Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Playa del Carmen vakantie - in Mexico

Playa del Carmen reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  1. Bestemmingen
  2. Noord-Amerika
  3. Mexico
  4. Playa del Carmen

  Wat te doen tijdens uw Playa del Carmen reis?

  De badplaats Playa del Carmen was ooit een klein vissersdorpje. Vandaag de dag is Playa na Cancún de belangrijkste vakantiebestemming aan de Riviera Maya. Bewonder het turquoise water en de prachtige witte zandstranden van de Mexicaanse Caraïben. Hier kunt u duiken voor de kust van het eiland Cozumel, de cenotes in het achterland van Yucatan verkennen en terugreizen in de tijd naar de geschiedenis van de Maya's. Of ontspan met een cocktail in de hand aan de strandbar. Tourlane maakt het u gemakkelijk om uw vluchten, transfers, accommodatie en gidsen op één plek te boeken. Onze reisexperts zullen uw perfecte reisplan op maat samenstellen. Het is de perfecte manier om uw verblijf in Playa del Carmen onvergetelijk te maken.

  Onze reistips voor uw verblijf in Playa del Carmen:

  1. Quinta Avenida

  2. Coba

  3. Baai van Xel-Há

  4. Sian Ka'an

  5. 3D Museum van Wonderen

  6.  Minder
  1. Zwerven door Quinta Avenida tijdens uw vakantie in Cordoba

   Quinta Avenida

   Populaire straat met straatvoedsel, winkels en bars

  2. 3D Museum van Wonderen bij het plannen van uw Cordoba vakantie

   3D Museum van Wonderen

   Optische illusies als fotospots

  3. Sian Ka'an Natuurreservaat ervaring op Playa del Carmen vakantie

   Sian Ka'an

   Een UNESCO Nationaal Park en Biosfeer Reservaat

  De vijf beste bezienswaardigheden van Playa del Carmen

  1. Quinta Avenida

  Quinta Avenida, of 5th Avenue, is een levendig voetgangerscentrum met tal van restaurants, bars, cafés, en veel heerlijke kraampjes met straatvoedsel. Lijst voor een taco op de hand? Dit is de plek voor de lekkerste! Er zijn ook souvenirwinkels, boetiekjes of galeries met Mexicaans handwerk van hoge kwaliteit. Kortom, de winkelstraat heeft alles wat uw hartje begeert. Op donderdagavond verandert de straat in een openluchtgalerie waar kunstenaars hun kunstwerken presenteren.

  2. Coba

  Bezoekers van het Mexicaanse schiereiland Yucatán kunnen niet om een bezoek aan de Maya-ruïnes heen. Wandelen tussen de oude ruïnes en terugreizen in de tijd is een hele ervaring. Een van de mooiste Maya sites is Coba. Coba ligt in de buurt van Tulum, Valladolid en Playa del Carmen, waardoor het ideaal is voor dagtochten vanuit Playa del Carmen. De ruïnes liggen verspreid in het midden van de jungle. Een verkenningstocht van de oude tempels voert u langs de vervallen en gerestaureerde bouwwerken door het bos. Het hoogtepunt is zeker de indrukwekkende Nohoch Mul Piramide. Hier heeft u echt het gevoel dat u naar een andere tijd bent getransporteerd.

  3. Baai van Xel-Há

  Xel-Há is een plek die u automatisch als paradijselijk zou omschrijven. Hier kunt u unieke momenten beleven in dromerige baaien, cenotes en lagunes. U bevindt zich midden in een weergaloos mooi landschap, waar u tijdens deze excursie met huid en haar van kunt genieten. Hier brengt u de dag door in het water met snorkelen en zwemmen. Of wat dacht u van een snelle rit op de zipline? Met hoge snelheid over het water razen brengt u gewoon in een goed humeur! Van de rotsen afspringen, in de rivier drijven of fietsen - er is voor iedereen een junglegevoel en actie!

  4. Sian Ka'an

  Sian Ka'an is een nationaal park in Mexico. Het nationale park is gelegen in het oosten van het schiereiland Yucatán. Reeds in 1986 werd het gebied aangewezen als nationaal park en biosfeerreservaat, sinds 1987 behoort Sian Ka'an tot het Wereldnatuurerfgoed. Hier kunt u de prachtige ongerepte natuur ervaren en inheemse dieren zoals dolfijnen, krokodillen of schildpadden van dichtbij zien. Als u geïnteresseerd bent in de flora en fauna van Yucatan, zult u in Sian Ka'an aan uw trekken komen. Een mooie en interessante plek waar u het wilde Mexico nog kunt zien.

  5. 3D Museum van Wonderen

  Het 3D Museum van Wonderen is de plek om u echt uit te leven met uw camera, en het is heel leuk! Optische illusies, de ene nog gekker dan de andere, wachten op u als achtergrond. Hier kunt u op speelse wijze grillige achtergronden gebruiken, grappige poses en perspectieven uitproberen. Als het weer niet meewerkt, is dit de beste plek om de tijd op een grappige manier te doden. Maar niet alleen bij slecht weer, deze plek is altijd een geweldige ervaring voor het hele gezin. Plezier is gegarandeerd. Minder

  Bekijk ook deze Mexicaanse bestemmingen

  1. Chen Rio strand op het Mexicaanse eiland Cozumel

   Cozumel

  2. Luchtfoto van het Palacio de Bellas Artes in Mexico City bij zonsondergang

   Mexico Stad

  3. Uitzicht op de Maya ruïne El Castillo in Tulum Mexico

   Tulum

  4. Uitzicht op Cabo San Lucas in Mexico vanuit de lucht

   Cabo San Lucas

  5. Ervaar witte kraampjes tijdens een vakantie in Cancún

   Cancún

  6. Catedral de San Ildefonso in Merida Mexico

   Merida

  7. Gezicht op de Santo Domingo de Guzman kerk in Oaxaca Mexico

   Oaxaca

  8. Kerk Parochie van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe in Puerto Vallarta Mexico

   Puerto Vallarta