Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Ervaar een wereld van glamour tijdens een Hollywood tour met Tourlane.

Hollywood reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  1. Bestemmingen
  2. Noord-Amerika
  3. Verenigde Staten
  4. Hollywood

  Wat te doen tijdens een Hollywood reis?

  Hollywood staat als geen ander symbool voor de Amerikaanse film- en amusementsindustrie. Ondanks de ruigere kant van de buurt straalt ze nog steeds glamour uit, waar u ook gaat, van de bekende beroemdheden tot iconische attracties zoals de Walk of Fame, het Chinese Theater en, natuurlijk, het Hollywood Sign.

  1. Hollywood Boulevard is een must op een Hollywood tour met Tourlane.

   Hollywood Boulevard

   Iconische, wereldberoemde hoofdstraat

  2. Het Hollwood Sign is de bezienswaardigheid die je zeker moet bezoeken tijdens een Hollywood-vakantie.

   Hollywood Sign

   Beroemde bezienswaardigheid met uitzicht op Hollywood

  3. De Paramount Pictures studio's zijn een must-see op uw Hollywood tour met Tourlane.

   Paramount Pictures

   Klassieke Hollywood Studio

  De 5 beste bezienswaardigheden

  1. Hollywood Boulevard

  Hollywood Boulevard is een van de populairste attracties in Hollywood in de VS - en niet voor niets. Deze beroemde boulevard staat vol met beroemde bezienswaardigheden, zoals de Walk of Fame, Grauman's Chinese Theatre en Madame Tussaud's Wassenbeeldenmuseum. Als u van memorabilia houdt, ga dan langs bij het Hollywood Museum of loop over de rode loper in het Dolby Theatre. Hoewel de stad vol kitsch en toeristische plekjes zit, is het ook een mekka voor oude Hollywood glamour, zoals het legendarische Roosevelt Hotel, Egyptian Movie Theater en Musso and Frank Grill. Als het uw eerste keer in La La Land is, is dit een must-see die meer te bieden heeft dan u op het eerste gezicht zou zeggen.

  2. Hollywood Sign

  Dit iconische bord werd oorspronkelijk in 1923 ontworpen als een "Hollywoodland"-bord en staat er een eeuw later nog steeds. Wanneer u aan Hollywood denkt, is dit iconische bord waarschijnlijk een van de eerste dingen die in u opkomt. Als de lucht helder is, zijn er verschillende manieren om het bord te zien, zoals de uitkijkbruggen bij het Hollywood & Highland complex op Hollywood Boulevard. Het is echter beter om een paardrijtocht te boeken op Sunset Ranch of een wandeling naar Griffith Observatory voor een gegarandeerde foto van deze beroemde plek.

  3. Paramount Studios

  De meeste bezoekers willen een voorproefje van de filmstercultuur die Hollywood op de kaart zette, en een studiotour is een van de beste manieren om dit te ervaren. Paramount Pictures is een van de oudste studio's en de laatst overgebleven grote studio met hoofdkantoor in Hollywood. Zij bieden zowel standaard studiotours als VIP-tours waarbij bezoekers de unieke kans krijgen om filmlocaties te bezoeken, tussen de toptalenten uit de sector te lopen en te zien wat er achter de schermen gebeurt in een live werkende studio. Paramount is een werkende studio en voert niets op voor de rondleidingen, dus het is een ongelooflijke ervaring die elke keer anders is. En zorg ervoor dat u uw camera bij de hand hebt - het is de enige studio waar u foto's mag nemen.

  4. Hollyhock House

  Het Hollyhock House van Frank Lloyd Wright, gelegen in het hart van Barnsdall Art Park op een heuvel in East Hollywood, is een architectonisch meesterwerk. Het Hollyhock House was Wrights eerste opdracht in Los Angeles en werd ontworpen als de persoonlijke woning van de olie-erfgename Aline Barnsdall, die een ruimte voor ogen had die half huis en half tuin zou zijn. Daardoor integreert het huis naadloos de binnen- en buitenruimten met talrijke terrassen, zuilengalerijen en pergola's. Barnsdalls lievelingsbloem, de stokroos, vormde de inspiratie voor het centrale decoratieve thema en komt overal in het huis voor op glas-in-loodramen, dakversiering en plantenbakken.

  5. Runyon Gorge

  Hollywood is niet alleen glitter en glamour. Er zijn ook tal van buitenactiviteiten om u op de been te houden. Runyon Canyon is een populaire wandelplek midden in de stad met 160 hectare aan hondvriendelijke paden die iedereen (ook beroemdheden) een pauze bieden van de drukte van de stad. Of u nu een korte wandeling wilt maken of een meer uitdagende tocht, Runyon Canyon staat garant voor spectaculaire, schilderachtige uitzichten die zich kilometers ver uitstrekken - u kunt zelfs het Hollywood Sign zien vanaf de hoger gelegen paden. Minder

  Bekijk ook deze reisbestemmingen in Amerika

  1. Geniet van de skyline tijdens een stedentrip naar New York

   New York

  2. Uitzicht op de skyline van Orlando - te beleven tijdens een Orlando vakantie

   Orlando

  3. Ervaar een uniek uitzicht op de skyline tijdens uw vakantie in Miami

   Miami

  4. Ervaar kleurrijke huizen tijdens een vakantie in New Orleans

   New Orleans

  5. Groothoekopname van Route 66 Tour.

   Route 66

  6. Zie wilde bizons tijdens uw vakantie in Yellowstone, hier de weg oversteken, als onderdeel van een rondreis door Noord-Amerika.

   Yellowstone

  7. Beleef de kustlijn van de stad tijdens uw vakantie in Honolulu

   Honolulu

  8. Ontdek de wijk Downtown tijdens uw vakantie in Phoenix.

   Phoenix

  9. Ervaar een uniek uitzicht op de skyline tijdens een vakantie in Chicago

   Chicago

  10. Man wandelt langs de Colorado rivier door de Grand Canyon in Arizona tijdens reis door Amerika.

   Grand Canyon

  11. Uitzicht op de kustplaats tijdens een Myrtle Beach vakantie in South Carolina met Tourlane

   Myrtle Beach

  12. Beleef een indrukwekkend natuurwonder in de VS tijdens een Kings Canyon tour.

   Kings Canyon

  13. Blick_auf_das_Griffith_Park_Observatory_mit_der_Skyline_von_Los_Angeles_im_Hintergrund

   Los Angeles

  14. De_Las_Vegas_trip_bij_nacht_gezien_vanuit_de_lucht_met_kleurrijk_verlichte_ casino's

   Las Vegas

  15. Blick_auf_die_Golden_Gate_Bridge_in_San_Francisco_USA

   San Francisco