Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Straat_met_huis_in_Victoriaanse_stijl_in_Marthas_Vineyard_USA

14 dagen Boston & New England rondreis

Reis individueel door de staten van New England langs de oostkust van de VS.

 • Vanaf 14 dagen

 • Self-Drive

 • Mei - Oktober

 • Circa 8,5 uur

 1. Bestemmingen
 2. Noord-Amerika
 3. Verenigde Staten
 4. 14 dagen Boston & New England rondreis

Reisroute twee weken New England

Met uw eigen huurauto verovert u New England in het uiterste noordoosten van de VS: vanuit Boston brengt uw rondreis New England u naar de idyllische Atlantische kust van Maine. U zwerft door de diepe ahornbossen in het White Mountain National Forest en proeft de fantastische ahornsiroop in Vermont. Ocean Drive brengt u naar Rhode Island en verder naar Cape Cod, waar al het moois van New England zich in één klap voor u ontvouwt.

Hoogtepunten van de reisroute:

 1. Boston

 2. Kennebunkport

 3. Bar Harbor

 4. White Mountain National Forest

 5. Vergennes

 6. Massachusetts

 7. Newport

 8. Cape Cod

 9.  Minder
Boston in de VS

Boston

Uw avontuurlijke rondreis door New England begint in de "onofficiële" hoofdstad van de regio - Boston. Na aankomst op de luchthaven kunt u op eigen gelegenheid een van de oudste steden van de VS verkennen. De "Freedom Trail" is een bewegwijzerde route die u dwars door de stad langs de belangrijkste bezienswaardigheden voert. Als u de kans krijgt, moet u zeker even langs de haven gaan. Bezoek het "Mapparium", een glazen wereldbol van drie verdiepingen waarop de landen van de wereld zijn afgebeeld - geweldig! Als uw maag daarna nog rommelt, probeer dan zeker de "Lobster Roll" of de "Clam Chowder", vers bereid in de haven.

Kustplaats Kennebunkport in Maine in de VS

Kennebunkport

Uw ontdekkingsreis door New England gaat verder in noordelijke richting. U bereikt Maine en het mooie kustplaatsje Kennebunkport. Met slechts 3.500 inwoners tikken de klokken een beetje anders in dit eerbiedwaardige vissersstadje. Er hangt een maritieme flair in de lucht: de talrijke eilanden voor de kust van Kaap Porpoise bieden aantrekkelijke excursiebestemmingen. De stad ligt aan de Kennebunk River, waarover u vanuit idyllisch gelegen cafés en restaurants kunt uitkijken. Vanuit de kustplaats kunt u vele plaatsen bereiken die ideaal zijn voor watersport en wandelen. Een boottocht naar Vaughn Island, Folly Island of het historische Goat Island zijn de echte hoogtepunten.

Bar Harbor in Maine, USA

Bar Harbor

Via U.S. Highway 1 rijdt u noordwaarts door indrukwekkende landschappen naar Mount Desert Island. Na Long Island bij New York City is het het grootste eiland aan de oostkust van de VS. U bereikt de kustplaats Bar Harbor, die ten noorden van Acadia National Park ligt. Een derde van het grondgebied van de stad bestaat uit water, voornamelijk door het Eagle Lake. Trek uw wandelschoenen aan of huur een mountainbike: Acadia National Park lonkt met diepe bossen en idyllische meren. Beklim Cadillac Mountain en bezoek Bass Harbour Head Lighthouse tegen de ruige en dramatische Atlantische kustlijn.

White Mountain National Forest in New Hampshire in de VS

White Mountain National Forest

Het White Mountain National Forest, vaak afgekort tot WMNF, wordt beschouwd als een van de mooiste berg- en bosgebieden ten oosten van de Mississippi. Zoek het zelf maar uit: het WMNF ligt grotendeels in New Hampshire. Meer dan 1.900 kilometer aan wandelpaden kronkelen door de bergen en valleien van dit unieke natuurgebied. In de dichte bossen leven onder meer elanden, schuwe zwarte beren, coyotes, lynxen en stekelvarkens. Voor de wandelliefhebbers biedt het White Mountain National Forest een uitgebreid netwerk van wandelpaden. Het omvat ook ongeveer 160 kilometer van de 3.500 kilometer lange Appalachian Trail. U hebt de mogelijkheid om via het pad de toppen van Mount Washington (1.900 meter) en Mount Pierce (1.300 meter) te beklimmen.

