Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Geniet van een reis naar de Torres del Paine in Chili, een waar juweel van de natuur.

Torres del Paine reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

  1. Bestemmingen
  2. Zuid-Amerika
  3. Chili
  4. Torres del Paine

  Wat te doen tijdens uw verblijf in Torres del Paine?

  Reis naar Torres Del Paine en ontdek deze ongelooflijke plek die vele natuurwonderen herbergt. Wandelen, trektochten maken, paardrijden of cruisen, hier is een overzicht van de schatten die u niet mag missen tijdens uw rondreis in Torres Del Paine. Dompel u onder in het hart van Chili's weelderige landschappen en ontdek Torres Del Paine, door velen beschouwd als het mooiste nationale park van Zuid-Amerika. Bergen, gletsjers, wilde dieren, meren en rivieren, u zult ongelooflijke landschappen zien omgeven door beschermde natuur die uw reis naar Torres Del Paine zal kenmerken. Onze reisexperts geven u graag advies!

  1. Bezoek de prehistorische Milodon Grot op uw reis naar Torres del Paine.

   Milodon Grot

   Een prehistorische ervaring

  2. Maak een stop in Puerto Natales tijdens uw reis naar Torres del Paine.

   Puerto Natales

   Pittoreske kustplaats

  De beste bezienswaardigheden rondom Torres del Paine

  1. Los Cuernos del Paine

  Het ware symbool van deze plaats, de Torres Del Paine, ook wel Los Cuernos Del Paine genoemd, zijn 3 majestueuze bergachtige en rotsachtige pieken. De hoogste is 2.850 m hoog en u kunt deze granieten torens met hun verrassende kleuren bewonderen tijdens uw reis door Chili.

  2. De vallei van Francès

  Deze vallei, doorkruist door een rivier, is een van de belangrijkste stopplaatsen op uw autorit naar Torres Del Paine. Bewonder een 360° panorama van adembenemende landschappen tussen meren, bergen en vegetatie.

  3. De Salto Grande

  Zet uw verkenningstocht tijdens uw Torres Del Paine tour voort naar deze machtige waterval, gelegen in het hart van het park. Verscholen tussen twee meren zult u onder de indruk zijn van dit natuurwonder en zijn weelderige omgeving tussen bergen, meren en wilde dieren.

  4. Grey Lake

  Dit meer, met zijn fascinerende grijstinten en drijvende gletsjers, wordt beschouwd als een landschappelijke bezienswaardigheid die u niet mag missen. Stap op een kajak of catamaran om de beroemde Grijze Gletsjer, de grootste gletsjer in Torres Del Paine, van dichtbij te bekijken. Klim vervolgens omhoog naar het uitkijkpunt voor een onvergetelijk uitzicht!

  5. Pehoe meer

  De verrassingen die u tijdens uw rondreis in Torres Del Paine kunt ontdekken, houden hier niet op. Ontdek Lake Pehoe en zijn turquoise water, een van de mooiste meren ter wereld. Haal diep adem in deze vredige omgeving met de beroemde Cuernos Del Paine op de achtergrond.

  6. Het Sarmientomeer van Gamboa

  Dit meer is het resultaat van opeenvolgende regenval en is het grootste in het Torres Del Paine Park. Gekenmerkt door zijn witte oevers, zult u in de ban raken van deze unieke plek waarvan de intens blauwe kleur zich onderscheidt van de andere meren die u op uw road trip naar Torres Del Paine hebt gezien. Minder

  Praktische informatie voor de reis

  Bekijk ook deze reisbestemmingen in Chili

  1. Zicht op de haven van Valparaiso bij nacht

   Valparaiso

  2. Maak een uitstapje naar Punta Arenas tijdens uw rondreis door Chili.

   Punta Arenas

  3. Valle_de_la_Luna_in_de_Atacama_woestijn_van_Chili_bij_zonsondergang

   San Pedro de Atacama

  4. Plaza_de_Armas_in_Santiago_de_Chile

   Santiago de Chili

  5. Uitzicht_op_de_Moai_beelden_op_Easter_Island_bij_ondergang

   Paaseiland