Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Beleef een uniek woestijnlandschap tijdens een rondreis door Arizona

Rondreizen door Arizona

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

Individuele reizen met Tourlane

Rijk aan minerale grondstoffen en roodgloeiende ravijnen - een rondrit door Arizona voert u door een bijzondere staat. De voormalige kopermijnen zijn vandaag de dag gesloten. De flair van de oude mijnsteden zoals Bisbee lonkt nog steeds. De spectaculaire landschappen, vooral de spectaculaire Grand Canyon, zijn over de hele wereld bekend. De ruige kliffen en woestijnen zijn slechts één kant van Arizona. Bergwouden en meren nodigen ook uit tot wandelen, fietsen of varen. Vooral de indiaanse invloed is aanwezig. Het Navajo Nationaal Monument laat bijvoorbeeld de oude rotswoningen van de inheemse bevolking zien, die op eigen houtje via een wandelpad verkend kunnen worden.

Wat te doen tijdens uw Arizona reis?

Arizona, bekend als de Copper State of Grand Canyon State, trekt met indrukwekkende natuur in het Amerikaanse zuidwesten. In de eerste plaats de Grand Canyon, maar ook vele andere natuurmonumenten kunnen tijdens wandelingen worden verkend. Bezoek ravijnen, woestijnen, meren en bergbossen en beleef een natuur die zijn weerga niet kent.

Leer meer over de tijden van de kopermijnen tijdens een rondreis en volg de sporen van de inheemse bevolking in de reservaten en ontdek het land van zijn oorspronkelijke kant. In Phoenix en Tuscon kunt u zich onderdompelen in het stadsleven van de staat en genieten van cultuur en culinaire hoogstandjes. Met de aanbevelingen van onze reisdeskundigen ervaart u Arizona als een diverse staat. Minder

De 7 beste bestemmingen in Arizona

1. Grand Canyon

De South Rim van het Grand Canyon National Park is veruit het meest bekende natuurgebied in het zuidwesten van de VS. Hoewel de South Rim slechts één van de drie zijden van de Grand Canyon is die bezocht kan worden, is het zeker de meest populaire. Niet alleen is er het Visitor Center en Grand Canyon Village met accommodaties, restaurants en winkels, maar het is ook het begin van de pendeldienst die u naar de uitzichtpunten langs Hermit Road brengt. Enkele van de beste uitzichtpunten zijn Pima Point, Mojave Point, Hopi Point, Mather Point en Yaki Point.

2. Petrified Forest National Park

Petrified Forest National Park staat bekend om zijn versteende bossen en unieke uitzichten op de Geschilderde Woestijn. Het semi-woestijn en struikgewas-steppe nationaal park ligt in Navajo en Apache Counties in het noordoosten van Arizona. Waar vandaag de dag het Colorado Plateau op ongeveer 1800 meter boven de zeespiegel ligt, was er 215 miljoen jaar geleden een natte alluviale vlakte. Gevallen bomen zonken in de modder. Gebrek aan zuurstof vertraagde het natuurlijke verval van het hout en het versteende.

3. Phoenix

De eerste witte pioniers kwamen rond 1860 in de Vallei van de Zon aan en vestigden zich in wat nu de stad Phoenix is aan de oevers van de Zoute Rivier waar de Hohokam vroeger woonde. Hoewel Phoenix midden in een woestijnlandschap ligt, is het hier groen. Dit is te danken aan de Roosevelt Dam en een uitgekiend irrigatiesysteem. Sindsdien groeien hier wijn en tropisch fruit, maar ook de golfbanen profiteren van het water. Reizigers genieten van de keuze aan hotels en restaurants. Een bijzondere attractie is ook het Heard Museum, dat gewijd is aan de kunst en cultuur van de inheemse volkeren.

4. Hoover-dam

De dam met zijn ongeveer 221 meter hoge damwand ligt op de grens tussen Arizona en Nevada. De dam creëert Lake Mead, het grootste reservoir in de VS. De stad Las Vegas, ongeveer 50 kilometer verderop, dankt haar belang niet in de laatste plaats aan de dam. Toen de dam tussen 1931 en 1935 werd gebouwd, brachten duizenden arbeiders hun vrije tijd door in de gokstad. De grens tussen Arizona en Nevada loopt precies in het midden van de damwand. Wie de dam oversteekt, verandert de tijdzone tussen Bergtijd en Pacifische Tijd dienovereenkomstig.

5. Sedona Verde Vallei

De regio van de Sedona Verde Vallei biedt veel: winkelen, bezienswaardigheden, natuur, wellness, casino's, galerijen, wijnmakerijen en nog veel meer. Een van de belangrijkste attracties is de Ghost Town Jerome, een oude mijnstad. Veel kunstenaars hebben zich hier de afgelopen jaren gevestigd, waardoor het in onbruik geraakte dorp een nieuw leven heeft gekregen. Voor meer informatie over het erfgoed van inheemse stammen, bezoek het kasteel van Montezuma. Het historische vijf verdiepingen tellende bouwwerk werd meer dan 600 jaar geleden door de Sinaguae gebouwd hoog boven Beaver Creek in de helling.

6. Bisbee

Bisbee werd ooit de "Koningin van de koperen deposito's" genoemd. De stad werd gesticht in 1880 toen er rijke afzettingen van koper, goud en zilver werden ontdekt. Nadat de mijnen weer gesloten waren, werd het stadje getransformeerd. Bisbee is nu een toevluchtsoord voor kunstenaars en mensen die hier hun rusthuis hebben gevonden. Bezoekers houden van de kleurrijke rotsen van de pittoreske klippenhuizen. Musea en rondleidingen door de mijnen houden de geschiedenis van de stad levendig.

7. National Navajo Monument

Het monument bevindt zich in het noordoosten van Arizona op het Navajo-reservaat. In het Nationaal Monument Navajo kunnen de rotswoningen van de inheemse bevolking worden bezocht. Deze kunnen op eigen houtje worden verkend. Op de 1,6 kilometer lange wandelroute Sandal Trail loopt het pad langs de rand van de canyon door de bijzondere flora en fauna." Minder

Praktische informatie voor de reis

Meer bestemmingen in de VS


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie