Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Ervaar Austin op een Texas Round Trip

Rondreizen door Texas

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

Individuele reizen met Tourlane

Beleef onvergetelijke natuuravonturen en het gevoel van vrijheid tijdens een Texaanse rondreis. Als de thuisbasis van de cowboys kunt u uzelf onderdompelen in de wereld van de saloons en de countrymuziek in de Amerikaanse staat. Daarnaast kunt u ongerepte natuur ervaren in de nationale parken van Texas - van fascinerende woestijnlandschappen met enorme cactussen tot de machtige Rio Grande rivier. Verken ook Texaanse metropolen, zoals Austin en Houston, die u zullen verrukken met hun spannende kunst- en cultuurscene en heerlijke barbecues.

Wat te doen tijdens uw Texas reis?

Op een rondreis door Texas komen zowel natuurliefhebbers als stadsreizigers aan hun trekken. De Amerikaanse staat biedt verschillende nationale parken voor de ultieme outdoor-ervaring. Maar ook de steden nodigen uit tot culturele en culinaire belevenissen. Volg de aanbevelingen van onze reisexperts voor must-see plaatsen in Texas.

Ontdek deze 4 bezienswaardigheden in Texas

1. Austin

De hoofdstad van Texas staat bekend om een gevarieerd cultuurlandschap. Austin zal u inspireren met zijn kleurrijke straatkunst, hippe festivals en live-concerten. Niet voor niets wordt de Texaanse metropool ook wel de "Live Music Capital of the World" genoemd. Tal van voedseltrucks nodigen u uit om te feesten en in het Warehouse District vindt u tal van bars en clubs.

2. Big Bend National Park

Met een oppervlakte van 3200 vierkante kilometer is Big Bend National Park een van de grootste nationale parken in de VS. Of u nu de voorkeur geeft aan wandelen, paardrijden of het verkennen van de adembenemende natuur vanaf een mountainbike, een bezoek aan het park is een onvergetelijke ervaring. Een kajaktocht op de Rio Grande is ook een buitengewoon avontuur. Als u geluk heet, kunt u zelfs dieren als coyotes of bobcats spotten in Big Bend National Park.

3. San Antonio

In 1718 werd de Missie San Antonio gesticht door Spaanse missionarissen en later uitgebreid tot een fort. Vandaag de dag vindt u in de grote stad massaal Spaans-Mexicaanse flair, kleurrijke markten en een prachtige historische wijk. Maak een wandeling over de Riverwalk, een promenade aan de oevers van de San Antonio rivier, met zijn kleine boetiekjes en restaurantboten.

4. Ruimtevaartcentrum Houston

Space Center Houston biedt spannende inzichten in de ruimtevaart. De meest populaire attracties van het centrum zijn onder andere een gigantische Saturnus V-raket en het astronautentrainingscentrum." Minder

Praktische informatie voor de reis

Meer bestemmingen in de VS


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie