Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Maak een uitstapje naar Punta Arenas tijdens uw rondreis door Chili.

Punta Arenas reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  1. Bestemmingen
  2. Zuid-Amerika
  3. Chili
  4. Punta Arenas

  Individuele reizen op maat met Tourlane

  Een reis naar Punta Arenas is een avontuur naar een ongelooflijk land dat aan het einde van de wereld ligt. Op het kruispunt van vele legendarische plaatsen zoals Kaap Hoorn of Antarctica. Laat onze reisexperts u adviseren over uw reis naar Punta Arenas - voor een droomverblijf! Road trip, self-drive tours, cruises of familie reizen... ontdek onze suggesties voor unieke uitstapjes in Punta Arenas.

  1. Bezoek het pinguïnparadijs op het Magdalena-eiland tijdens uw reis naar Punta Arenas.

   Magdalena Eiland

   Pinguïn Paradijs

  2. Ontdek tijdens uw reis naar Punta Arenas het Karukinka Nationaal Park op Isla Grande de Tierra del Fuego.

   Karukinka

   Unieke landschappen

  Wat kunt u doen tijdens uw reis in Punta Arenas?

  1. Ontdek de stad Punta Arenas

  Punta Arenas heeft een aantal echte bezienswaardigheden die u tijdens uw verblijf niet zult willen missen. Van Plaza de Armas, het belangrijkste plein van de stad, omringd door prachtige gebouwen, tot Cerro de La Cruz en zijn uitkijkpunt voor een panoramisch uitzicht over de stad en Vuurland. Langs de kathedraal van het Heilig Hart, gebouwd door Europese arbeiders, zult u versteld staan van deze stad met zijn kleurrijke daken. En als u een beetje ruimte in uw koffers hebt, aarzel dan niet om belastingvrij te winkelen in het winkelcentrum Zona Austral.

  2. Bekijk de Straat van Magellan

  Na een stop bij het Sara Brown Palace, een indrukwekkend neoklassiek gebouw dat ooit door een rijke familie werd bewoond, gaat u naar La Costanera: de haven van Punta Arenas. Ga aan boord van een boot om bultrugwalvissen te bekijken, of werp gewoon een blik op de horizon om u in de schoenen van een oude zeeman te verplaatsen, en vervolg uw wandeling langs de haven om de Straat van Magellan te bewonderen. Het is een geweldige manier om wat frisse lucht te krijgen tijdens uw reis in Punta Arenas.

  3. Uitstapjes die de moeite waard zijn

  Met een rijk verleden, kunt u vele musea bezoeken die de geschiedenis van Punta Arenas vertellen. In het Regionaal Museum Salesiano Mayorino Borgatello kunt u meer te weten komen over de cultuur, de geschiedenis en de fauna en flora van de streek. In het Nao Victoria Museum kunt u levensgrote reproducties bekijken van historische schepen die de geschiedenis van Punta Arenas hebben bepaald. Of het Regionaal Museum Braun Menéndez, een prachtig gebouw in Franse neoklassieke stijl, om alle geheimen van Punta Arena en de zuidelijke streek van Magallanes te ontdekken. Het is onmogelijk om u te vervelen tijdens een verblijf in Punta Arenas, want er zijn zo veel fascinerende plaatsen om te ontdekken!

  4. Verken de wilde en beschermde natuur

  Het is onmogelijk Punta Arenas te verlaten zonder de ongelooflijke wildernis te verkennen. Verder weg van de stad kunt u in absolute rust wandelen langs de lagune in Laguna Parrillar National Reserve. Of het Magallanes National Reserve, een prachtig bosreservaat waar veel dieren leven. Wilt u meer? Mis de verschillende escapades en cruises niet die u tijdens uw rondreis door Chili kunt maken! Minder

  Praktische informatie voor de reis

  Bekijk ook deze reisbestemmingen in Chili

  1. Zicht op de haven van Valparaiso bij nacht

   Valparaiso

  2. Valle_de_la_Luna_in_de_Atacama_woestijn_van_Chili_bij_zonsondergang

   San Pedro de Atacama

  3. Geniet van een reis naar de Torres del Paine in Chili, een waar juweel van de natuur.

   Torres del Paine

  4. Plaza_de_Armas_in_Santiago_de_Chile

   Santiago de Chili

  5. Uitzicht_op_de_Moai_beelden_op_Easter_Island_bij_ondergang

   Paaseiland