Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Boek nu uw volgende reis met Tourlane - dankzij gratis annuleren en flexibel omboeken.

Tourlane's reisbelofte

Boek uw reis met vertrouwen dankzij ons annulerings- en omboekingsbeleid

Laatst bijgewerkt: 1 mei 2021

Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons momenteel bevinden, willen we dat u zeker en zorgeloos kunt boeken zonder bang te moeten zijn dat u straks uw droomreis moet annuleren. Om u die extra zekerheid te bieden heeft Tourlane nieuwe omboekings- en annuleringsvoorwaarden ingevoerd. Hiermee kunt u, indien nodig, straks uw reis eenvoudig en kosteloos omboeken of annuleren. Dit zijn de details:

Kosteloos annuleren dankzij de geld-terug-garantie van Tourlane

Voor nieuwe boekingen met een vertrekdatum op 1 october 2021 (of daarna), die worden afgesloten tussen 10 mei 2020 en 31 mei 2021, kunt u uw volledige Tourlane (activiteiten, hotels, tours, excl. vlucht) kosteloos annuleren tot 30 dagen voor uw vertrek en krijgt u 100% van uw geld terug. Om flexibel te blijven raden wij u aan om ook een flexibel tarief te kiezen bij het boeken van uw vlucht.

Volledige flexibiliteit voor uw boeking

Blijf flexibel tot kort voor vertrek dankzij onze soepele omboekingsvoorwaarden. Voor nieuwe boekingen met een vertrekdatum op 1 october 2021 (of daarna), die worden afgesloten tussen 10 mei 2020 en 31 mei 2021, kunt u uw volledige Tourlane (activiteiten, hotels, rondleidingen) kosteloos omboeken. U kunt dit slechts één keer doen en moet ons 30 dagen voor uw geplande vertrek  hiervan op de hoogte stellen. Eventuele extra kosten als gevolg van wijzigingen in uw planning of upgrades, zoals hogere kosten gedurende het hoogseizoen of upgrades van uw accommodatie, zijn nog steeds van toepassing. Om echt flexibel te blijven, raden wij u aan om bij het boeken van uw vlucht een flexibel tarief te kiezen.

Uw droomreis voor een droomprijs

Profiteer eenmalig van de bijzonder goede voorwaarden die we met onze partners hebben weten te realiseren. De mooiste hotels, tours & activiteiten met de scherpste prijs-kwaliteitverhouding op meer dan 50 bestemmingen over de hele wereld.

Zorgeloos op reis

  • Geheel verzorgde en zorgeloze reizen over de hele wereld. We werken alleen met leveranciers die zich houden aan onze strenge hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen.

  • 24 uur per dag beschikbare ondersteuning en onmiddellijke bijstand in noodsituaties

  • Professionele veiligheids- en crisismanagement - Wij helpen u bij het oplossen van elk soort probleem - of het nu gaat om een storing in 'the middle of nowhere' of een medische noodsituatie.

We willen dat uw reis perfect is. Onze reisexperts helpen u bij het samenstellen van een op maat gemaakte reisroute voor uw droomvakantie en organiseren de gehele reis, inclusief alle vluchten, accommodaties, transfers en activiteiten, geheel kosteloos en vrijblijvend.

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie