Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Boek nu uw volgende reis met Tourlane - dankzij gratis annuleren en flexibel omboeken.

Tourlane's reisbelofte

Boek uw reis met vertrouwen dankzij ons annulerings- en omboekingsbeleid

  Plan uw reis

  Laatst bijgewerkt op: 3 oktober 2021

  Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons momenteel bevinden, willen we dat u zeker en zorgeloos kunt boeken zonder bang te moeten zijn dat u straks uw droomreis moet annuleren. Om u die extra zekerheid te bieden heeft Tourlane nieuwe omboekings- en annuleringsvoorwaarden ingevoerd. Hiermee kunt u, indien nodig, straks uw reis eenvoudig en kosteloos omboeken of annuleren. Dit zijn de details:

  Kosteloos annuleren dankzij de geld-terug-garantie van Tourlane

  Voor nieuwe boekingen met een vertrekdatum op 1 november 2021 (of daarna), die worden afgesloten tussen 10 mei 2020 en 31 oktober 2021, kunt u uw volledige Tourlane (activiteiten, hotels, tours, excl. vlucht) kosteloos annuleren tot 30 dagen voor uw vertrek en krijgt u 100% van uw geld terug. Om flexibel te blijven raden wij u aan om ook een flexibel tarief te kiezen bij het boeken van uw vlucht.*

  Volledige flexibiliteit voor uw boeking

  Blijf flexibel tot kort voor vertrek dankzij onze soepele omboekingsvoorwaarden. Voor nieuwe boekingen met een vertrekdatum op 1 october 2021* (of daarna), die worden afgesloten tussen 10 mei 2020 en 31 oktober 2021, kunt u uw volledige Tourlane (activiteiten, hotels, rondleidingen) kosteloos omboeken. U kunt dit slechts één keer doen en moet ons 30 dagen voor uw geplande vertrek  hiervan op de hoogte stellen. Eventuele extra kosten als gevolg van wijzigingen in uw planning of upgrades, zoals hogere kosten gedurende het hoogseizoen of upgrades van uw accommodatie, zijn nog steeds van toepassing. Om echt flexibel te blijven, raden wij u aan om bij het boeken van uw vlucht een flexibel tarief te kiezen.

  *Voor reizen binnen Europa (Italië, Griekenland, IJsland) geldt dit beleid voor alle vertrekdata op 1 juli 2021 en daarna.

  **Uitgezonderd voor reizen naar Botswana. Voor alle nieuwe boekingen wordt 20% niet-restitueerbare annuleringskosten in rekening gebracht op het moment van de boeking. Reizen naar Botswana kunnen echter wel kosteloos omgeboekt worden tot 60 dagen voor vertrek, tussen 60-30 dagen rekenen we 20%. Daarna zijn de reguliere annuleringskosten van toepassing.

  Uw droomreis voor een droomprijs

  Profiteer eenmalig van de gunstige voorwaarden die we met onze partners hebben opgesteld. De mooiste hotels, tours & activiteiten met de scherpste prijs-kwaliteitverhouding voor meer dan 50 reisbestemmingen wereldwijd.

  Tourlane's Klantenservice is er voor u gedurende de hele dag.

  Vertrouwen & veiligheid

  Maakt u zich zorgen over uw veiligheid? Wij ook. Daarom nemen we alle mogelijke maatregelen om veiligheid te integreren in elk aspect van uw reis, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

  Lees verder

  Zorgeloos op reis

  • Geheel verzorgde en zorgeloze reizen over de hele wereld. We werken alleen met leveranciers die zich houden aan onze strenge hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen.

  • 24 uur per dag beschikbare ondersteuning en onmiddellijke bijstand in noodsituaties

  • Professionele veiligheids- en crisismanagement - Wij helpen u bij het oplossen van elk soort probleem - of het nu gaat om een storing in 'the middle of nowhere' of een medische noodsituatie.

  We willen dat uw reis perfect is. Onze reisexperts helpen u bij het samenstellen van een op maat gemaakte reisroute voor uw droomvakantie en organiseren de gehele reis, inclusief alle vluchten, accommodaties, transfers en activiteiten, geheel kosteloos en vrijblijvend.

  Veilig reizen in tijden van Corona.

  Veilige bestemmingen ondanks Corona

  Tourlane heeft in samenwerking met veiligheidsexpert Johann Jones een overzicht gemaakt van de veiligste bestemmingen ondanks de coronacrisis met daarbij enkele nuttige veiligheidstips.

  Verder lezen