Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — De reisbelofte van Tourlane!
Maak een uitstapje naar Punta Arenas tijdens uw rondreis door Chili.

Chili

Punta Arenas reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

Individuele reizen op maat met Tourlane

Een reis naar Punta Arenas is een avontuur naar een ongelooflijk land dat aan het einde van de wereld ligt. Op het kruispunt van vele legendarische plaatsen zoals Kaap Hoorn of Antarctica. Laat onze reisexperts u adviseren over uw reis naar Punta Arenas - voor een droomverblijf! Road trip, self-drive tours, cruises of familie reizen... ontdek onze suggesties voor unieke uitstapjes in Punta Arenas.

  • Bezoek het pinguïnparadijs op het Magdalena-eiland tijdens uw reis naar Punta Arenas.

    Magdalena Eiland

    Pinguïn Paradijs

  • Ontdek tijdens uw reis naar Punta Arenas het Karukinka Nationaal Park op Isla Grande de Tierra del Fuego.

    Karukinka

    Unieke landschappen

Wat kunt u doen tijdens uw reis in Punta Arenas?

Ontdek de stad Punta Arenas

Punta Arenas heeft een aantal echte bezienswaardigheden die u tijdens uw verblijf niet zult willen missen. Van Plaza de Armas, het belangrijkste plein van de stad, omringd door prachtige gebouwen, tot Cerro de La Cruz en zijn uitkijkpunt voor een panoramisch uitzicht over de stad en Vuurland. Langs de kathedraal van het Heilig Hart, gebouwd door Europese arbeiders, zult u versteld staan van deze stad met zijn kleurrijke daken. En als u een beetje ruimte in uw koffers hebt, aarzel dan niet om belastingvrij te winkelen in het winkelcentrum Zona Austral.

Bekijk de Straat van Magellan

Na een stop bij het Sara Brown Palace, een indrukwekkend neoklassiek gebouw dat ooit door een rijke familie werd bewoond, gaat u naar La Costanera: de haven van Punta Arenas. Ga aan boord van een boot om bultrugwalvissen te bekijken, of werp gewoon een blik op de horizon om u in de schoenen van een oude zeeman te verplaatsen, en vervolg uw wandeling langs de haven om de Straat van Magellan te bewonderen. Het is een geweldige manier om wat frisse lucht te krijgen tijdens uw reis in Punta Arenas.

Uitstapjes die de moeite waard zijn

Met een rijk verleden, kunt u vele musea bezoeken die de geschiedenis van Punta Arenas vertellen. In het Regionaal Museum Salesiano Mayorino Borgatello kunt u meer te weten komen over de cultuur, de geschiedenis en de fauna en flora van de streek. In het Nao Victoria Museum kunt u levensgrote reproducties bekijken van historische schepen die de geschiedenis van Punta Arenas hebben bepaald. Of het Regionaal Museum Braun Menéndez, een prachtig gebouw in Franse neoklassieke stijl, om alle geheimen van Punta Arena en de zuidelijke streek van Magallanes te ontdekken. Het is onmogelijk om u te vervelen tijdens een verblijf in Punta Arenas, want er zijn zo veel fascinerende plaatsen om te ontdekken!

Dompel u onder in het hart van een wilde en beschermde natuur

Het is onmogelijk Punta Arenas te verlaten zonder de ongelooflijke wildernis te verkennen. Verder weg van de stad kunt u in absolute rust wandelen langs de lagune in Laguna Parrillar National Reserve. Of het Magallanes National Reserve, een prachtig bosreservaat waar veel dieren leven. Wilt u meer? Mis de verschillende escapades en cruises niet die u tijdens uw reis naar Punta Arenas kunt maken! Minder

Praktische informatie voor de reis

Bekijk ook deze reisbestemmingen in Chili

Tourlane maakt gebruik van cookies om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met de cookies.


Met Tourlane wordt iedereen een ontdekkingsreiziger. Als uw persoonlijke expert plannen wij onvergetelijke reizen die u zich uw leven lang zult herinneren. Samen vinden we het volgende grote avontuur dat perfect op uw wensen en dromen is afgestemd.

Omboekingsbeleid

Omboekingsbeleid

Boek met vertrouwen

Maak gebruik van ons flexibele omboekingsbeleid en annuleer kosteloos met geld-terug-garantie.

Meer informatie