdens uw New Brunswick road trip door een bezoek te brengen aan Caraquet en zijn historische Acadische dorp. Met een replica van een Acadisch dorp uit de jaren 1850 stapt u terug in de tijd en ontdekt u het fascinerende verleden van de Acadische bevolking en de gebruiken van deze authentieke gemeenschap.

  2. De eilanden van het Acadisch schiereiland

  Van Shippagan, met zijn vriendelijke bevolking en ongelooflijke houten vuurtoren, naar het eiland Lamèque, met zijn prachtige eco-park en beroemde "snoepkerk", tot Miscou, een eiland van stranden, natuurlijke landschappen en sublieme uitzichten. Ontsluier de geheimen van de Acadian Peninsula-eilanden en ga van de gebaande paden af tijdens uw verblijf in New Brunswick.

  3. Kouchibouguac National Park

  Ontdek dit prachtige nationale park tijdens uw reis naar New Brunswick. Maak een wandeling in dit gebied met zijn ongelooflijke verscheidenheid aan landschappen! Van witte zandstranden tot bossen, moerassen, rivieren en veenmoerassen, adem de frisse lucht in op deze fabelachtig zuivere plek!

  4. Moncton

  Vervolg uw New Brunswick road trip en ga naar Moncton. Als u onderweg honger krijgt, stop dan zeker in het stadje Shediac voor een versgevangen kreeft. Eenmaal in Moncton, deze kleurrijke stad met een charmante sfeer, kunt u door de straten slenteren en de mooie straatkunst bewonderen.

  5. Hopewell Rocks en de Bay of Fundy

  Beleef de hoogste getijden ter wereld in de Bay of Fundy en de beroemde Hopewell Rocks, die de vorm hebben van reusachtige bloempotten. Bekend als een van de populairste toeristische attracties van de regio, ontdekt u een verrassend contrast afhankelijk van het getij. Of u nu te voet of per kano komt, bezoek tijdens uw reis naar New Brunswick zeker deze onmisbare baai. Minder

  De lokale gastronomie & cultuur

  • Bezoek de jaarlijkse Moonlight Bazaar Parade tijdens uw reis naar New Brunswick.

   Cultuur in New Brunswick

   Acadische cultuur, festivals, musea, het valt niet te ontkennen dat de regio New Brunswick een rijke cultuur heeft met vele bezoeken en activiteiten. U wordt ondergedompeld in de fascinerende geschiedenis van deze streek, zijn sterke waarden en tradities.

  • Geniet van een heerlijke kreeft hotdog als je in New Brunswick bent.

   Eten in New Brunswick

   Poutine, kreeftenguédille (een soort kreeftenhotdog), ploye en nog zoveel andere culinaire specialiteiten kunnen worden genoten tijdens uw road trip in New Brunswick.

  Praktische informatie voor de reis

  Bekijk ook deze regio's in Canada

  1. Yoho National Park, British Columbia in Canada anada

   British Columbia

  2. Spirit Island in Lake Maligne bij zonsondergang, Jasper National Park, Alberta, Canada

   Alberta

  3. Ontdek tijdens uw reis naar Newfoundland en Labrador de steden van de regio, zoals St. John's.

   Newfoundland & Labrador

  4. Geniet van een bergachtig landschap tijdens uw reis naar de Yukon.

   Yukon

  Plan uw reis