Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!

Rondreizen in Amerika

Het land van de onbegrensde mogelijkheden

Reizen in Amerika: Onbegrensde mogelijkheden

De Verenigde Staten (van Amerika) staat bekend als het land van de onbegrensde mogelijkheden, zo ook voor reizigers. Met in totaal vijftig verschillende staten, honderden grote steden en een oppervlakte meer dan tweehonderd keer Nederland klinkt een Amerika rondreis al gauw intimiderend. De lokale reisexperts van Tourlane, die het land door en door kennen, helpen u hier graag bij. Samen met u creëren zij de perfecte Amerikaanse reisroute die volledig bij uw wensen aansluit. Van Californië tot New York City dit ongelofelijk diverse land zal u versteld doen staan!

De populairste Amerika rondreizen en trips

Natuur, steden, stranden, geschiedenis en eindeloze cultuur; Amerika heeft het allemaal. Door de overweldigende hoeveelheid mogelijkheden is het echter voor veel reizigers vaak lastig om een rondreis tot in de puntjes te plannen zonder het gevoel te hebben iets te overzien. Bekijk ter inspiratie een aantal Amerika reisroutes - elke Tourlane reis is echter volledig op maat gemaakt op basis van uw specifieke wensen en voorkeuren.

De diversiteit van reizen in Amerika

Naast miljoenenmetropolen bevinden zich in de VS meer dan 50 nationale parken die in totaal een oppervlakte van 210 vierkante kilometer beslaan. De parken draaien om bescherming van de natuur en behoud van culturele bronnen en tonen de fascinerende diversiteit aan flora en fauna in Amerika. Van ijslandschappen in Alaska tot het vulkaanlandschap van Hawaï; het spectrum is breed. Kijk eens buiten de gebaande paden van de stad en dompel u tijdens u reis door Amerika onder in de oorspronkelijke aard van dit bijzondere land.

Vier unieke bezienswaardigheden in Amerika

1. Yellowstone National Park

Yellowstone National Park, sinds 1978 op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst, fascineert vanwege zijn brede diversiteit aan diersoorten, geisers, warmwaterbronnen en thermale baden. Nergens anders ter wereld vindt u zulke prachtige, gekleurde warmwaterbronnen als in het Yellowstone National Park.

2. Grand Canyon

Bij de Grand Canyon komen avontuur en adrenaline samen. Deze locatie, ook te vinden op de werelderfgoedlijst van UNESCO, ligt in het noorden van Arizona en omvat verschillende gebieden, waaronder het bekendste Grand Canyon National Park. Het nationale park zelf is verdeeld in twee hoofdgebieden: de afgelegen North Rim en het de meer toegankelijke South Rim.

3. Empire State Building

Het legendarische en wereldberoemde Empire State Building is een van de meest iconische gebouwen van de VS. Wanneer u de 86e verdieping van deze toeristentrekpleister bereikt, weet u ook meteen waarom. Het uitzicht over “de stad die nooit slaapt” is oogverblindend en

4. Golden Gate Bridge

De Golden Gate Bridge is een wonder van de moderne wereld en een van de meest gefotografeerde bruggen ter wereld. De onmiskenbare kleur van de brug is net zo beroemd als zijn opvallende gestalte over de baai van San Francisco en even wonderbaarlijk als het architectonische meesterwerk waarop hij is gebouwd.  Minder

De beste evenementen in Amerika

Het meest spectaculaire evenement van het jaar is ongetwijfeld de Super Bowl in het American football, elk jaar in februari, Macy's Thanksgiving Parade en New Year's Eve in Times Square in New York. Een onvergetelijke ervaring die u misschien in uw reisplannen wilt opnemen.

Veelgestelde vragen over reizen naar Amerika

Ontdek ook Canada tijdens uw rondreis • Totally Free Planning

  Ontvang een geheel vrijblijvende reisplan.

 • Individuele rondreizen

  Uw droomreis volledig op maat gemaakt.

 • Deskundigadvies

  Ervaren reisexperts met lokale reistips

 • 24/7 Noodhulp

  Gaat er iets mis dan kunt u ons altijd bellen.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie