Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Vader en zoon wandelen door de jungle op Kauai in Hawaii

Twee weken Hawaii: Wandelen met kleine groep

Beleef avontuurlijke trektochten in Hawaï tijdens een op maat gemaakte trektocht.

 • Vanaf 14 dagen

 • Kleine groepsreis

 • April - Juni

 • Circa 19 uur

 1. Bestemmingen
 2. Noord-Amerika
 3. Verenigde Staten
 4. Twee weken Hawaii: Wandelen met kleine groep

Reisroute twee weken wandelvakantie Hawaii

Bijna geen enkele andere plaats ter wereld vat reislust en wanderlust zo goed samen als Hawaï, dat deel uitmaakt van de VS: Vervul uw droomreis naar de Hawaïaanse eilanden! Verken Mauna Kea en slapende vulkanen zoals Haleakala te voet. Voel de zwarte, rode, groene en witte zandstranden tussen uw tenen en zwerf door de dichte nevelwouden van het eiland. Of het nu gaat om Maui, Kauai of het eiland Hawaii - hier is de reis uw bestemming!

Hoogtepunten van de reis:

 1. Kailua-Kona

 2. Hilo

 3. Kailua-Kona

 4. Kapaa

 5. Kihei

 6.  Minder
Kailua-Kona Beach in Hawaii in de VS

Kailua-Kona

Aloha in Hawaii! U landt op het eiland Hawaï in Kona. Het is het grootste van de Hawaïaanse eilanden en maakt indruk met zijn veelzijdige vegetatie. Actieve vulkanen, witte en zwarte zandstranden, donderende watervallen en verlaten baaien - het begin van uw trektocht kan niet mooier zijn. U zult meteen gecharmeerd zijn van de charme van het eiland! U verkent met uw reisgezelschap plaatsen van Polynesische cultuur, observeert zeeschildpadden op wilde stranden en verkent de afgelegen Pololu-vallei. De wandelingen zijn gemakkelijk tot matig en duren slechts een paar uur. Kom op uw gemak aan en geniet met volle teugen van dit tropische paradijs.

Waterval in Hilo in Hawaii in de USA

Hilo

Aan de oostkust van het eiland Hawaii ligt het stadje Hilo aan Hilo Bay. Aan de achterkant, dichte regenwouden strekken zich uit over de heuvels. Zijn vaste metgezel is Mauna Kea, een slapende vulkaan en met 4.205 meter de grootste van de Hawaïaanse eilanden. Hilo is uw uitvalsbasis om de omliggende vulkanische landschappen en vooral het Volcanoes National Park uitgebreid te verkennen. U wandelt over vulkaankraters en, als u dat wenst, kunt u een helikoptervlucht maken om de gloeiende lava van Kilauea te observeren. Een onbeschrijfelijke nacht op Mauna Kea wacht op u. Eerst gaat de zon onder voordat de kristalheldere nacht het firmament onthult.

Zwart zand op Punaluu Beach in Hawaii in de VS

Kailua-Kona

Na spannende lava-wandelingen en uitdagende trails biedt de rit terug naar Kailua-Kona meer ontspanning. U bereikt Punaluu Beach via de mooi onderhouden kustweg. Het zwarte zand, de diepblauwe Stille Oceaan en de weelderig groene palmbossen zorgen voor een kleurrijke bedrijvigheid. Dan verandert het zand van kleur: op het zuidelijkste punt van de Hawaï-eilanden krijgt het zand van Papakolea Beach een bizarre groene kleur. U maakt ontspannen wandelingen naar en langs de stranden. Met een beetje geluk ziet u zeeschildpadden. De wandeling naar het groene strand duurt ongeveer twee tot drie uur. Het fabelachtige zand en de achtergrond van zwart vulkanisch gesteente en de bulderende Stille Oceaan zullen u fascineren.

Kleurrijk Kapaa op het Hawaiiaanse eiland Kauai.

Kapaa

De kustplaats Kapaa ligt op het noordelijkste eiland van Hawaii, Kauai. Kapaa is een levendige plaats met veel lokale en internationale goederen - de perfecte gelegenheid om een souvenir of twee mee te nemen. Dominant op het eiland is de legendarische Nounou, ook bekend als de Slapende Reus. Het profiel van het groene bergmassief lijkt op een slapende reus. Kauai, het Garden Island, is het oudste eiland van Hawaii en wordt beschouwd als het mooiste van allemaal. U bezoekt Waimea Canyon, die Mark Twain de "Grand Canyon van de Stille Oceaan" noemde. Vanaf het uitkijkpunt Kalalau kijkt u uit over de overweldigende noordkust, die 1.200 meter aan uw voeten ligt. Na de wandelingen langs de Kalalau Trail kunt u afkoelen met een duik in de Stille Oceaan op de witte zandstranden.

Kihei Beach op Maui in Hawaii

Kihei

U landt op Maui, het op een na grootste eiland van Hawaii en het populairste bij bezoekers. U verblijft in de badplaats Kihei aan de zuidkust in de schaduw van de torenhoge Haleakala. De schildvulkaan is inactief en daarom ideaal voor uitgebreide tochten langs de schilderachtige paden. Rond Kihei vindt u fijne zandstranden en romantische baaien. De kustplaats is ook een van de belangrijkste vertrekpunten voor het spotten van bultrugwalvissen, wat u in de wintermaanden kunt doen. Een adembenemende rit langs de kustweg naar de rode stranden van Hana staat u te wachten. Dichte regenwouden en de bergketens van het Haleakala National Park trekken aan u voorbij. U maakt ook een wandeling door het favoriete park Polipoli State Park, waar u vanaf 2.000 meter boven de zeespiegel uitzicht hebt over het hele westen van Maui.

Spreek met een reisexpert

Gecombineerd hebben onze reisexperts:

 • Meer dan 10.000 reizen samengesteld

 • Meer dan 150 landen bezocht

 • Meer dan 35 nationaliteiten in het team

 • Meer dan 40.000 ton CO2 gecompenseerd

Personaliseer uw reis met deze extra's

Eten & drinken

Voeg geheel verzorgde maaltijden toe.

Activiteiten

Van wijnproeverijen tot 4x4 safari's.

Accommodaties

Van luxe hotels tot rustieke campings.

Vervoer

Transfers naar hotel of vliegveld.

Bekijk ook deze reisroutes door Amerika

 1. Uitzicht op de Skyline van New York gedurende uw Amerika rondreis

  vanaf

  € 2.345

  excl. vlucht (p.p.)

 2. Strandhuis in Florida in de Verenigde Staten

  vanaf

  € 1.855

  excl. vlucht (p.p.)

 3. SUV_op_een_weg_door_de_Mojave_Desert_in_de_USA

  vanaf

  € 3.069

  excl. vlucht (p.p.)

 4. Route 66 leidt door het herfstlandschap van de Kananaskis regio in Alberta.

  vanaf

  € 2.497

  excl. vlucht (p.p.)

 5. Man wandelt langs de Colorado rivier door de Grand Canyon in Arizona tijdens reis door Amerika.

  vanaf

  € 2.669

  excl. vlucht (p.p.)

 6. San Francisco Golden Gate Bridge

  vanaf

  € 1.659

  excl. vlucht (p.p.)

 7. Lake_Horseshoe_in_Denali_National_Park_Alaska_USA

  vanaf

  € 3.059

  excl. vlucht (p.p.)

 8. Straat_met_huis_in_Victoriaanse_stijl_in_Marthas_Vineyard_USA

  vanaf

  € 1.800

  excl. vlucht (p.p.)