Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!

Actueel reisadvies van Tourlane

Reisinformatie en updates

Laatst bijgewerkt: 10.05.2020

Gedurende de afgelopen weken hebben meerdere landen en regio's strenge reisbeperkingen en quarantainemaatregelen ingevoerd. Voor de meeste landen en regio’s is er nog geen vervaldatum bekend voor deze maatregelen. Ons veiligheidsteam, onze klantenservice, reisexperts en lokale partners volgen de veranderingen voortdurend op de voet. Op basis van onze huidige analyse raden we momenteel aan om alle reizen die eind juni zouden vertrekken, om te boeken.

Ik wil graag een droomreis boeken

Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden waarin we ons op dit moment bevinden, willen we niet dat u uw vakantie moet opgeven en willen we dat u uw reis zonder zorgen kunt boeken. Om u extra zekerheid te bieden voor uw boeking, hebben we nieuwe omboekings- en annuleringsvoorwaarden ingevoerd, zodat u uw reis eenvoudig en gratis kunt omboeken of annuleren indien noodzakelijk. Dit zijn de details:

Gratis annuleren dankzij Tourlane's 100% geld-terug-garantie

Voor nieuwe boekingen met een vertrekdatum in 2021 (of later), die worden afgesloten tussen 10 mei 2020 en 1 juli 2020, kunt u uw volledige Tourlane (activiteiten, hotels, tours, excl. vlucht) kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek en krijgt u 100% van uw geld terug. Om volledig flexibel te blijven raden wij u aan een flexibel tarief te kiezen bij het boeken van uw vlucht.

Volledige flexibiliteit bij uw boeking

Blijf flexibel tot kort voor uw vertrek dankzij ons nieuwe omboekingsbeleid. Voor nieuwe boekingen met een vertrekdatum in 2021 (of later), die worden afgesloten tussen 10 mei 2020 en 1 juli 2020, kunt u uw volledige Tourlane (activiteiten, hotels, tours) gratis omboeken tot 30 dagen voor uw vertrek (op basis van beschikbaarheid). U kunt slechts één keer omboeken en moet ons 30 dagen voor uw geplande vertrek op de hoogte brengen. Eventuele extra kosten als gevolg van wijzigingen in uw planning of upgrades, zoals extra kosten gedurende het hoogseizoen of upgrades van uw accommodatie, zijn nog steeds van toepassing. Om volledig flexibel te blijven raden wij u aan een flexibel tarief te kiezen bij het boeken van uw vlucht.

Uw droomreis voor een droomprijs

Profiteer van bijzonder gunstige voorwaarden die we met onze partners hebben kunnen onderhandelen. De mooiste hotels, tours & activiteiten met de beste prijs-kwaliteitverhouding en talloze inclusieve diensten in meer dan 50 bestemmingen wereldwijd.

Tourlane's geld-terug-garantie bij annuleringen

Voor nieuwe boekingen met vertrek in 2021, die worden afgesloten tussen 10 mei 2020 en 1 juli 2020, kunt u uw volledige Tourlane (activiteiten, hotels, tours) gratis annuleren tot 30 dagen voor uw vertrek. Om echt flexibel te blijven, raden wij u aan om bij het boeken van uw vlucht een flexibel tarief te kiezen.

Zorgeloos reizen

De veiligheidsbelofte van Tourlane:

  • Geheel verzorgde en zorgeloze reizen over de hele wereld. We werken alleen met leveranciers die zich houden aan onze strenge hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen.

  • 24 uur per dag beschikbare ondersteuning en onmiddellijke bijstand in noodsituaties

  • Professionele veiligheid en crisismanagement - Wij helpen u bij het oplossen van elk soort probleem - of het nu gaat om een storing in 'the middle of nowhere' of een medische noodsituatie.

We willen dat uw reis perfect is. Onze reisexperts helpen u bij het samenstellen van een op maat gemaakte reisroute voor uw droomvakantie en organiseren de gehele reis, inclusief alle vluchten, accommodaties, transfers en activiteiten, geheel gratis en vrijblijvend.

Ik ga binnenkort op reis.

Inmiddels heeft onze klantenservice u als het goed is een e-mail gestuurd om alle opties met betrekking tot uw aanstaande boeking te bespreken. Wij raden momenteel aan om alle reizen die voor eind juni vertrekken, om te boeken. Als u nog niets van ons team heeft gehoord of vragen heeft, stuur dan een e-mail naar service@tourlane.com om het proces zo snel mogelijk te starten.

Als ik tijdens mijn reis gezondheidsgerelateerde hulp nodig heb, kan ik dan contact met u opnemen?

Ja, u moet eerst contact opnemen met uw reisverzekeraar en daarna met ons, zodat u de nodige medische hulp krijgt en wij u vervolgens kunnen helpen waar nodig.

Hoe kan ik contact opnemen met Tourlane?

Wij waarderen het dat elke klant en elke reis anders is en zullen daarom elk geval individueel bekijken om de meest geschikte aanpak af te spreken die past bij uw persoonlijke omstandigheden en situatie.

Als u vragen of bezorgdheden heeft over uw reisarrangement, neem dan contact met ons op via service@tourlane.com - hopelijk heeft u begrip voor het feit dat we op dit moment veel vragen hebben, maar we zullen elk bericht beantwoorden.

Boek nu zorgeloos uw volgende reisbestemming dankzij ons kosteloze annulerings-en omboekingsbeleid.

Het online reisbureau met echte reisexperts!

Onze aanbiedingen zijn altijd gratis en geheel vrijblijvend.
Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Onze reisbelofte

Onze reisbelofte

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer met geld-terug-garantie.

Meer informatie