Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Maak een uitstapje naar Santa Fe tijdens uw rondreis op maat door Argentinië.

Argentinië

Santa Fe reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

 1. Bestemmingen
 2. Zuid-Amerika
 3. Argentinië
 4. Santa Fe

Wat te doen tijdens uw verblijf in Santa Fe?

Hoewel de naam Santa Fe niet ongehoord is, wordt deze provinciehoofdstad in Argentinië vaak over het hoofd gezien door reizigers. Een reis naar Santa Fe is echter een geweldige manier om meer over het gebied te weten te komen en van een verscheidenheid aan activiteiten te genieten. Met zijn prachtige rode hangbrug bezoekt u plaatsen die rijk zijn aan geschiedenis en cultuur. Zonder de prachtige omgeving te vergeten, die ook een stop waard is. Onze reisexperts geven u graag advies.

 • Bezoek Che's geboortestad tijdens uw reis naar Santa Fe, Argentinië.

  Rosario

  Geboorteplaats van Che Guevara

 • Maak een wandeling door de uitgestrekte tuinen en parken van Paraná tijdens uw reis naar Santa Fe.

  Paraná

  Botanische stad

Welke bezienswaardigheden zijn er in Santa Fe?

Indrukwekkende gebouwen

Er is geen ruimte voor verveling tijdens uw reis naar Santa Fe. Met talrijke musea die een bezoek waard zijn, zoals het Provinciaal Historisch Museum, het Museo Del Puerto of het Museo Rosa Galiseo De Rodriguez, maar ook gebouwen met een indrukwekkende architectuur, zoals het klooster van San Francisco, het Casa de los Aldos of het Gemeentelijk Theater, zult u onder de indruk zijn van de vele schatten die over deze historische stad verspreid liggen.

Een unieke leefomgeving

Tijdens uw verblijf in Santa Fe zult u worden verleid door het architectonische en culturele erfgoed, maar dat niet alleen. Dankzij de vele weelderige groene ruimten, zoals de botanische tuinen of het Juan de Garay Park, is Santa Fe een stad die aangenaam is om in rond te wandelen. Profiteer van de promenade voor een wandeling in de zon en proef de vele specialiteiten van de streek in een warme en feestelijke sfeer. Minder

Praktische informatie voor uw verblijf in Santa Fe

Het weer in Santa Fe is het hele jaar door vrij aangenaam, hoewel het klimaat vrij vochtig is, vooral in de zomer. Vergeet ook niet dat de seizoenen omgekeerd zijn vergeleken met Nederland. Zo zijn januari tot maart de maanden met de warmste temperaturen, maar ook met de hoogste vochtigheidsgraad.

Het tijdsverschil tussen Amsterdam en Santa Fe is -4 uur in de winter en -5 uur in de zomer. Als het in Amsterdam zomertijd 12.00 uur is, is het in Santa Fe 7.00 uur en als het in Berlijn wintertijd 12.00 uur is, is het in Santa Fe 8.00 uur.

Bekijk ook deze bestemmingen in Argentinië

Profielfoto van Linda - Tourlane reisdeskundige voor Zuid-Amerika

Uw reisexpert voor Zuid-Amerika

Kosteloos & vrijblijvend reisadvies