Vergennes in Vermont in de VS

Vergennes

Uw rondreis door New England voert u door een van de kleinste staten van de VS: Vermont. Het dunbevolkte Vermont bestaat voornamelijk uit woeste rivieren, glooiende heuvels en fabelachtige esdoornbossen. Vooral wanneer de bladeren van de bomen in de herfst goudgeel en vurig rood kleuren, worden veel bezoekers naar Vermont getrokken. Overnacht in Vergennes, een slaperig stadje aan Otter Creek ten zuiden van Lake Champlain. Maak een boottocht op Lake Champlain en adem de heldere lucht van de esdoornbossen in. Probeer zeker de plaatselijk geproduceerde ahornsiroop, die het best wordt geserveerd bij pannenkoeken of als glazuur op spareribs.

Uitzicht op de schilderachtige Berkshire Hills in Massachusetts in de VS

Massachusetts

Vervolg uw reis naar het zuiden en u komt weer in Massachusetts. Uw route voert u door de Berkshire Hills naar Stockbridge. "De Berkshires zijn een soort verlengstuk van de Green Mountains in Vermont. Ze horen bij de Appalachen. U krijgt een van de mooiste uitzichten tussen Williamstown en Pittsfield. Mount Greylock rijst majestueus op in het oosten, met bossen en weiden met wilde bloemen aan zijn voeten. Tijdens uw rit krijgt u talloze mogelijkheden om kennis te maken met de wonderlijk gevarieerde natuur. Maak verschillende stops: Afhankelijk van de route nodigen Lake George, de Green Mountains of kleine stadjes langs de Hudson-rivier uit tot een wandeling.

Newport in Rhode Island in de VS

Newport

Een sterke bries en zilte lucht vertellen u dat u de Atlantische kust weer nadert. U komt aan in Newport, een historisch stadje aan de kust van Rhode Island, iets minder dan 100 kilometer van Boston. U rijdt over de mooi begeleide Ocean Drive, die u een spectaculair uitzicht biedt over Narragansett Bay. National Geographic noemde de regio een van de top 12 avontuurlijke bestemmingen voor reizigers, met meer dan 30 eilanden. Ontspan tijdens een wandeling over de Cliff Walk. Het loopt bijna zes kilometer langs de ruige Atlantische kust. Van hieruit kunt u ook uitkijken over de statige herenhuizen van Newport, zoals het Marble House. In sommige daarvan zijn kleine musea gevestigd die u vertellen over het bewogen verleden van de havenstad.

Cape Cod Vuurtoren in de VS

Cape Cod

Cape Cod ligt als een vishaak aan de poorten van Boston. Een van de belangrijkste steden is Provincetown. Het was de eerste nederzetting die permanent werd bewoond door Europese emigranten. Het hele schiereiland is een paradijs voor buitenactiviteiten, ontspannende wandelingen en vele uren op het strand. Verborgen dorpen als Wellfleet en Orleans herbergen een gevarieerde artistieke scène, waardoor de kustdorpen een ontspannen en inspirerende sfeer uitstralen. Mooie boottochten naar eilanden als Martha's Vineyard en Nantucket Island staan op het programma. Als u geluk heeft zit u dolfijnen, grienden en zadelrobben. Als u een langere reis niet erg vindt, is een bezoek aan New York City zelfs mogelijk.

Spreek met een reisexpert

Gecombineerd hebben onze reisexperts:

 • Meer dan 10.000 reizen samengesteld

 • Meer dan 150 landen bezocht

 • Meer dan 35 nationaliteiten in het team

 • Meer dan 40.000 ton CO2 gecompenseerd

Personaliseer uw reis met deze extra's

Eten & drinken

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Activiteiten

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Accommodaties

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Vervoer

Transfers naar hotel of vliegveld.

Bekijk ook deze reisroutes door Amerika

 1. Uitzicht op de Skyline van New York gedurende uw Amerika rondreis

  vanaf

  € 2.345

  excl. vlucht (p.p.)

 2. Strandhuis in Florida in de Verenigde Staten

  vanaf

  € 1.855

  excl. vlucht (p.p.)

 3. SUV_op_een_weg_door_de_Mojave_Desert_in_de_USA

  vanaf

  € 3.069

  excl. vlucht (p.p.)

 4. Route 66 leidt door het herfstlandschap van de Kananaskis regio in Alberta.

  vanaf

  € 2.497

  excl. vlucht (p.p.)

 5. Man wandelt langs de Colorado rivier door de Grand Canyon in Arizona tijdens reis door Amerika.

  vanaf

  € 2.669

  excl. vlucht (p.p.)

 6. San Francisco Golden Gate Bridge

  vanaf

  € 1.659

  excl. vlucht (p.p.)

 7. Lake_Horseshoe_in_Denali_National_Park_Alaska_USA

  vanaf

  € 3.059

  excl. vlucht (p.p.)

 8. Vader en zoon wandelen door de jungle op Kauai in Hawaii

  vanaf

  € 3.249

  excl. vlucht (p.p.)