Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Uitzicht op de kustplaats tijdens een Myrtle Beach vakantie in South Carolina met Tourlane

Verenigde Staten

Myrtle Beach reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

 1. Bestemmingen
 2. Noord-Amerika
 3. Verenigde Staten
 4. Myrtle Beach

Wat te doen tijdens een Myrtle Beach reis?

Myrtle Beach is de perfecte bestemming voor fantastisch plezier in de zon geserveerd met een dosis zuidelijke gastvrijheid. Gelegen in het hart van South Carolina's Grand Strand, heeft deze kustplaats meer te bieden dan ongerepte zandstranden en sprankelend oceaanwater. Deze hotspot heeft voor elke bezoeker iets speciaals, van ontelbare attracties en bekroonde restaurants tot door beroemdheden ontworpen golfbanen en fantastische winkels.

 • Wit zandstrand op een Myrtle Beach vakantie in South Carolina - georganiseerd door Tourlane!

  Myrtle Beach

  60 mijl zandstranden

 • Brookgreen Gardens is een must-see op een Myrtle Beach vakantie - georganiseerd door Tourlane.

  Brookgreen Gardens

  Beeldentuin en Wildlife

De beste bezienswaardigheden nabij Myrtle Beach

1. Myrtle Beach

Het spreekt waarschijnlijk vanzelf dat u voornamelijk gekomen bent om te genieten van de uitgestrekte stranden die dit gebied op de kaart hebben gezet. Geniet van het uitzicht op de oceaan terwijl u langs de zanderige kustlijn wandelt of wandel over de levendige Myrtle Beach Boardwalk met zijn winkels, restaurants en arcades.

2. Brookgreen Gardens

Bezoek Brookgreen Gardens voor een bewogen dag vol geschiedenis, kunst en cultuur. Dit monument, gesticht door Archer en Anna Huntington, is een sprookjesachtige ontsnapping aan de drukte van de promenade. Het terrein ten zuiden van Murrells Inlet biedt ontspannende wandelpaden, een prachtige botanische beeldentuin met meer dan 1400 werken, en een Lowcountry dierentuin met volières, een vossengrot en een alligatormoeras.

3. Carolina Opry

De Carolina Opry heeft sinds zijn debuut in 1986 vele jaren het publiek verrukt. De show is gecreëerd door de in Missouri geboren muzikant en ondernemer Calvin Gilmore en biedt de perfecte mix van muziek, komedie en dans uit verschillende genres, waaronder country, gospel, rock en pop. Het is de eerste (en langst lopende) variété show op het Grand Strand. Dus als je maar tijd hebt voor één voorstelling, is dit de show die je wilt zien.

4. La Belle Amie VineYards

Verscholen in een bos van pijnbomen en eiken is La Belle Amie Vineyards een heerlijk en onverwacht verborgen juweeltje na de grote drukte van de strandbar. Dit familiebedrijf produceert traditionele Muscadine-wijnen en heeft een geschiedenis van wijnmaken die enkele eeuwen teruggaat tot het zuiden van Frankrijk. Vandaag de dag is het een geweldige plek om van livemuziek te genieten onder het genot van heerlijke zoete witte of droge rode wijnen uit de hippe Twisted Sister-lijn met namen als Beachin' Babes en Southern Gentleman.

5. Inlet Point Plantation

Heeft u zich ooit voorgesteld paard te rijden vlak bij de oceaan? Op de historische Inlet Point Plantation kunt u dat doen! Zadel op en draaf naar de kust voor een adembenemend avontuur te paard! Uw rit voert u door duizenden hectaren ongerept land en uitgestrekte, onontwikkelde stranden. Het is een van de beste manieren om de kustpracht van Myrtle Beach vanuit een geheel uniek perspectief te ervaren. Minder

De beste evenementen in Myrtle Beach

  • Beleef het Krab Festival tijdens een vakantie in Myrtle Beach - de reisexperts van Tourlane zullen uw reis dienovereenkomstig plannen.

  Blauwe Krab Festival

  Doe mee aan deze jaarlijkse mei-viering van de zuidelijke keuken op de historische Little River Waterfront! Geniet van verse, lokale zeevruchten, live muziek en lokale kunst en ambachten.

  • De Nacht van de Duizend Kaarsen is een bijzonder evenement tijdens uw vakantie in Myrtle Beach.

  Nacht van de Duizend Kaarsen

  Voel de magie van de feestdagen tijdens deze buitengewone lichtshow in Brookgreen Gardens met duizenden twinkelende lichtjes en met de hand aangestoken kaarsen.

Bekijk ook deze reisbestemmingen in Amerika

Noord-Amerika Reisexpert

Uw reisexpert voor Noord-Amerika

Kosteloos en vrijblijvend reisadvies