Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Beleef een indrukwekkend natuurwonder in de VS tijdens een Kings Canyon tour.

Verenigde Staten

Kings Canyon reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

 1. Bestemmingen
 2. Noord-Amerika
 3. Verenigde Staten
 4. Kings Canyon

Wat te doen tijdens een Kings Canyon reis?

Ontsnap naar de prachtige natuur van Kings Canyon National Park met zijn enorme, door gletsjers uitgesleten ravijnen, adembenemende watervallen en machtige sequoia's. Of u nu komt voor het spectaculaire landschap, de donderende watervallen of de ongelooflijke wilde dieren, u bent verzekerd van een unieke ervaring diep in het hart van de Sierra Nevada van Californië.

 • Een sequoia om te jammen tijdens uw vakantie in Kings Canyon met Tourlane.

  Grant Grove

  Grove van reusachtige sequoia's

 • Zwerf door de uitgestrekte Zumwalt Meadow tijdens een Kings Canyon vakantie met Tourlane.

  Zumwalt Wiese

  Vredige weide met wilde bloemen

De 5 beste bezienswaardigheden nabij Kings Canyon

1. Grant Grove

Bij elke Kings Canyon reis hoort een stop bij het kenmerkende sequoia bosje, Grant Grove. Het bosje is een van de belangrijkste attracties van het park, dat grenst aan het naburige Sequoia National Park, en is de thuisbasis van een van de grootste bomen ter wereld - de General Grant Tree, waaraan de naam is ontleend. Deze mammoetboom, ook wel de "kerstboom van het land" genoemd, torent 81 meter hoog in de lucht en heeft een basisdiameter van bijna 9 meter.

2. Zumwalt Meadow

Zumwalt Meadow, genesteld tussen twee majestueuze granietmuren, is een van de meest pittoreske plaatsen in het voorland van de Sierra. Wandel over een gemakkelijk pad recht in het hart van de valleibodem van Kings Canyon, waar de Kings River naast u stroomt, omgeven door het stille gezoem van vogels en weelderige hoge grassen vol wilde bloemen en bessenstruiken.

3. The Fallen Monarch

Stap tussen de omgekeerde wortels van deze eeuwenoude sequoia in een ruimte met een fascinerend verleden. De Monarchboom, ook wel de Gevallen Monarchboom genoemd, is honderden jaren geleden omgevallen na een bosbrand en zijn overblijfselen rusten nog steeds op de bosbodem van Grant Grove. Sindsdien heeft de uitgeholde kern dienst gedaan als tijdelijk onderkomen voor Indianen en vroege pioniers, als hotel en saloon, en zelfs als stal voor 32 paarden van de U.S. Cavalerie.

4. Kings Canyon Scenic Byway

De Kings Canyon Scenic Byway wordt beschouwd als een van de mooiste toeristische routes van Californië en voert u over een kronkelige route van 80 kilometer langs granieten kliffen, langs enorme canyons en donderende watervallen, met vele uitkijkpunten waar u kunt stoppen om het spectaculaire landschap in u op te nemen. De Byway begint in de westelijke uitlopers van de Sierra Nevada en klimt omhoog naar Grant Grove alvorens af te dalen door het National Sequoia Forest tot hij eindigt in de Cedar Grove van Kings Canyon National Park.

5. Majestic Mountain Loop

Kings Canyon National Park is een van de drie grote zusterparken die zich op de 241 kilometer lange Majestic Mountain Loop bevinden, samen met zijn buurman, Sequoia National Park, en het bekendere Yosemite National Park. Als u alle drie de parken wilt bezoeken, biedt de Majestic Mountain Loop een unieke road trip waarbij u alle drie de parken kunt aandoen tijdens een onvergetelijk avontuur. Minder

Bekijk ook deze reisbestemmingen in Amerika

Noord-Amerika Reisexpert

Uw reisexpert voor Noord-Amerika

Kosteloos en vrijblijvend reisadvies