Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Kust- en berglandschap van Hawaï in Noord-Amerika

Hawaï rondreis

Droomeilanden in de Stille Oceaan

Waarom zou u op Hawaii rondreis gaan?

Beleef de unieke natuurlijke schoonheid van de eilandketen in de Stille Oceaan tijdens een rondreis op Hawaï. De acht belangrijkste eilanden van de Amerikaanse staat zijn wonderbaarlijk divers en zijn ideaal voor eilandhoppen vanwege hun verscheidenheid en verschillende facetten. Er is Oahu met de hoofdstad Honolulu en het wereldberoemde Waikiki Beach, Hawaii Island met zijn fascinerende vulkaanlandschap en zwarte stranden of het eiland Maui, dat vooral populair is bij surfers. Op Hawaï ontmoeten spectaculaire landschappen die u sprakeloos achterlaten de kleurrijke cultuur en traditie van de Hawaïanen. Laat u betoveren door de Aloha-geest.

Ontdek deze plaatsen op uw Hawaii-vakantie

Hawaii biedt een schat aan natuurlijke schoonheid om te ontdekken tijdens uw Hawaii rondreis. Bezoek de nationale parken, de paradijselijke stranden en de beroemde landmark, Diamonds Head. Wees getuige van de adembenemende flora en fauna en beleef de eilandenketen in de Stille Oceaan op een intense manier met de aanbevelingen van onze reisexperts.

Lokale cultuur en gastronomie

  • Hawaï-cultuur

    De cultuur van Hawaï gaat terug tot de Polynesiërs die zich meer dan 1200 jaar geleden op de eilanden vestigden. Zij stichtten een koninkrijk gebaseerd op vier waarden: aloha (waardering), laulima (samenwerking), malama (duurzaamheid) en pono (gerechtigheid).

  • Eten in Hawaï

    Typische specialiteiten in Hawaï zijn por, een vissalade, en kalua varkensvlees, een traditioneel gerecht van varkensvlees gekookt in een aarde-oven. Een belangrijk hoofdbestanddeel is poi, een pap gekookt uit de knol van de kaloplant.

Waar gaat u op reis in Hawaï?

Honolulu

Honolulu is de hoofdstad van Hawaï en ligt aan de zuidkust van het eiland Oahu. Naast de populaire wijk Waikiki met zijn beroemde strand, is de metropool een eldorado voor iedereen die graag feesten en zich onderdompelen in het kleurrijke leven van Honolulu. Tot de bekendste bezienswaardigheden behoren het voormalige Koninklijk Paleis, Iolani Paleis, China Town en Pearl Harbor. Voor een fenomenaal uitzicht op de stad gaat u naar Diamond Head, een 232 meter hoge tufsteenformatie ten noordwesten van Waikiki.

Kaihalulu strand

Kaihalulu Beach aan de oostkust van Maui staat ook bekend als Red Sand Beach. In feite is de kleur van het strand uniek. Toch is Kaihalulu Beach nog steeds een echte insider tip en lijkt het een nieuw ontdekte schat.

Hoomaluhia Botanische Tuinen

Hoomaluhia Botanical Gardens is een ongeveer 400 hectare grote botanische tuin ten noorden van Honolulu. Het park werd in 1982 opgericht ter bescherming tegen overstromingen en herbergt talrijke tropische planten uit de hele wereld.

Hideaway-strand

Hideaway Beach ligt afgelegen aan de noordkust van Kauai. Het is alleen te voet bereikbaar via een smal pad in ongeveer 15 minuten en is de perfecte plek om in alle rust van de zonsondergang te genieten. Minder

Praktische informatie over Hawaï

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie