Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Bezoek de plaats van de beroemde Ayers Rock of Uluru tijdens uw rondreis door Australië.

Australië

Reizen naar Uluru

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

Een op maat gemaakte reis met Tourlane

Trek naar het hart van de Australische woestijn, in het Uluru-Kata Tjuta National Park, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, om deze beroemde berg te ontdekken die heilig is voor de Aboriginals, met zijn ongelooflijke kleuren en dompel uzelf onder in de fascinerende geschiedenis van deze plek tijdens uw reis naar Uluru.

Een road trip naar Uluru gaat over meer dan alleen het zien van deze gigantische heilige rots. Trek eropuit in dit nationale park dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en ontdek indrukwekkende geologische formaties, een ongelooflijke flora en fauna en de rijke cultuur die deze plek voedt. Minder

 • Leer meer over de Aboriginal cultuur en geschiedenis tijdens uw reis naar Uluru.

  Anangu

 • Wandel over de Mala Walk paden in het nationale park tijdens uw reis naar Uluru.

  Mala Walk

 • Verken een van de beroemdste bezienswaardigheden van Australië en geniet van het landschap bij zonsondergang tijdens je reis naar Uluru (Ayers Rock).

  Zonsondergang

Wat te doen & zien rondom Uluru?

1. Ontdek Anangu Aboriginal kunst en cultuur

Bezoek voordat u het Uluru-Kata Tjuta National Park gaat verkennen het Uluru-Kata Tjuta Cultural Centre om meer te leren over de geschiedenis van de site, de cultuur en de Anangu Aboriginal-legenden. U kunt in dit museum ook de aboriginal kunst ontdekken en meer te weten komen over de natuurlijke omgeving van het park. Het is een belangrijk onderdeel van uw Uluru reis en een geweldige manier om uzelf onder te dompelen in deze spirituele plek.

2. Maak onvergetelijke wandelingen

Wandel over de paden van Uluru-Kata Tjuta National Park om u onder te dompelen in een ongelooflijk landschap tijdens uw Uluru-roadtrip. Toegankelijk voor iedereen, kies de wandelingen die het best bij u passen. Van de Base Walk van Uluru voor een volledige rondleiding over de heilige rots, tot de Mala Walk om de grotten in Kantju Gorge te verkennen, tot de Valley of the Winds in Kata Tjuta voor een adembenemend uitzicht, u vindt zeker iets te doen in Uluru.

3. Bekijk spectaculaire zonsondergangen

Een reis naar Uluru betekent ook de tijd nemen om de prachtige zonsopgangen en zonsondergangen te bekijken vanaf enkele van de beste uitkijkpunten in de wereld. Van het dichtst bij Uluru, Car Sunset Viewing Area om de zon achter Uluru Rock te zien opkomen, tot Kata Tjuta Dune Viewing Area voor een uitzicht van 360 graden, u vindt ongetwijfeld de perfecte plek om van dit magische moment te genieten tijdens uw Uluru-roadtrip. Minder

Bezoek Uluru op deze reisroutes & rondreizen

Laat uw Uluru reis op maat maken, met het advies van onze reisexperts voor een onvergetelijke reis! Familie uitstapjes, self-drive tours, privé tours... ontdek onze Uluru road trip suggesties.

 • Een rondreis door Australië met de auto

  vanaf

  € 1.340

  excl. vlucht (p.p.)

 • 12 Apostelen aan de Great Ocean Road in Australië

  vanaf

  € 2.529

  excl. vlucht (p.p.)

 • Uitzicht over het landschap van Watarrka National Park in Australië bij zonsondergang

  vanaf

  € 999

  excl. vlucht (p.p.)

 • Weg in de Australische outback

  vanaf

  € 1.530

  excl. vlucht (p.p.)

De beste evenementen in Uluru

  • Woon de Uluru Camel Cup bij, een kamelenrace tijdens uw Uluru-roadtrip.

  Uluru Camel Cup

  Kom kijken naar deze beroemde kamelenrace die rond Uluru plaatsvindt. U zult een unieke en originele ervaring beleven tijdens uw reis naar Uluru.

Praktische informatie voor uw reis

Ontdek ook deze bestemmingen in Australie


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie