Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Uw veiligheid is onze prioriteit

Voor een zorgeloze reis

Maakt u zich zorgen over uw veiligheid? Wij ook. Daarom nemen we alle mogelijke maatregelen om veiligheid te integreren in elk aspect van uw reis, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt.

Dit komt doordat

Wij werken met de besteWij werken alleen met leveranciers die voldoen aan onze strenge gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen (hotels, touroperators, verhuurbedrijven, etc.).

Wij proactief zijnWij helpen u een stap voor te blijven op opkomende gebeurtenissen door de veiligheidsstatus van uw bestemming actief te bewaken.

Wij praktijkgericht zijnIn tegenstelling tot andere online reisorganisaties zijn wij niet alleen maar verkopers. We zijn lokale reisexperts die ervoor zorgen dat u op de hoogte bent en elke stap van de weg voorbereidt.

Wij altijd beschikbaar zijnOnze 24/7-hulplijn voor noodgevallen is er om u te helpen bij het oplossen van elke crisis waarmee u te maken krijgt - of het nu gaat om een storing in de middle of nowhere of een medisch probleem.

Ons team in actie

Recente incidenten die we hebben afgehandeld

Coronavirus & reizen: Belangrijke informatie

Coronavirus & reizen: Belangrijke informatie

Wereldwijd

Juli 2020


Voor klanten die geïnteresseerd zijn in het boeken van een reis maar die door de huidige situatie niet weten hoe ze verder moeten gaan biedt Tourlane verschillende diensten aan. Bekijk al onze reisadviezen.

In blijde verwachting

In blijde verwachting

Lesotho en Zuid-Afrika

Voorjaar 2020


Een koppel ontdekten dat ze in verwachting waren tijdens hun eerste reisweek met Tourlane. Om alle risico's te vermijden, gaven onze reizigers er de voorkeur aan om regio's te omzeilen waar malaria voorkomt. Daarom hebben we de laatste twee weken van hun reisschema hierop aangepast.

Tandtechnisch noodgeval

Tandtechnisch noodgeval

Zanzibar, Tanzania

Winter 2019


We hebben een van onze reizigers naar huis gevlogen om een tandheelkundige noodgeval te behandelen. Het incident vond plaats op oudejaarsavond, een tijd waarin weinig vluchten op het laatste moment beschikbaar zijn. Desondanks hebben we voor onze klant een retourvlucht (inclusief transfer) kunnen vinden, waarbij we de kosten voor het wijzigen van zijn reisschema tot een minimum hebben beperkt.

Demonstraties

Demonstraties

Kruger National Park, Zuid-Afrika

Zomer 2019


We hebben contact opgenomen met onze lokale partners die ons hielpen om onze reizigers om te leiden naar een andere ingang van het park, weg van de demonstranten, zodat zij vervolgens konden genieten van hun safari zoals gepland. We hebben ook onze andere klanten die naar Zuid-Afrika reizen gealarmeerd over de lopende demonstraties en mogelijke alternatieven.

Medisch noodgeval

Medisch noodgeval

Nazca, Peru

Zomer 2019


We hebben onmiddellijk medische hulp geregeld en een eerste klas retourvlucht geboekt om onze klant maximaal comfort te bieden zodra hij fit genoeg was om te vliegen.

Klaar voor vertrek

U ontvangt uw reisdocumenten voor uw vertrek. Ze bevatten een lijst met contactpersonen voor noodgevallen en tips voor uw verblijf. Daarnaast adviseren wij u:

Bescherm uw reis

Bescherm uw reis

Onze reisverzekering dekt alles: van verloren bagage en reisannuleringen tot medische noodgevallen, om ervoor te zorgen dat onze klanten goed worden verzorgd.

Verzekering afsluiten
Bekijk de laatste reisupdates

Bekijk de laatste reisupdates

Blijf op de hoogte van de meest recente en regelmatig geactualiseerde reisadviezen door te kijken op de officiële website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Heeft u een noodgeval?

Heeft u een noodgeval?

Ons veiligheidsteam staat 24/7 voor u klaar.

Populairste reisbestemmingen van Tourlane

Meer info