Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Uitzicht op Cabo San Lucas in Mexico vanuit de lucht

Mexico

Cabo San Lucas reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

Wat te doen tijdens uw Cabo San Lucas reis?

Cabo San Lucas is een romantisch uitje en de perfecte plek om tot rust te komen. Vooral in het voorjaar trekt het rustige water van de Zee van Cortez in het oosten, met zijn gevarieerde stranden, baaien en rotsformaties, bezoekers en af en toe een beroemde reiziger aan. U zult verwend worden met keuzes: snorkelen, wandelen, zwemmen, wilde dieren bekijken, dansen, surfen of gewoon relaxen - er is zeker iets voor u in Cabo San Lucas.

Onze Mexico reisexpert beveelt de volgende bezienswaardigheden aan:

  1. El Arco de Cabo San Lucas

  2. Museum van Natuurgeschiedenis

  3. Lovers Beach

  4. Playa el Médano

  5.  Minder

Welke bezienswaardigheden zijn er in Cabo San Lucas?

1. El Arco De Cabo San Lucas

Mis Cabo San Lucas' meest beroemde bezienswaardigheid niet: El Arco. Gelegen op het zuidelijkste puntje van het Lower California Peninsula, deze unieke 60 meter hoge, boogvormige rotsformatie. Een ander kenmerk van de rotsboog: hij trekt de lijn tussen de Golf van Californië en de Stille Oceaan. Bij eb kunt u door de boog lopen. Bij vloed is zwemmen ook een optie, maar beter is het om een boot te nemen. De deining op het ontmoetingspunt van de twee oceanen kan zeer sterk zijn.

2. Museum van Natuurgeschiedenis

U kunt de geologische en archeologische diversiteit van het schiereiland Baja California Sur (Neder-Californië) ontdekken in het hart van het centrum van Cabo. Het 'Musao de Historia Natural de Cabo San Lucas' biedt u een blik op de rijke fauna van het gebied met zijn inheemse reptielen, vogels en zeezoogdieren. Het museum beperkt zich echter niet tot de wilde dieren van Mexico, maar geeft ook fascinerende inzichten in de geschiedenis, de piraterij, de paleontologie en de astronomie.

3. Playa del Amor

U kunt dit kleine, charmante strand alleen per boot bereiken. Het gele zachte zand wordt omgeven door kristalhelder water en prachtige rotsformaties. Geen wonder dat deze plek door de plaatselijke bevolking 'Playa del Amor' wordt genoemd. Grappig genoeg is Lovers Beach aan de kant van de Golf van Californië verbonden met 'Divorce Beach' aan de andere kant van de Stille Oceaan. Niet dat er relatieproblemen zijn, het is gewoon een beschrijving van de zeeën. Aan de ene kant is de zee erg kalm, terwijl zij aan de andere kant tamelijk onstuimig kan zijn.

4. Playa el Médano

Op het levendige strand van Médano kunt u werkelijk alles beleven: een tropisch rif, vol exotische vissen, heerlijk eten, watertaxi's, boten met glazen bodem, jetski's en heerlijke cocktails. De baai en het strand zijn zo mooi dat de meeste cruiseschepen er voor anker gaan. Minder

Bekijk ook deze Mexicaanse bestemmingen

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie