Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Boek nu uw volgende reis met Tourlane - dankzij gratis annuleren en flexibel omboeken.

Tourlane's reisbelofte

Boek uw reis met vertrouwen dankzij ons annulerings- en omboekingsbeleid

  Laatst bijgewerkt op: 1 maart 2023

  Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons momenteel bevinden, willen we dat u zeker en zorgeloos kunt boeken zonder bang te moeten zijn dat u straks uw droomreis moet annuleren. Om u die extra zekerheid te bieden heeft Tourlane nieuwe omboekings- en annuleringsvoorwaarden ingevoerd. Hiermee kunt u, indien nodig, straks uw reis eenvoudig en kosteloos omboeken of annuleren. Dit zijn de details:

  Kosteloos annuleren dankzij de geld-terug-garantie van Tourlane

  Voor nieuwe boekingen die worden afgesloten tussen 1 juli 2022 en 31 maart 2023 kunt u tot 60 dagen voor vertrek uw volledige Tourlane (activiteiten, hotels, tours, excl. vluchten) kosteloos annuleren tot 60 dagen voor vertrek en krijgt u 100% van uw betaling terug*.

  Voor boekingen die gemaakt zijn tussen 10 mei 2020 en 30 juni 2022, kunt u uw Tourlane (activiteiten, hotels, tours, excl. vlucht) kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek en krijgt u 100% van uw betaling terug*.

  Vluchten kunnen niet worden opgenomen in deze garantie, aangezien de annuleringsvoorwaarden van de vlucht worden bepaald door de luchtvaartmaatschappij en het soort tarief dat u kiest. Om flexibel te blijven raden wij u aan een flexibel tarief te kiezen bij het boeken van uw vlucht.

  *Om van deze service gebruik te maken, moeten alle reizigers ouder dan 12 jaar een bewijs van volledige vaccinatie of herstel kunnen voorleggen dat geldig is op het moment van reizen.

  Volledige flexibiliteit voor uw boeking

  Blijf flexibel tot kort voor vertrek dankzij onze nieuwe omboekingsservice. Voor nieuwe boekingen die worden afgesloten voor 31 maart 2023, kunt u uw volledige Tourlane (activiteiten, hotels, rondleidingen) kosteloos omboeken tot 60 dagen voor uw vertrek (afhankelijk van beschikbaarheid). U kunt dit slechts één keer doen en dient ons hiervan 30 dagen voor uw geplande vertrek op de hoogte te stellen. Eventuele extra kosten als gevolg van wijzigingen in uw planning of upgrades, zoals hogere kosten gedurende het hoogseizoen of upgrades van uw accommodatie, zijn nog steeds van toepassing. Om echt flexibel te blijven, raden wij u aan om bij het boeken van uw vlucht een flexibel tarief te kiezen.

  Reizen naar Botswana, Alaska, en Tourlane groepsreizen zijn uitgesloten. Alle nieuwe boekingen zijn onderhevig aan 20% niet-restitueerbare annuleringskosten op het moment van boeking. Reizen kunnen wel kosteloos worden omgeboekt tot 60 dagen voor vertrek. Voor omboekingen tussen 60-30 dagen voor vertrek brengen wij 20% in rekening. Daarna zijn de reguliere annuleringskosten van toepassing.

  Dit geldt niet voor groepsreizen die niet door Tourlane maar door externe aanbieders worden uitgevoerd. Hier gelden de voorwaarden van de betreffende aanbieder.

  Profiteer eenmalig van de gunstige voorwaarden die we met onze partners hebben opgesteld. De mooiste hotels, tours & activiteiten met de scherpste prijs-kwaliteitverhouding voor meer dan 50 reisbestemmingen wereldwijd.

  Tourlane's Klantenservice is er voor u gedurende de hele dag.

  Vertrouwen & veiligheid

  Maakt u zich zorgen over uw veiligheid? Wij ook. Daarom nemen we alle mogelijke maatregelen om veiligheid te integreren in elk aspect van uw reis, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

  Zorgeloos op reis

  • Geheel verzorgde en zorgeloze reizen over de hele wereld. We werken alleen met leveranciers die zich houden aan onze strenge hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen.

  • 24 uur per dag beschikbare ondersteuning en onmiddellijke bijstand in noodsituaties

  • Professionele veiligheids- en crisismanagement - Wij helpen u bij het oplossen van elk soort probleem - of het nu gaat om een storing in 'the middle of nowhere' of een medische noodsituatie.

  We willen dat uw reis perfect is. Onze reisexperts helpen u bij het samenstellen van een op maat gemaakte reisroute voor uw droomvakantie en organiseren de gehele reis, inclusief alle vluchten, accommodaties, transfers en activiteiten, geheel kosteloos en vrijblijvend.

  Veilig reizen in tijden van Corona.

  Veilige bestemmingen ondanks Corona

  Tourlane heeft in samenwerking met veiligheidsexpert Johann Jones een overzicht gemaakt van de veiligste bestemmingen ondanks de coronacrisis met daarbij enkele nuttige veiligheidstips.