Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Blick_auf_die_Golden_Gate_Bridge_in_San_Francisco_USA

Verenigde Staten

San Francisco reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

Wat te doen tijdens uw San Francisco reis?

Innovatief en verleidelijk, San Francisco is een uitzonderlijke stad. Dit kleine stukje land op het puntje van Californië is een vrijheidslievende enclave. Het historische toevluchtsoord van de LGBT- en hippie gemeenschappen, combineert de stad een gemeenschap die afkomstig is uit alle lagen van de bevolking. Ontdek tijdens uw reis naar San Francisco de stad aan boord van de beroemde tram, bezoek de legendarische Alcatraz gevangenis voordat u stopt bij de iconische Golden Gate Bridge. Bekijk hieronder een aantal suggesties van onze reisexperts voor uw toekomstige reis naar San Francisco.

 • San Francisco Golden Gate Bridge

  1. Golden Gate Bridge

 • Alcatraz Rock

  2. Alcatraz

 • Ervaar Chinatown in San Francisco

  3. Chinatown San Francisco

De beste bezienswaardigheden van San Francisco

1. Golden Gate Bridge

Een waar embleem van de stad en een must tijdens uw reis naar San Francisco, deze rode oker brug is een architectonisch wonder. Het is de langste hangbrug ter wereld en het markeert de poort naar de Stille Oceaan. Hoewel de brug vaak graag verstoppertje speelt in de mist, kunt u er meestal in de vroege namiddag een helder beeld van krijgen.

2. Alcatraz

Dit kleine stukje land in de San Francisco Bay Area heet The Rock. Dit eiland is de thuisbasis van de mythische Alcatraz gevangenis. Het is een fort dat naar verluidt onbegaanbaar is. Het heeft beroemde gevangenen zoals Al Capone zien passeren en is getuige geweest van spectaculaire ontsnappingen voordat het in 1963 zijn deuren sloot. Een absolute aanrader als bezienswaardigheid tijdens uw San Francisco reis.

3. Chinatown District

San Francisco vertegenwoordigt de grootste Chinese expatsgemeenschap ter wereld. Deze immigratie is een integraal onderdeel van de identiteit van de stad. Een bezoek aan de Chinatown is dan ook een must tijdens uw reis naar San Francisco. De enclave Chinatown is een volwaardige stad binnen de stad. Voorbij Dragon's Gate is het een echte duik in China met kruidenspecialisten, karaokebars, theesalons, vliegerwinkels en traditionele restaurants.

4. Fisherman’s Wharf

In deze voormalige visserswijk kunt u een zeeleeuwenkolonie tegenkomen, oude oorlogsschepen bewonderen en de lokale specialiteit proeven: mosselsoep geserveerd in een kom brood. Visrestaurants zijn er in overvloed op de pier en zijn een goede gelegenheid om krab te proeven. Als u vol zit dan kunt u gebruik maken van de dokken voor een wandeling en genieten van al het moois dat u in de haven te zien krijgt. Minder

Ontdek San Francisco tijdens deze reis

 • Man wandelt langs de Colorado rivier door de Grand Canyon in Arizona tijdens reis door Amerika.

  vanaf

  € 1.659

  excl. vlucht (p.p.)

Bezoek ook deze bijzondere plekken in Amerika


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie