REISADVIES:
085 888 3741

Coronavirus (COVID-19) reisinformatie en updates

Actueel reisadvies van Tourlane

Laatst bijgewerkt: 23.03.2020 -  De afgelopen paar dagen hebben we toegezien hoe steeds meerdere landen reisverboden, quarantainemaatregelen en inreisbeperkingen hebben ingevoerd. Ons veiligheids-en serviceteam, onze reisexperts en onze lokale partners volgen de ontwikkelingen voortdurend op de voet. We raden momenteel aan om alle reizen die voor het einde van mei zouden vertrekken om te boeken.

Ik ga binnenkort op reis.

Inmiddels heeft onze klantenservice u als het goed is een e-mail gestuurd om alle opties met betrekking tot uw aanstaande boeking te bespreken. Wij raden momenteel aan om alle reizen die voor eind mei vertrekken, om te boeken. Als u nog niets van ons team heeft gehoord of vragen heeft, stuur dan een e-mail naar service@tourlane.com om het proces zo snel mogelijk te starten.

Wat als ik nu op reis ben?

We hebben inmiddels contact opgenomen met alle klanten die op dit moment op reis zijn. Als u geen telefoontje, sms of e-mail van ons heeft ontvangen of als u vragen heeft, stuur dan een e-mail naar service@tourlane.com om het proces te starten en vermeld in het onderwerp dat u momenteel op reis bent.

Zelfs als u van plan bent om uw reis voort te zetten, raden we u sterk aan om u te registreren bij uw lokale ambassade op uw bestemming om hen op de hoogte te stellen van uw aanwezigheid als uw commerciële vlucht wordt geannuleerd. Mocht dit dan uw enige optie worden, dan moet u ervoor zorgen dat u binnen een paar uur rijden van de vertrekluchthaven bent. Meestal is dat de hoofdstad of het belangrijkste middelpunt van het land.

  • Als ik tijdens mijn reis gezondheidsgerelateerde hulp nodig heb, kan ik dan contact met u opnemen?

Ja, u moet eerst contact opnemen met uw reisverzekeraar en daarna met ons, zodat u de nodige medische hulp krijgt en wij u vervolgens kunnen helpen waar nodig.

  • Wat gebeurt er als vliegvelden tijdens mijn reis worden gesloten?

Als u liever eerder thuiskomt, raden wij u aan contact op te nemen met uw luchtvaartmaatschappij om uw vlucht zo snel mogelijk naar voren te halen.

- Als de luchtvaartmaatschappij ja zegt, ga dan ook akkoord en ga verder.

- Als de luchtvaartmaatschappij nee zegt, vraag dan wanneer de volgende vlucht mogelijk is.

- Als de luchtvaartmaatschappij zegt dat het niet mogelijk is, boek dan onmiddellijk een vlucht met een andere luchtvaartmaatschappij.

Kan ik een nieuwe reis boeken?

Om u een maximale flexibiliteit te bieden, bieden wij nieuwe voorwaarden die het boeken van een nieuwe reis eenvoudig maken. De details zijn als volgt:

Voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 16 maart tot en met 31 mei 2020 kunt u het landprogramma (zoals accommodaties, transport en lokale activiteiten) nu gratis omboeken. U kunt slechts één keer omboeken en u dient ons ten minste zes weken voor uw geplande vertrekdatum op de hoogte te stellen. Eventuele extra kosten als gevolg van routewijzigingen op uw verzoek of upgrades ten opzichte van uw vorige route, bijv. toeslagen voor het hoogseizoen of hotelupgrades, zijn van echter mogelijk van toepassing. Om flexibiliteit te behouden, raden wij u aan een flexibel tarief te boeken voor uw vluchten.

Hoe kan ik contact opnemen met Tourlane?

Wij waarderen het dat elke klant en elke reis anders is en zullen daarom elk geval individueel bekijken om de meest geschikte aanpak af te spreken die past bij uw persoonlijke omstandigheden en situatie.

Als u vragen of bezorgdheden heeft over uw reisarrangement, neem dan contact met ons op via service@tourlane.com - hopelijk heeft u begrip voor het feit dat we op dit moment veel vragen hebben, maar we zullen elk bericht beantwoorden.

Handige bronnen:

Reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken

World Health Organization (WHO)

European Center for Disease Control (ECDC)

US Center for Disease Control (CDC)Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

BEN JIJ EEN REISEXPERT?

Tourlane zoekt jou!

Verdien geld met de verkoop van unieke reizen!

Meer informatie