Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Bezoek het Tijuca National Park nabij Rio de Janeiro gedurende uw rondreis door Brazilië.

Rondreizen in Brazilië

Tropische regenwouden en levendige steden

Unieke reizen volledig op maat met Tourlane

Prachtige stranden, een overvloed aan natuurlijke wonderen, een kleurrijke mix van verschillende culturen - Brazilië is niet alleen overweldigend groot, maar ook een indrukwekkend gevarieerde bestemming die tal van avonturen voor u in petto heeft. Ontdek de gevarieerde cultuur en keuken, de veelzijdige natuur met exotische dieren en ervaar vooral de vrolijke en hartelijke Brazilianen. De hete ritmes van het land zullen u meenemen in de storm!

Ontdek onder meer deze plaatsen in Brazilië

Zes unieke bezienswaardigheden in Brazilië

1. Christusbeeld

Wanneer u denkt aan Brazilië en vooral aan Rio de Janeiro, dan denkt u zeker aan het monumentale Christusbeeld. De 30 meter hoge Cristo Redentor dateert uit 1931 en stond model voor talrijke andere beelden van Christus over de hele wereld. Er is ook een kapel in de voet van het standbeeld in Art Deco stijl.

2. Suikerbroodberg

Naast Cristo Redentor wordt de Suikerbroodberg ook beschouwd als een mijlpaal van Rio de Janeiro. Het gesteente dankt zijn naam aan zijn vorm en aan het belang van suikerriet voor de stad. Een ritje met de volledig beglaasde kabelbaan naar de top geeft u een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan; het uitzicht vanaf de top zelf is nauwelijks onder woorden te brengen.

3. Lençóis Maranhenses Nationaal Park

De enige woestijn in Brazilië ligt in het Lençóis Maranhenses National Park. De witte duinen worden af en toe onderbroken door kristalheldere lagunes, waarvan de stranden verlaten zijn. Ga hier op tournee met de jeep of ga wandelen. Ook worden er rondvluchten over dit unieke woestijnlandschap aangeboden.

4. Fernando de Noronha

Een waar eilandparadijs in de Atlantische Oceaan wacht op u met de archipel van Fernando De Noronha. De 21 eilanden zijn de thuisbasis van zeeschildpadden, haaien en dolfijnen en van talloze tropische vogels. De bezoekersaantallen zijn strikt gereguleerd, dus u dient uw vluchten naar het eiland ruim van tevoren te boeken.

5. Ilha Grande

Het grote eiland, Ilha Grande, is een van de beroemdste eilanden van Brazilië. Hier bevinden zich 86 stranden en verschillende nationale parken, waar talrijke zeldzame dieren leven. Het eiland is autovrij en heeft een heerlijk originele charme behouden. U kunt hem per boot bereiken in ongeveer twee tot drie uur vanuit Rio de Janeiro.

6. Iguazu watervallen

Tussen Argentinië en Brazilië wacht u een van de meest indrukwekkende natuurwonderen ter wereld: de Iguacu watervallen. 275 watervallen storten hier tot 82 meter in de diepte. Talrijke uitkijkplatformen, die u via wandelpaden kunt bereiken, bieden een adembenemend uitzicht. Rondom is ook het gelijknamige nationale park, waar u zeldzame dieren kunt bewonderen. Minder

Dit is wat u kunt ervaren tijdens uw verblijf

Rondrit en zwemmen

De wilde natuur van Brazilië nodigt uit tot uitgebreide ontdekkingstochten. Bijzonder spannend zijn de tochten door de jungle van de Pantanal of het Amazonegebied. Een boottocht naar de eilanden rond Isla Grande is ook een onvergetelijke ervaring. De stranden aan de kust van Brazilië nodigen uit tot ontspannende uren en watersportavonturen. Ontdek ongerepte baaien en surfparadijzen.

Reis naar Rio voor Carnaval

Elk jaar, op de donderdag voor Aswoensdag, begint in Salvador het grootste straatcarnaval ter wereld. Elk jaar komen 2,5 miljoen mensen naar dit uitbundige feest. De legendarische carnavalsoptocht in Rio, die rond dezelfde tijd plaatsvindt, is ook een van de grootste feesten ter wereld, met zijn prachtige kleurrijke kostuums en samba dansen. Als u het geluk hebt om in Brazilië te zijn gedurende deze tijd, mis dan de ervaring niet! Minder

Veelgestelde vragen over reizen naar Brazilië

Meer bestemmingen in Zuid-Amerika

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie