Zorgeloos boeken & kosteloos annuleren — Dereisbelofte van Tourlane!
Geniet van een reis naar de Torres del Paine in Chili, een waar juweel van de natuur.

Chili

Torres del Paine reizen

De mooiste bezienswaardigheden, bijzondere reisroutes en lokale tips van reisexperts.

 1. Bestemmingen
 2. Zuid-Amerika
 3. Chili
 4. Torres del Paine

Wat te doen tijdens uw verblijf in Torres del Paine?

Reis naar Torres Del Paine en ontdek deze ongelooflijke plek die vele natuurwonderen herbergt. Wandelen, trektochten maken, paardrijden of cruisen, hier is een overzicht van de schatten die u niet mag missen tijdens uw rondreis in Torres Del Paine. Dompel u onder in het hart van Chili's weelderige landschappen en ontdek Torres Del Paine, door velen beschouwd als het mooiste nationale park van Zuid-Amerika. Bergen, gletsjers, wilde dieren, meren en rivieren, u zult ongelooflijke landschappen zien omgeven door beschermde natuur die uw reis naar Torres Del Paine zal kenmerken. Onze reisexperts geven u graag advies!

 • Bezoek de prehistorische Milodon Grot op uw reis naar Torres del Paine.

  Milodon Grot

  Een prehistorische ervaring

 • Maak een stop in Puerto Natales tijdens uw reis naar Torres del Paine.

  Puerto Natales

  Pittoreske kustplaats

De beste bezienswaardigheden rondom Torres del Paine

1. Los Cuernos del Paine

Het ware symbool van deze plaats, de Torres Del Paine, ook wel Los Cuernos Del Paine genoemd, zijn 3 majestueuze bergachtige en rotsachtige pieken. De hoogste is 2.850 m hoog en u kunt deze granieten torens met hun verrassende kleuren bewonderen tijdens uw reis door Chili.

2. De vallei van Francès

Deze vallei, doorkruist door een rivier, is een van de belangrijkste stopplaatsen op uw autorit naar Torres Del Paine. Bewonder een 360° panorama van adembenemende landschappen tussen meren, bergen en vegetatie.

3. De Salto Grande

Zet uw verkenningstocht tijdens uw Torres Del Paine tour voort naar deze machtige waterval, gelegen in het hart van het park. Verscholen tussen twee meren zult u onder de indruk zijn van dit natuurwonder en zijn weelderige omgeving tussen bergen, meren en wilde dieren.

4. Grey Lake

Dit meer, met zijn fascinerende grijstinten en drijvende gletsjers, wordt beschouwd als een landschappelijke bezienswaardigheid die u niet mag missen. Stap op een kajak of catamaran om de beroemde Grijze Gletsjer, de grootste gletsjer in Torres Del Paine, van dichtbij te bekijken. Klim vervolgens omhoog naar het uitkijkpunt voor een onvergetelijk uitzicht!

5. Pehoe meer

De verrassingen die u tijdens uw rondreis in Torres Del Paine kunt ontdekken, houden hier niet op. Ontdek Lake Pehoe en zijn turquoise water, een van de mooiste meren ter wereld. Haal diep adem in deze vredige omgeving met de beroemde Cuernos Del Paine op de achtergrond.

6. Het Sarmientomeer van Gamboa

Dit meer is het resultaat van opeenvolgende regenval en is het grootste in het Torres Del Paine Park. Gekenmerkt door zijn witte oevers, zult u in de ban raken van deze unieke plek waarvan de intens blauwe kleur zich onderscheidt van de andere meren die u op uw road trip naar Torres Del Paine hebt gezien. Minder

Praktische informatie voor de reis

Om een tour in Torres del Paine te plannen, moet u van tevoren organiseren en een of meer overnachtingen in het park boeken. Slachtoffer van het succes, de toegangen zijn eerder beperkt en er is niet voor iedereen een plaats. Plan uw road trip naar Torres Del Paine dus 4 tot 6 maanden op voorhand.

Om in Torres del Paine te komen, kunt u een van de bussen nemen vanuit Puerto Natales of met uw eigen voertuig het park bereiken.

Het weer in Torres Del Paine is nogal onvoorspelbaar. U zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat u 4 seizoenen op één dag meemaakt, maar laat u niet ontmoedigen. Het is het hele jaar door toegankelijk. Trek geschikte kleding aan om deze bestemming te verkennen in de warmere maanden januari en februari, of tussendoor om het toeristenseizoen te vermijden.

Bekijk ook deze reisbestemmingen in Chili

Profielfoto van Linda - Tourlane reisdeskundige voor Zuid-Amerika

Uw reisexpert voor Zuid-Amerika

Kosteloos & vrijblijvend reisadvies