Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Een kijkje in het online reisbureau van Tourlane met reisexpert Max.

Uw persoonlijke online reisbureau

Individuele reizen op maat gemaakt door reisexperts naar meer dan 50 landen wereldwijd

Het beste online reisbureau voor individuele reizen

In 2016 richtten Julian Stiefel en Julian Weselek Tourlane op met als doel het beste online reisbureau te creëren. Tourlane vernieuwt het boeken van onvergetelijke individuele reizen en stelt reizigers in staat om de exacte reis te boeken waar ze altijd al van gedroomd hebben.

Als online reisportaal is Tourlane gespecialiseerd in op maat gemaakte reizen en combineert het de adviserende expertise van een reisbureau met de snelheid en functionaliteit van het internet. Deze aanpak is uniek en garandeert dat we de verscheidenheid aan mogelijkheden voor iedereen in een individuele reiservaring kunnen realiseren, zonder extra kosten voor de reiziger en tegen de beste voorwaarden.

Het online reisbureau van de toekomst

  • Kosteloos en vrijblijvend: Het individuele reisoverzicht dat speciaal voor onze klanten wordt samengesteld, is volledig kosteloos en vrijblijvend. Pas wanneer alles volledig naar wens is, wordt de reis geboekt.

  • Volledig op maat gemaakt: Onze reisroutes zijn net zo persoonlijk als de omgang met onze klanten. Iedere reis wordt volledig afgestemd op individuele reiswensen en voorkeuren.

  • Tourlane's ervaren reisexperts: Al onze reisexperts hebben niet alleen meerdere jaren ervaring, maar hebben ook hun grootste passie omgezet in hun beroep. Onze klanten profiteren van de lokale expertise van ervaren reizigers.

  • Zorgeloos, veilig en flexibel: Dankzij onze deskundige klantenservice en ons uitstekende netwerk van lokale partners zijn we er dag en nacht voor onze reizigers en zo kunnen we direct reageren op veranderingen of onvoorziene gebeurtenissen.

“Afrika mag dan bekend staan om haar majestueuze Grote Vijf maar in de woestijn is ook een ongelooflijke variëteit aan wilde dieren. Ik raad reizigers daarom aan om mee te gaan op een spannende "Living Desert Tour" in Namibië die begint in Swakopmund.”
Profilfoto von Verena - Tourlane Reiseexpertin für Afrika

Verena

Afrika reisexpert

Verena - Tourlane Reiseexpertin für Afrika auf Safari in Tansania

Veelgestelde vragen over Tourlane

Het verschil tussen Tourlane en andere boekingsplatformen is dat onze reizigers niet overweldigd worden met uiteenlopende informatie over mogelijke reisopties. In plaats daarvan profiteren zij van de voordelen van een ervaren reisexpert die zorgt voor een op maat gemaakte reisplanning die volledig op de reisvoorkeuren aansluit. Onze klanten kunnen zo het boeken van alle individuele onderdelen van de reis zoals vluchten, lokale activiteiten, persoonlijke rondleidingen, verschillende overnachtingen en het vooraf reserveren van huurauto's met vertrouwen overlaten aan onze experts.

Het advies van onze Tourlane reisdeskundigen is kosteloos en vrijblijvend. Dit geldt ook voor de individueel samengestelde reisaanbiedingen die wij maken en naar onze klanten sturen.

Bij Tourlane combineren we de service en het persoonlijke advies van een reisbureau met digitale technologie om unieke individuele reizen snel en eenvoudig online te boeken. Hiervoor hebben we onze eigen software ontwikkeld waarmee onze deskundige experts op maat gemaakte reizen in real time kunnen samenstellen. Door de directe aansluiting van lokale partners in alle aangeboden bestemmingen kunnen wij onze klanten de op maat gemaakte reiservaringen aanbieden zonder extra kosten en provisies aan derden.

Bij Tourlane krijgt iedere reiziger een persoonlijke reisexpert toegewezen die garant staat voor het hoogste niveau van service voor, tijdens en na de reis. Deze getrainde experts begeleiden onze reizigers vanaf het eerste gesprek - per telefoon of e-mail - tot aan de reis zelf en verder - geheel kosteloos.

Of u bij een reisbureau of online boekt, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Tourlane combineert het beste van beide werelden: We brengen de expertise van reisbureaus samen met de snelheid en functionaliteit van het internet. Tourlane is de perfecte partner voor echt persoonlijke en onvergetelijke droomreizen. Wij bieden alles van goedkope self-drive reizen door Zuid-Afrika tot high-end luxe vakanties met een privé-gids en chef-kok door het Verre Oosten. Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 50 bestemmingen beschikbaar en werken wij verder aan het uitbreiden van onze diensten.

Tourlane's Klantenservice is er voor u gedurende de hele dag.

Reizen tijdens Corona

Maakt u zich zorgen over uw veiligheid? Wij ook. Daarom nemen wij alle mogelijke maatregelen om veiligheid te garanderen bij elk aspect van uw reis, waar u zich ook ter wereld bevindt.

Ontdek meer

Kosteloos annuleren en flexibel omboeken

Boek nu volledig zorgeloos uw droomreis met hulp van een reisexpert.