Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Maak een uitstapje naar Santa Fe tijdens uw rondreis op maat door Argentinië.

Argentinië

Santa Fe reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

Wat te doen tijdens uw verblijf in Santa Fe?

Hoewel de naam Santa Fe niet ongehoord is, wordt deze provinciehoofdstad in Argentinië vaak over het hoofd gezien door reizigers. Een reis naar Santa Fe is echter een geweldige manier om meer over het gebied te weten te komen en van een verscheidenheid aan activiteiten te genieten. Met zijn prachtige rode hangbrug bezoekt u plaatsen die rijk zijn aan geschiedenis en cultuur. Zonder de prachtige omgeving te vergeten, die ook een stop waard is. Onze reisexperts geven u graag advies.

  • Bezoek Che's geboortestad tijdens uw reis naar Santa Fe, Argentinië.

    Rosario

    Geboorteplaats van Che Guevara

  • Maak een wandeling door de uitgestrekte tuinen en parken van Paraná tijdens uw reis naar Santa Fe.

    Paraná

    Botanische stad

Welke bezienswaardigheden zijn er in Santa Fe?

Indrukwekkende gebouwen

Er is geen ruimte voor verveling tijdens uw reis naar Santa Fe. Met talrijke musea die een bezoek waard zijn, zoals het Provinciaal Historisch Museum, het Museo Del Puerto of het Museo Rosa Galiseo De Rodriguez, maar ook gebouwen met een indrukwekkende architectuur, zoals het klooster van San Francisco, het Casa de los Aldos of het Gemeentelijk Theater, zult u onder de indruk zijn van de vele schatten die over deze historische stad verspreid liggen.

Een unieke leefomgeving

Tijdens uw verblijf in Santa Fe zult u worden verleid door het architectonische en culturele erfgoed, maar dat niet alleen. Dankzij de vele weelderige groene ruimten, zoals de botanische tuinen of het Juan de Garay Park, is Santa Fe een stad die aangenaam is om in rond te wandelen. Profiteer van de promenade voor een wandeling in de zon en proef de vele specialiteiten van de streek in een warme en feestelijke sfeer. Minder

Praktische informatie voor uw verblijf in Santa Fe

Bekijk ook deze bestemmingen in Argentinië

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie