Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Uitzicht op de Golden Gate Bridge - te beleven tijdens een rondreis door Californië

Rondreizen door Californië

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  1. Bestemmingen
  2. Noord-Amerika
  3. Verenigde Staten
  4. Californië

  Individuele reizen met Tourlane

  Californië - dat is de Golden Gate Bridge, Cabel Cars, Hollywood, bloemenkinderen, lange stranden en Death Valley. Californië is een plek waar u van het leven geniet. Er is hier een grootse natuur te ontdekken, de mensen belichamen het gevoel van grote vrijheid. De Stille Oceaan trekt surfers uit de hele wereld aan en in de uitlopers van de Sierra Nevada zullen wandelaars blij zijn. In Hollywood zijn de filmsterren in volle gang, en in San Francisco kun u de flower power-generatie voelen. Verken Death Valley of Joshua Tree National Park, dompel uzelf onder in de ontspannen levensstijl van de westkust en de strandcultuur op Malibu Beach.

  De beste reisroutes & rondreizen

  Treed in de voetsporen van de bloemenkinderen in San Francisco, ga op zoek naar Hollywoodsterren in LA of bezoek Death Valley of Yosemite National Parks - onze ervaren reisdeskundigen adviseren u bij het plannen van uw individuele Californië rondreis.

  1. San Francisco Golden Gate Bridge

   vanaf

   € 1.659

   excl. vlucht (p.p.)

  2. Route 66 leidt door het herfstlandschap van de Kananaskis regio in Alberta.

   vanaf

   € 2.497

   excl. vlucht (p.p.)

  Wat te doen tijdens uw Californië reis?

  Californië is een staat die dromen opwekt. In de Gouden Staat aan de Westkust zijn droomvakanties van zeer uiteenlopende aard te beleven. Op een rondreis kunt u alles meenemen wat deze staat zo bijzonder maakt. Bezoek de metropolen van Los Angeles en San Francisco en voel de vibe van Hollywood en hippies. Surf op de stranden van San Diego, verken oude goudmijnsteden en ervaar de adembenemende natuur van de nationale parken. Bewonder de kaalheid van Death Valley en de yuccapalmen in Joshua Tree National Park. Met de aanbevelingen van onze ervaren reisdeskundigen zult u genieten van de contrasten van Californië en nooit een hoogtepunt missen.

  1. Ervaar een wereld van glamour tijdens een Hollywood tour met Tourlane.

   Hollywood

  2. Beleef een indrukwekkend natuurwonder in de VS tijdens een Kings Canyon tour.

   Kings Canyon

  3. Blick_auf_das_Griffith_Park_Observatory_mit_der_Skyline_von_Los_Angeles_im_Hintergrund

   Los Angeles

  4. Blick_auf_die_Golden_Gate_Bridge_in_San_Francisco_USA

   San Francisco

  Ontdek deze 4 bestemmingen in Californië

  1. Los Angeles

  De "Stad van de Engelen" is een bestemming van verlangen. Hier, in het filmverschil Hollywood, proberen velen als acteur door te breken. "La La Land" is de droomstad van beroemdheden en zij die dat willen zijn. Als bezoeker kunt u naar de Hollywood Hills, naar het Hollywoodbord of naar de Walk of Fame gaan. Als u meer geïnteresseerd bent in de sterren aan de nachtelijke hemel, breng dan een bezoek aan het Griffith Observatorium, niet in de laatste plaats voor het uitzicht op de stad. Venice Beach en Santa Monica Pier zijn geweldige plekken om te wandelen. Een reis naar Disneyland is niet alleen een hoogtepunt voor Mickey Mouse-fans!

  2. San Francisco

  "Be sure to wear some flowers in your hair" - San Francisco is de stad waar de flower power beweging begon. Zelfs vandaag de dag is de geest van de bloemenkinderen nog te voelen. Maar ook bezienswaardigheden als de beroemde Golden Gate Bridge, een ritje op de beroemde Cable Car, de kronkelende Lombard Street of de beruchte Alcatraz gevangenis of een wandeling door Chinatown maken San Francisco tot een bezienswaardige bestemming.

  3. Death Valley Nationaal Park

  Death Valley is een plaats van uitersten. Het dal is niet alleen een van de heetste plekken ter wereld, het is ook de heetste bewoonde plek. Het is hier warm, droog en diep - wat niet klinkt als een prettige plek om te bezoeken is een totaal interessante bestemming. De woestijn wacht met gloeiende zandduinen en kleurrijke rotsen aan de ene kant en met sneeuw bedekte bergen en met water overstroomde ravijnen aan de andere kant. De woestijn is de thuisbasis van de Timbisha Shoshone stam en unieke dieren en planten die zich hebben aangepast aan de extremen.

  4. Yosemite Nationaal Park

  Het Yosemite National Park wekt de bezoekers op met eindeloze vlaktes, gigantische sequoia's en adembenemende ravijnen in het midden van de Sierra Nevada. Het nationale park is zo groot en divers dat u er eigenlijk meerdere dagen zou moeten doorbrengen. Het aanbod aan wandelroutes in Yosemite is ook enorm: van makkelijke wandelingen tot dagwandelingen, er is voor elk wat wils." Minder

  Praktische informatie voor de reis

  Meer bestemmingen in de VS

  1. Ervaar Austin op een Texas Round Trip

   Texas

  2. Zicht op de ongerepte natuur tijdens een rondreis in Colorado

   Colorado

  3. Uitzicht op het strand van Fort Lauderdale in Florida, USA

   Florida

  4. Kust- en berglandschap van Hawaï in Noord-Amerika

   Hawaï

  5. Rondreis door Alaska - uitzicht op uitgestrekte ijslandschappen

   Alaska

  6. Beleef een uniek woestijnlandschap tijdens een rondreis door Arizona

   Arizona

  7. Foto van een traditionele straat in de Franse wijk van New Orleans terwijl u over de Route du Blues rijdt.

   Louisiana