Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Een kijkje in het online reisbureau van Tourlane met reisexpert Max.

Uw persoonlijke online reisbureau

Individuele reizen op maat gemaakt door reisexperts naar meer dan 50 landen wereldwijd

In 2016 richtten Julian Stiefel en Julian Weselek Tourlane op met als doel het beste online reisbureau te creëren. Tourlane vernieuwt het boeken van onvergetelijke individuele reizen en stelt reizigers in staat om de exacte reis te boeken waar ze altijd al van gedroomd hebben.

Als online reisportaal is Tourlane gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen en combineert het de adviserende expertise van een reisbureau met de snelheid en functionaliteit van het internet. Deze aanpak is uniek en garandeert dat we de verscheidenheid aan mogelijkheden voor iedereen in een individuele reiservaring kunnen realiseren, zonder extra kosten voor de reiziger en tegen de beste voorwaarden.

 • Kosteloos reisplan

  Ontvang een geheel vrijblijvende reisplan.

 • Individuele rondreizen

  Uw droomreis volledig op maat gemaakt.

 • Deskundigadvies

  Ervaren reisexperts met lokale reistips

 • 24/7 Noodhulp

  Gaat er iets mis dan kunt u ons altijd bellen.

 • Kosteloos en vrijblijvend: Het individuele reisoverzicht dat speciaal voor onze klanten wordt samengesteld, is volledig kosteloos en vrijblijvend. Pas wanneer alles volledig naar wens is, wordt de reis geboekt.

 • Volledig op maat gemaakt: Onze reisroutes zijn net zo persoonlijk als de omgang met onze klanten. Iedere reis wordt volledig afgestemd op individuele reiswensen en voorkeuren.

 • Tourlane's ervaren reisexperts: Al onze reisexperts hebben niet alleen meerdere jaren ervaring, maar hebben ook hun grootste passie omgezet in hun beroep. Onze klanten profiteren van de lokale expertise van ervaren reizigers.

 • Zorgeloos, veilig en flexibel: Dankzij onze deskundige klantenservice en ons uitstekende netwerk van lokale partners zijn we er dag en nacht voor onze reizigers en zo kunnen we direct reageren op veranderingen of onvoorziene gebeurtenissen.

 • “Afrika mag dan bekend staan om haar majestueuze Grote Vijf maar in de woestijn is ook een ongelooflijke variëteit aan wilde dieren. Ik raad reizigers daarom aan om mee te gaan op een spannende "Living Desert Tour" in Namibië die begint in Swakopmund.”

  Profilfoto von Verena - Tourlane Reiseexpertin für Afrika

  Verena

  Afrika reisexpert

  • Verena - Tourlane Reiseexpertin für Afrika auf Safari in Tansania
  • Reisefoto von Tourlane Reiseexpertin Verena in Afrika
 • “Na een dag vol avontuur in IJsland is er niets beter dan 's avonds even helemaal te ontspannen in een geothermisch bad. Mijn tip en persoonlijke favouriet: Het bad in Hofsós in het noorden van IJsland biedt een adembenemend uitzicht op de fjord ernaast.”

  Profilfoto von Reiseexperte Philipp

  Philipp

  Reisexpert voor Europa

  • Tourlane Europa reisexpert Philipp
 • “Costa Rica verraste me al direct na aankomst: toen ik op weg was naar mijn lodge hing er binnen handbereik een luiaard aan de rand van de rivier. Maar ook de Caribische kust met witte zandstranden en snorkelen in de turquoise zee is hier een unieke belevenis.”

  Profielfoto van Vivian - Tourlane reisexpert voor Midden- en Zuid-Amerika.

  Vivian

  Reisexpert Midden- en Zuid-Amerika

  • Reisefoto von Tourlane Reiseexpertin Vivian in Bolivien.
Tourlane's Klantenservice is er voor u gedurende de hele dag.

Reizen tijdens Corona

Maakt u zich zorgen over uw veiligheid? Wij ook. Daarom nemen wij alle mogelijke maatregelen om veiligheid te garanderen bij elk aspect van uw reis, waar u zich ook ter wereld bevindt.

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie