Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Kerk Parochie van Onze Lieve Vrouw van Guadalupe in Puerto Vallarta Mexico

Puerto Vallarta reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  1. Bestemmingen
  2. Noord-Amerika
  3. Mexico
  4. Puerto Vallarta

  Wat te doen tijdens uw verblijf in Puerto Vallarta?

  Zodra u in Puerto Vallarta aankomt, voelt u de gastvrijheid waar de Mexicaanse cultuur bekend om staat. Laat u serenades brengen door een mariachi-band, proef een van de wereldberoemde tequila's, smul van lokale zeevruchten of geniet van sappige kokosnoten. Puerto Vallarta, gelegen aan de Pacifische kust van Mexico, is een stad met een rijke traditie, met rode pannendaken, smalle straatjes, kunstgaleries en prachtige stranden. Kortom de ideale stop op uw reis door Mexico om uzelf te verwennen.

  Onze reistips voor uw verblijf in Puerto Vallarta:

  1. Playa Los Muertos Pier

  2. Malecón Puerto Vallarta

  3. Parochie van Guadalupe

  4. Mismaloya strand

  5. Centro Cultural Cuale

  6.  Minder

  Welke bezienswaardigheden zijn er in Puerto Vallarta?

  1. Playa Los Muertos Pier

  Aan het eind van de pittoreske Malecon promenade ligt de moderne pier Playa Los Muertos. Overdag kunt u genieten van het uitzicht op de zee en de oude stad van Puerto Vallarta. Een bijzonder amusant schouwspel is wanneer de vissersboten in de late namiddag terugkeren naar de haven met hun vangst van de dag, gevolgd door vele pelikanen die hopen op een hapje of twee. s Avonds wordt de pier verlicht met veranderende kleuren, die een romantische achtergrond bieden voor een nachtelijke wandeling.

  2. Malécon Puerto Vallarta

  Midden in het hart van Puerto Vallarta ligt de 'Boardwalk Malécon'. Mexico's traditie en moderniteit versmelten op de 875 meter lange promenade. Hier ontmoeten kunst, amusement en geschiedenis elkaar. De diverse artistieke uitingen - zandsculpturen, schilderijen en flyershows - in de schaduw van de palmbomen maken de Boardwalk gewoonweg uniek. Als u wilt feesten en dansen, gaat u 's avonds naar de Boardwalk, wanneer het nachtleven hier pulseert.

  3. Parochie van Guadalupe

  De Parochie van Guadalupe, gebouwd in 1930, is Puerto Vallarta's meest populaire bezienswaardigheid. De architectuur combineert veel verschillende stijlen, zoals barok, renaissance en neo-klassiek. De emblematische koepel van het gebouw werd in 1965 gemaakt door de kunstenaar Carlos Terres. De plaatselijke bevolking is er trots op dat zij de restauratie van de kerk heeft gefinancierd nadat het dak in 1995 door een aardbeving was verwoest.

  4. Mismaloya strand

  Wit zand, weelderige vegetatie, turquoise water en prachtige rotsformaties op Mismaloya Beach is waar u tot rust kunt komen. Mismaloya Beach ligt net buiten Puerto Vallarta en is een tropische droom met een prachtige omgeving, blauw-witte vissersboten die voor anker liggen rond het strand, en volop Mexicaanse snacks rond het strand. De juiste plek om te ontspannen, te spetteren en te zonnebaden.

  5. Centro Cultural Cuale

  Het culturele centrum van Puerto Vallarta heeft zoveel facetten dat u er waarschijnlijk meerdere dagen kunt doorbrengen. Soms worden er in dit mooie plaatsje allerlei artistieke voorstellingen gegeven, maar tegelijkertijd is het een echt cultureel centrum waar u verschillende kunstvormen kunt uitproberen: Muziek, schilderen, acteren - wees creatief! Als u niet te actief wilt worden, kunt u gewoon door het prachtige park wandelen en de flora en fauna van het gebied leren kennen. Minder

  Bekijk ook deze Mexicaanse bestemmingen

  1. Chen Rio strand op het Mexicaanse eiland Cozumel

   Cozumel

  2. Playa del Carmen vakantie - in Mexico

   Playa del Carmen

  3. Luchtfoto van het Palacio de Bellas Artes in Mexico City bij zonsondergang

   Mexico Stad

  4. Uitzicht op de Maya ruïne El Castillo in Tulum Mexico

   Tulum

  5. Uitzicht op Cabo San Lucas in Mexico vanuit de lucht

   Cabo San Lucas

  6. Ervaar witte kraampjes tijdens een vakantie in Cancún

   Cancún

  7. Catedral de San Ildefonso in Merida Mexico

   Merida

  8. Gezicht op de Santo Domingo de Guzman kerk in Oaxaca Mexico

   Oaxaca