Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Uitzicht op de Golden Gate Bridge - te beleven tijdens een rondreis door Californië

Rondreizen door Californië

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

Individuele reizen met Tourlane

Californië - dat is de Golden Gate Bridge, Cabel Cars, Hollywood, bloemenkinderen, lange stranden en Death Valley. Californië is een plek waar u van het leven geniet. Er is hier een grootse natuur te ontdekken, de mensen belichamen het gevoel van grote vrijheid. De Stille Oceaan trekt surfers uit de hele wereld aan en in de uitlopers van de Sierra Nevada zullen wandelaars blij zijn. In Hollywood zijn de filmsterren in volle gang, en in San Francisco kun u de flower power-generatie voelen. Verken Death Valley of Joshua Tree National Park, dompel uzelf onder in de ontspannen levensstijl van de westkust en de strandcultuur op Malibu Beach.

De beste reisroutes & rondreizen

Treed in de voetsporen van de bloemenkinderen in San Francisco, ga op zoek naar Hollywoodsterren in LA of bezoek Death Valley of Yosemite National Parks - onze ervaren reisdeskundigen adviseren u bij het plannen van uw individuele Californië rondreis.

  • Man wandelt langs de Colorado rivier door de Grand Canyon in Arizona tijdens reis door Amerika.

    vanaf

    € 1.659

    excl. vlucht (p.p.)

Wat te doen tijdens uw Californië reis?

Californië is een staat die dromen opwekt. In de Gouden Staat aan de Westkust zijn droomvakanties van zeer uiteenlopende aard te beleven. Op een rondreis kunt u alles meenemen wat deze staat zo bijzonder maakt. Bezoek de metropolen van Los Angeles en San Francisco en voel de vibe van Hollywood en hippies. Surf op de stranden van San Diego, verken oude goudmijnsteden en ervaar de adembenemende natuur van de nationale parken. Bewonder de kaalheid van Death Valley en de yuccapalmen in Joshua Tree National Park. Met de aanbevelingen van onze ervaren reisdeskundigen zult u genieten van de contrasten van Californië en nooit een hoogtepunt missen.

Ontdek deze 4 bestemmingen in Californië

1. Los Angeles

De "Stad van de Engelen" is een bestemming van verlangen. Hier, in het filmverschil Hollywood, proberen velen als acteur door te breken. "La La Land" is de droomstad van beroemdheden en zij die dat willen zijn. Als bezoeker kunt u naar de Hollywood Hills, naar het Hollywoodbord of naar de Walk of Fame gaan. Als u meer geïnteresseerd bent in de sterren aan de nachtelijke hemel, breng dan een bezoek aan het Griffith Observatorium, niet in de laatste plaats voor het uitzicht op de stad. Venice Beach en Santa Monica Pier zijn geweldige plekken om te wandelen. Een reis naar Disneyland is niet alleen een hoogtepunt voor Mickey Mouse-fans!

2. San Francisco

"Be sure to wear some flowers in your hair" - San Francisco is de stad waar de flower power beweging begon. Zelfs vandaag de dag is de geest van de bloemenkinderen nog te voelen. Maar ook bezienswaardigheden als de beroemde Golden Gate Bridge, een ritje op de beroemde Cable Car, de kronkelende Lombard Street of de beruchte Alcatraz gevangenis of een wandeling door Chinatown maken San Francisco tot een bezienswaardige bestemming.

3. Death Valley Nationaal Park

Death Valley is een plaats van uitersten. Het dal is niet alleen een van de heetste plekken ter wereld, het is ook de heetste bewoonde plek. Het is hier warm, droog en diep - wat niet klinkt als een prettige plek om te bezoeken is een totaal interessante bestemming. De woestijn wacht met gloeiende zandduinen en kleurrijke rotsen aan de ene kant en met sneeuw bedekte bergen en met water overstroomde ravijnen aan de andere kant. De woestijn is de thuisbasis van de Timbisha Shoshone stam en unieke dieren en planten die zich hebben aangepast aan de extremen.

4. Yosemite Nationaal Park

Het Yosemite National Park wekt de bezoekers op met eindeloze vlaktes, gigantische sequoia's en adembenemende ravijnen in het midden van de Sierra Nevada. Het nationale park is zo groot en divers dat u er eigenlijk meerdere dagen zou moeten doorbrengen. Het aanbod aan wandelroutes in Yosemite is ook enorm: van makkelijke wandelingen tot dagwandelingen, er is voor elk wat wils." Minder

Praktische informatie voor de reis

Meer bestemmingen in de VS


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie