Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Een kijkje in het online reisbureau van Tourlane met reisexpert Max.

Uw persoonlijke online reisbureau

Individuele reizen op maat gemaakt door reisexperts naar meer dan 50 landen wereldwijd

  Bestemmingen

  Het beste online reisbureau voor individuele reizen

  In 2016 richtten Julian Stiefel en Julian Weselek Tourlane op met als doel het beste online reisbureau te creëren. Tourlane vernieuwt het boeken van onvergetelijke individuele reizen en stelt reizigers in staat om de exacte reis te boeken waar ze altijd al van gedroomd hebben.

  Als online reisportaal is Tourlane gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen en combineert het de adviserende expertise van een reisbureau met de snelheid en functionaliteit van het internet. Deze aanpak is uniek en garandeert dat we de verscheidenheid aan mogelijkheden voor iedereen in een individuele reiservaring kunnen realiseren, zonder extra kosten voor de reiziger en tegen de beste voorwaarden.

  Kosteloos reisplan

  Ontvang een geheel vrijblijvende reisplan.

  Individuele rondreizen

  Uw droomreis volledig op maat gemaakt.

  Deskundigadvies

  Ervaren reisexperts met lokale reistips

  24/7 Noodhulp

  Gaat er iets mis dan kunt u ons altijd bellen.

  Het online reisbureau van de toekomst

  • Kosteloos en vrijblijvend: Het individuele reisoverzicht dat speciaal voor onze klanten wordt samengesteld, is volledig kosteloos en vrijblijvend. Pas wanneer alles volledig naar wens is, wordt de reis geboekt.

  • Volledig op maat gemaakt: Onze reisroutes zijn net zo persoonlijk als de omgang met onze klanten. Iedere reis wordt volledig afgestemd op individuele reiswensen en voorkeuren.

  • Tourlane's ervaren reisexperts: Al onze reisexperts hebben niet alleen meerdere jaren ervaring, maar hebben ook hun grootste passie omgezet in hun beroep. Onze klanten profiteren van de lokale expertise van ervaren reizigers.

  • Zorgeloos, veilig en flexibel: Dankzij onze deskundige klantenservice en ons uitstekende netwerk van lokale partners zijn we er dag en nacht voor onze reizigers en zo kunnen we direct reageren op veranderingen of onvoorziene gebeurtenissen.

  Veelgestelde vragen over Tourlane

  Tourlane's Klantenservice is er voor u gedurende de hele dag.

  Reizen tijdens Corona

  Maakt u zich zorgen over uw veiligheid? Wij ook. Daarom nemen wij alle mogelijke maatregelen om veiligheid te garanderen bij elk aspect van uw reis, waar u zich ook ter wereld bevindt.

  Ontvang uw reisplan